Wild Christmas

 • Доставчик:

  Stakelogic

 • Тип:

  243 Линии

Wild Christmas Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

Medium/Low

Тип

Video Slot

Детайли за Wild Christmas

Разработчик: Stakelogic
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали243
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,40
Макс. Залог:40,00
Джакпот:12,000£
Скатер:Да

Детайли за Wild Christmas

Разработчик: Stakelogic
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали243
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,40
Макс. Залог:40,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:12,000£

Ревю за Wild Christmas

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Wild Christmas е онлайн слот от Stakelogic. Играта има пет барабана и 243 печеливши линии с RTP от 95,78 процента и средна вариация. Темата е коледна, а функциите включват wilds, scatter и безплатни завъртания. 

Графиката е напълно традициона. Фонът е привлекателна камина с топла открита тухлена зидария и полирани подови дъски. Фотьойлите и подаръците са подредени отдясно, а отляво на екрана е разположена прекрасно украсена коледна елха. На заден фон можем да видим идилична сцена на снежно коледно селище с пламтящи светлини и меко падащ сняг. 

Има 10 различни редовни символа в таблицата с печалби на Wild Christmas – Дядо Коледа, Рудолф, Шейна и Камбани, плюс лого на Весела Коледа и карти за игра от 10 до Асо. Има също Wilds (подарък, опакован в червено и златно, Crazy Wild (подарък, опакован в бяло с червени петна) и Зъл елф, чиято работа е да саботира играта ви неочаквано.

Печелившите комбинации са комбинации от три, четири или пет символа на съседни барабани, започващи с барабан 1. Печелившите символи могат да бъдат на всяка позиция на барабаните. За печеливша комбинация от пет съвпадащи символа, един и същи символ трябва да се появи на всеки от петте барабана и максимумът от 243 (3x3x3x3x3) се случва, когато един и същ символ се появи на всяка позиция на всичките пет барабана. Размерът на залога варира от 0,40 до 40,00 монети на завъртане. 

RTP на Wild Christmas от 95,78 процента е малко под средното за онлайн слот. Дисперсията изглежда средна, въпреки че няма консенсус относно тази стойност. Преди да започнете игра, може да се запознаете с контролите, чрез бутоните Spin, Space Bar или Auto Play. Използвайте бутоните + и -, за да персонализирате нивото на вашия залог. Бутонът за меню отваря настройките на играта. Настройките за завъртане ви позволяват да зададете бързо завъртане, завъртане с интервал и автоматично пускане.

Wild Christmas е слот игра, която ви предлага широка гама от бонус функции. Първата от тях  е Wild Symbols. Wilds ще замени всички обикновени символи, за да създаде печеливша комбинация. В основната игра ще видите Wild символите само на барабани 2, 3 и 4. Въпреки това, в Crazy Wild Game те могат да се появят на всеки от петте барабана.

Evil Elf – Ако символът на злия елф попадне на ред, където вече сте събрали бонбонена пръчка (вляво от барабаните) или коледен подарък (вдясно), тогава този символ ще бъде отнет. Злият елф се появява само на барабани 1 и 5.

Crazy Wild Game – Когато символът на коледен подарък попадне на един от редовете в барабан 5, съответният контейнер за коледен подарък светва и този символ ще бъде запазен. Ако съберете всичките 3 символа за коледен подарък, вие печелите 10 безплатни завъртания. Символът за коледен подарък се появява само на real 5.

Mystery Reward – Когато символ Candy Cane попадне на един от редовете на барабан 1, съответният контейнер Candy Cane светва и този символ ще бъде запазен. Ако съберете всичките 3 символа Candy Cane, вие печелите Мистериозна награда. Символът Candy Cane се появява само на барабан 1.

Wild Christmas в сравнение към други слотове

Име:Wild ChristmasMost WantedAloha!Little Panda DiceLondon HunterHoonga Boonga
Провайдър:StakelogicTrueLab GamesNetEntEndorphinaHabaneroGamzix
Печеливши канали:243Scatter PaysCluster pays10242510
Бонус:ДаДаДаНеНеНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаНе
Wild Символ:ДаНеДаДаДаДа
Джакпот:12,000£15,000х Залога100,000N/AProgressive JakpotProgressive

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Wild Christmas

Wild Christmas

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Wild Christmas. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Wild Christmas.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Wild Christmas
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че Wild Christmas попада в категорията за волатилност Medium/Low, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете Wild Christmas, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите Wild Christmas с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Wild Christmas. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

3

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Wild Christmas. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Wild Christmas.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238