Cash Noire

 • Доставчик:

  NetEnt
 • Тип:

  1024 Линии

Cash Noire Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

Low

Тип

Video Slot

Детайли за Cash Noire

Разработчик: NetEnt
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали1024
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Не
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:200,00
Джакпот:5,000 х Залога
Скатер:Не

Детайли за Cash Noire

Разработчик: NetEnt
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали1024
Wild Символ:Не
Колони:5
Скатер:Не
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:200,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:5,000 х Залога

Ревю за Cash Noire

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Cash Noire е онлайн слот, разработен от NetEnt, с 1024 печеливши линии и диапазон на залагане от 0,20 до 200,00 монети на завъртане. Бонус функциите включват безплатни завъртания, мистериозни символи, увеличаващи се множители и каскадни символи. Най-голямата награда на този слот с ниска волатилност е 5000 x залога, а RTP е 96,06%

Cash Noire на NetEnt наистина е уловил същността на жанра film noire. Играта се развива в офис на детектив от старата школа и  табло за престъпления до барабаните, което показва колко близо или далеч сте до получаването на бонус функциите в играта. Фаталната жена седи от дясната страна на екрана и пуши цигара, докато на заден план се чува зловещ саундтрак.

RTP (възвръщаемост към играч) на Cash Noire е 96,06%. Това също е онлайн слот с ниска волатилност, което е страхотна промяна от повечето нови версии на слотовете, които са склонни да имат висока волатилност. Така че можете да очаквате да печелите доста често в тази игра. Заглавието се предлага с 1024 печеливши начина. Печелившите комбинации се правят чрез падане на три или повече съвпадащи символа на съседни барабани.

Когато получите печалба, ще се появи каскада. Така всички символи, участващи в печалбата, ще изчезнат и нови символи ще попаднат на техните места, за да ви помогнат да спечелите още повече печалби само с едно завъртане. В слота има много бонус функции, на които да се насладите, докато въртите барабаните.

Mystery Symbols

Мистериозният символ е банковият трезор. Когато този символ се появи на барабаните, всички екземпляри на банковия трезор ще се трансформират в един символ. Ако мистериозни символи се появят в горещата точка, тогава всички символи в горещата точка ще се трансформират в мистериозния символ

Crime Zones

При всяко завъртане нова „гореща точка“ (наречена в Crime Zone в този слот) се появява на барабаните, подчертавайки конкретна група символи. Всеки път, когато печеливш символ попадне в горещата точка, елементите от таблото за престъпления ще бъдат активирани – тъй като таблото за престъпления действа като бонус метър.

 • 3 печеливши символа в горещата точка ще доведат до увеличаване на горещата точка с 1 позиция
 • 7 печеливши символа в горещата точка ще я накарат да нарасне с още една позиция
 • 13 печеливши символа в горещата точка ще активират бонуса за безплатни завъртания

Когато задействате безплатните завъртания, картата City Chase се активира заедно с барабаните и започвате с 1x множител за всичките си печалби. Всеки път, когато печелившите символи попаднат вътре в зоните на престъпността, те ще осветяват позиции на картата. За всеки 7 позиции, които светят, ще увеличите множителя с 1x. Ако успеете да затворите случая, като осветите всички позиции на картата, тогава вашият множител ще стане 10x и ще получите общо 3 допълнителни безплатни завъртания.

Cash Noire е страхотен слот, който предлага забавен геймплей с ниска волатилност и възможност за големи печалби. The Crime Zones наистина внасят нещо ново и интересно в геймплея на Cash Noire и придават различен обрат на концепцията за бонус метър, а още по-добре е, когато попаднете в рунда с безплатни завъртания и картата City Chase стане активна. Въпреки че тази игра може да не присъди огромни печалби, които можете да очаквате в игра с висока волатилност, честотата на изплащанията и постоянната активност са чудесен компромис. 

Cash Noire в сравнение към други слотове

Име:Cash NoireWorms of ValorTippy’s Golden PotForest Mania5 Burning CloverTiki Wins
Провайдър:NetEntAvatarUXSnowborn GamesiSoftBetEGT DigitalBooming Games
Печеливши канали:1024486 до 118,0981,024100530
Бонус:ДаДаДаНеДаНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаНеДа
Wild Символ:НеДаДаДаДаДа
Джакпот:5,000 х Залога10,000x Залога10,000х ЗалогаProgressiveПрогресивен5,000 х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Cash Noire

Cash Noire

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Cash Noire. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Cash Noire.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Cash Noire
1

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Cash Noire, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

2

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Cash Noire. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

3

Разгледайте различни варианти на играта

Макар че Cash Noire може да е основната ви слот игра, не се ограничавайте само с една опция. Онлайн казината предлагат широк набор от слот игри с различни теми, функции и структури на изплащане. Изследвайте и експериментирайте с различни варианти на игри, за да откриете нови преживявания и да увеличите възможностите си за печалба.

Всяка игра има своя собствена уникална механика и нива на волатилност, така че разнообразяването на геймплея ви може да бъде от полза. Разширяването на хоризонтите Ви и изпробването на различни слот игри Ви разкрива по-широк спектър от възможности и отваря врати към вълнуващи перспективи за печалба.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238