Aloha Christmas

 • Доставчик:

  NetEnt
 • Тип:

  Много Линии

Aloha Christmas Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Aloha Christmas

Разработчик: NetEnt
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши каналиCluster Pays
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:200,00
Джакпот:1,725 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Aloha Christmas

Разработчик: NetEnt
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши каналиCluster Pays
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:200,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:1,725 х Залога

Ревю за Aloha Christmas

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Алоха Christmas Edition е слот от NetEnt, който е римейк на оригиналната версия – Aloha! Коледното издание е изградено около формат с 6 реда и 6 барабана и печалбите се формират чрез създаване на клъстерни печалби. Необходими са 9 или повече еднакви символа, за да се формира печалба. Има много нови бонуси и функции, включени в коледното издание, които включват повторни завъртания на Sticky Win, умножителни символи и основния бонус рунд, при който има две опции за избор

Графично коледното издание не изглежда особено коледно, но има доста лека и цветна атмосфера, заедно със закачлива тематична песен, така че всъщност е доста забавно да се играе. Играта предлага широк диапазон от залози, като минималния е 0,10 кредита, а максималния достига 200,00 кредита на завъртане. Алоха Christmas има фиксиран RTP от 96%. Това е малко по-ниско от процента на изплащане на оригиналния Aloha Cluster Pays, който е 96,42%.

Функцията Mystery Symbols е чисто ново допълнение към коледното издание на Aloha. Тези символи могат да се появяват както в основната игра, така и в основния бонус рунд. Те могат да се появят произволно на всички барабани и когато са в съседство всички те се трансформират, за да разкрият един и същ символ. Още по-хубаво е, че един от мистериозните символи може да се трансформира в умножаващ wild символ – и този множител може да ви осигури печалба от 2х, 3х, 4х, 5х или 7х! Това прави много по-лесно образуването на големи печалби, дори когато се разкриват символи с по-ниско заплащане.

Функцията Sticky Win Re-spin беше много обичано допълнение в оригиналната версия на играта и не е изненада за нас да видим как се появява отново в Aloha Christmas. По време на основната игра всеки печеливш клъстер от символи може да бъде избран на случаен принцип за функцията. Когато това се случи, всички символи, свързани с този печеливш клъстер, се заключват на място, а останалите символи на барабаните след това се въртят отново. Ако при повторното завъртане към клъстера се добавят допълнителни печеливши символи, те също се заключват на място – и след като този процес приключи сам, се прилага множител към печалбата на клъстера, до 7х!

Бонус рундът за безплатни завъртания е може би това, което повечето играчи ще търсят в Aloha! Той се задейства от кацането на три или повече scatter символа навсякъде по барабаните по време на основната игра. След това получавате две различни опции. Първата е Tiki Bar, който ви дава 10 безплатни завъртания, по време на които могат да се прилагат множители за печалба от 2х, 3х или 4х. Втората опция е опцията Tiki Bar MAX, която ви дава само шест безплатни завъртания. Въпреки това, по време на тази версия на бонуса, множител до 7х се прилага към всички печалбите, така че има много по-голям потенциал за печалба.

По време на двата бонуса, символи на морска звезда се добавят към барабаните. Събирането на три от тях ще ви награди с две допълнителни безплатни завъртания и ще премахне текущия символ с по-ниско заплащане от барабаните. Така че, точно както в оригинала, е възможно да получите едно (или повече) безплатни завъртания само с по-високо платените премиум символи, присъстващи на барабаните!

Aloha Christmas в сравнение към други слотове

Име:Aloha ChristmasUgliest CatchLucy Luck and the Crimson DiamondButterfly StaxxJin Ji Bao Xi Endless TreasuresFire Stampede
Провайдър:NetEntNolimit CitySlotmillNetEntScientific GamesPragmatic Play
Печеливши канали:Cluster Pays243Scatter pays402431,875
Бонус:НеДаДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаНеДаДаДа
Джакпот:1,725 х Залога50,000х Залога10,000x Залога640 х ЗалогаProgressive4,275х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Aloha Christmas

Aloha Christmas

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Aloha Christmas. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Aloha Christmas.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Aloha Christmas
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че Aloha Christmas попада в категорията за волатилност Medium/High, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете Aloha Christmas, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите Aloha Christmas с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Aloha Christmas. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

3

Разгледайте различни варианти на играта

Макар че Aloha Christmas може да е основната ви слот игра, не се ограничавайте само с една опция. Онлайн казината предлагат широк набор от слот игри с различни теми, функции и структури на изплащане. Изследвайте и експериментирайте с различни варианти на игри, за да откриете нови преживявания и да увеличите възможностите си за печалба.

Всяка игра има своя собствена уникална механика и нива на волатилност, така че разнообразяването на геймплея ви може да бъде от полза. Разширяването на хоризонтите Ви и изпробването на различни слот игри Ви разкрива по-широк спектър от възможности и отваря врати към вълнуващи перспективи за печалба.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238