Aztec Gems Deluxe

Aztec Gems Deluxe Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Aztec Gems Deluxe

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали9
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:3
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,09
Макс. Залог:90,00
Джакпот:22,519 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Aztec Gems Deluxe

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали9
Wild Символ:Да
Колони:3
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,09
Макс. Залог:90,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:22,519 х Залога

Ревю за Aztec Gems Deluxe

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Aztec Gems Deluxe е онлайн слот с 9 печеливши линии, разработен от Pragmatic Play. Характеристиките включват четири джакпота и бонус за повторно завъртане. RTP на този слот с висока волатилност е 96,5%, а главната му награда е на стойност 22 519 пъти вашия залог.

Aztec Gems Deluxe е римейк на едно от по-старите заглавия на разработчика, Aztec Gems. Това е второто „делуксно“ заглавие на Pragmatic Play, но с повече печеливши линии и напълно нов бонус, Aztec Gems Deluxe предлага на играчите чисто ново изживяване в онлайн игрите.

Външният вид на играта е доста подобен на оригиналната версия. Символите в тази игра включват различни скъпоценни камъни, всеки от които е поставен в ослепително ацтекско злато с древни маски, като специални символи. На заден план се възпроизвежда племенен саундтрак, заедно с фонови звуци, като духащ вятър и животински викове.

Геймплея на тази ротативка е изключително лесен и достъпен. След като играта се зареди, щракнете върху бутона “i”, за да прегледате таблицата за изплащане. Коригирайте нивото на залога си. Предлагат се залози между 0,09 и 90,00 монети. Прегледайте настройките си за автоматично възпроизвеждане, където можете също да зададете лимити за печалба и скорост на въртене. Натиснете бутона за възпроизвеждане и се забавлявайте. RTP (връщане към играч) на Aztec Gems е 96,5%. Това също е слот с висока волатилност – 4/5 от собствената скала за отклонение на Pragmatic Play.

С 9 печеливши линии, Aztec Gems Deluxe изисква от играчите да приземят три или повече съвпадащи символа на всяка от тези линии, за да спечелят. Wild символът е най-печелившия символ в играта, изплащайки награда от 27 пъти х залога за комбинация от три символа. Има и смесени победи. Червените и лилавите бижута могат да се появят заедно в печеливша комбинация, за да осигурят изплащания, което подобрява като цяло потенциала за печалба.

В Aztec Gems Deluxe няма бонус за безплатни завъртания, но играчите могат да задействат бонус за повторно завъртане, когато на барабаните се появят четири или повече скатера. Рундът започва с 3 повторения и метърът се нулира всеки път, когато друг символ кацне на барабаните. Всеки символ, който се появява на барабаните има стойност в долари и общата сума на всички символи се сумира в края на бонуса.

Ако успеете да запълните целия екран със символи, тогава ще получите две възможности. Можете или да получите множител от 2x, 3x, 5x, 8x или 10x, който ще се приложи към общата ви печалба в бонуса, или ще задействате Колелото на късмета. В кръга на колелото на късмета ще можете да задействате награди между 18x и 388x вашия залог или един от четирите предлагани джакпота:

 • Mini: 100x
 • Minor: 250x
 • Major: 500x
 • Grand: 1000x

Това обаче не означава, че главната награда от бонуса е 1000x. Общата ви бонусна награда ще се състои от печалбите ви по време на бонуса, които могат да бъдат на стойност до 22 519 пъти х вашия залог.

Aztec Gems Deluxe в сравнение към други слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3220
Име:Aztec Gems DeluxeSecrets of SherwoodCurse of RaChip SpinDragon’s ChestIncinerator
Провайдър:Pragmatic PlayAmusnet (EGT) Interactive Relax GamingBooming GamesYggdrasil Gaming
Печеливши канали:930202592020
Бонус:ДаНеДаДаДаНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:22,519 х ЗалогаProgressive10,000х залога25,000 x Залога2,000 х Залога50,000€

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Aztec Gems Deluxe

Aztec Gems Deluxe

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Aztec Gems Deluxe. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Aztec Gems Deluxe.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Aztec Gems Deluxe
1

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Aztec Gems Deluxe. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

2

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Aztec Gems Deluxe. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Aztec Gems Deluxe в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238