Aztec Bonanza

Aztec Bonanza Demo

Налично на:

телефон

RTP

97%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Aztec Bonanza

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши каналиCluster Pays
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,30
Макс. Залог:150,00
Джакпот:19,000 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Aztec Bonanza

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши каналиCluster Pays
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,30
Макс. Залог:150,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:19,000 х Залога

Ревю за Aztec Bonanza

 corwn  cherries  ruby  sapphire  watermelon  yellow-star  pink-dot  pink-star  pink-star  purple-dot  purple-star

Aztec Bonanza е онлайн слот, разработен от Pragmatic Play, който предлага от 384 до 7776 начина за печалба. Това е една впечатляваща ротативка, с уникална графика и забавен стил на игра, която ще ви предостави невероятни възможности за печалба.

Красива златна статуя стои до барабаните, а символите се състоят от блестящи скъпоценни камъни във формата на детелини, сърца и пики. Настройката на барабаните е нестандартна, има изключителна HD графика, красиви и цветни символи, възнаграждаващи функции и интересен и завладяващ геймплей. Това е слот със средна вариация от 95,78% RTP процента и максимално изплащане от  19,000 х залога. 

Геймплея в този слот започва с 384  начина за печалба, които се увеличават след всяка печеливша комбинация. Когато се случи една победа, земята около печелившите символи се напуква. Вторият път земята се отстранява напълно и прави място за задействане на допълнителни печеливши начини, които могат да достигнат до максимум 7776. Необходими са осем последователни падания, за да бъдат отключени всички печеливши начини.

Най-щедрият символ в играта е кръглият зелен скъпоценен камък. Той изплаща награда на стойност 2,5 пъти вашата печалба. Въпреки че това не звучи много за игра с висока волатилност, играта има каскадни печалби, така че можете да задействате множество печалби с едно завъртане, които наистина се натрупват с течение на времето.

Друга интересна функция, която ще намерите в Aztec Bonanza е Отключването на символи. Преди началото на всяко завъртане по време на основната игра всички 4 ъгъла на решетката ще бъдат покрити. Всеки нов удар ще отключва един от ъглите, като по този начин увеличава броя на печелившите линии. Когато горният ляв ъгъл е отключен, се разкрива мистериозен символ. Когато горният десен ъгъл е отключен, до 3 символа с ниска стойност се заменят с до 3 символа с висока стойност.

Когато долният ляв ъгъл е отключен, всички символи на барабан 1 и 2 се заменят с големи 2×2 разширени символи за текущото и всички следващи падания. Когато долният десен ъгъл е отключен, всички символи на барабани 4 и 5 се заменят с големи 2×2 разширени символи за текущата и всички следващи печалби. След като всички 4 ъгъла бъдат отключени и няма повече падания, функцията за безплатни завъртания ще се задейства.

Бонусните завъртания ще се играят на пълна мрежа 5×6 с максимум 7776 печеливши линии. Веднъж задействан, рундът ще започне с 5 завъртания. По време на всяко завъртане ще задействате една от произволните функции: Mystery Symbol, Symbol Transform или Giant Symbols. Мистериозният символ ще се трансформира в същите произволни плащащи символи. Symbol Transform ще трансформира до 3 нископлатени символа във високоплатени символа, а Giant Symbol ще се разшири до размер 2×2 и може да се случи на барабани 1, 2, 4 и 5.

Aztec Bonanza е фантастично допълнение към каталога игри на Pragmatic Play. Играта разполага с впечатляваща графика и има уникален стил на игра, който наистина ще ви забавлява. Разрастващите се барабани и колосалните символи правят място за невероятно вълнуващ геймплей, който освен да е интересен има и потенциал да ви донесе някои наистина страхотни печалби.

Aztec Bonanza в сравнение към други слотове

Име:Aztec BonanzaSweet CheeseCash Elevator100 CatsBushi SushiSuper Fast Hot Hot
Провайдър:Pragmatic PlayAmusnet (EGT) InteractivePragmatic PlayAmusnet (EGT) InteractiveMicrogamingiSoftBet
Печеливши канали:Cluster Pays20201001025
Бонус:НеНеДаДаНеДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:19,000 х ЗалогаProgressive Jakpot20,000 х Залога10,000800 x Залога15,000€

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Aztec Bonanza

Aztec Bonanza

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Aztec Bonanza. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Aztec Bonanza.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Aztec Bonanza
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Aztec Bonanza не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Aztec Bonanza. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

3

Разгледайте различни варианти на играта

Макар че Aztec Bonanza може да е основната ви слот игра, не се ограничавайте само с една опция. Онлайн казината предлагат широк набор от слот игри с различни теми, функции и структури на изплащане. Изследвайте и експериментирайте с различни варианти на игри, за да откриете нови преживявания и да увеличите възможностите си за печалба.

Всяка игра има своя собствена уникална механика и нива на волатилност, така че разнообразяването на геймплея ви може да бъде от полза. Разширяването на хоризонтите Ви и изпробването на различни слот игри Ви разкрива по-широк спектър от възможности и отваря врати към вълнуващи перспективи за печалба.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238