Crab Trap

 • Доставчик:

  NetEnt
 • Тип:

  Много Линии

Налично на:

телефон

RTP

96.07%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Crab Trap

Разработчик: NetEnt
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши каналиScatter Pays
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Не
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:40,00
Джакпот:1,191 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Crab Trap

Разработчик: NetEnt
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши каналиScatter Pays
Wild Символ:Не
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:40,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:1,191 х Залога

Ревю за Crab Trap

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Насладете се на спокойното очарование на Crab Trap, завладяващо творение на NetEnt. Потопете се в спокойната атмосфера на тихия кей. Открийте завладяващия геймплей със Scatter печалби, Respins и Free Spins, докато се сблъсквате със завладяващи символи на раци и рамки капани.

Функции и бонуси

Crab Trap разполага със стандартна игрална мрежа 6×4 и система за изплащане на Скатери, която позволява на играчите да печелят, като уцелят 7 еднакви символа с ниска печалба, 6 еднакви символа със средна печалба или 5 еднакви символа с висока печалба навсякъде по игралното поле. Играта има средно ниво на волатилност, а нейният RTP е 96,07%.

Crab Trap FeaturesСимволът „Синя лодка“ се появява на всички барабани в основната игра и в безплатните завъртания. Всеки път, когато се приземи синя лодка, тя добавя рамка капан към своята позиция и поставя на случаен принцип от 1 до 5 рамки капан на позиции без тях. По същия начин символът „Червена лодка“ се появява на барабан 4 в основната игра и на барабан 3 по време на безплатните завъртания. Ако на барабаните има поне 5 рамки капани, това може да задейства функцията Respin. Освен това функцията Respins може да възникне, когато Синя лодка и Червена лодка се паднат заедно, последвани от добавяне на рамки капани.

По време на Respins играта изключва печелившите комбинации от скатер символи, като предоставя печалби единствено от символите Раци.

Символите на раци са с различни размери и могат да се появят навсякъде на барабаните. Има единични раци, които се появяват поотделно, 2х2 колосални раци, които могат да се приземят на барабани 1-2 и 4-5, и 3х3 колосални раци, които могат да се намерят на барабани 1-3 и 4-6. Тези колосални Раци могат да се приземят изцяло или частично в полето.

Единичните раци имат стойност 1, 2, 5 или 10 пъти залога, а колосалните раци 2х2 са на стойност 10, 20, 50 или 100 пъти залога. Що се отнася до играта 3х3, колосалните раци имат стойности 100x, 200x, 500x или 1000 пъти залога.

По време на Respin или на завъртанията, които са предизвикали Respin, ако символ рак се приземи на позиция с рамка Капан, той се заключва на място. Ако това заключване се случи по време на текущ Respin, се дава още един Respin. Дори ако рамките Капан не ги покриват изцяло, колосалните Раци също се заключват на място.

Превъртанията продължават, докато на позиции с рамки капани не се появят нови раци. След приключване на всички превъртания символите на раци на позиции с рамки капани носят печалби в зависимост от съответните им стойности. Ако колосалните раци не са напълно рамкирани от рамки капани, те се разпадат на единични раци, всеки от които има стойност от 1 до 10 пъти залога. Частично видимите колосални раци се трансформират в 2, 3 или 6 единични символа на раци. Всички рамки капани, съдържащи уловени раци, се премахват от барабаните, а празните рамки капани остават на полето.

Crab Trap ScatterВ основната игра, ако уцелите поне 3 Scatter символа, се задейства функцията Free Spins. Броят на предоставените Free Spins зависи от броя на Scatter символите, както следва:

 • 3 Scatter символа дават 5 безплатни завъртания.
 • 4 Scatter символа дават 7 безплатни завъртания
 • 5 Scatter символа дават 10 безплатни завъртания
 • 6 или повече Scatter символа дават 15 безплатни завъртания

По време на кръга Free Spins играчите събират Scatter символи. За всеки 3 събрани Scatter символа се дава едно допълнително безплатно завъртане. Капаните от задействащото завъртане продължават да са активни по време на безплатните завъртания. Ако в едно и също завъртане се активират Respins и Free Spins, Respins имат предимство и се играят първи. Капаните не се премахват след Respin по време на безплатните завъртания, а Respins се появяват преди следващото безплатно завъртане.

След края на безплатните завъртания всички рамки капани изчезват от барабаните. При завръщане към основната игра в решетката се добавят 4 нови рамки капани.

Играчите, които търсят алтернативен начин да влязат в бонусната функция „Безплатни завъртания“, могат да закупят 6 безплатни завъртания на стойност 50 пъти залога. При закупуване на безплатни завъртания RTP остава непроменен, а всички Капани от основната игра се запазват. Освен това 10 нови рамки капани се поставят на случаен принцип на барабаните. След приключване на закупените по този начин безплатни завъртания запазените рамки капани се връщат на барабаните за по-нататъшна игра.

Crab Trap SymbolsДизайн и саундтрак

Crab Trap предлага спокойна обстановка на кея, придружена от далечен фар на заден план. Дизайнът на играта е семпъл, с приятни визуални ефекти и анимации, които създават спокойна атмосфера. Придружаващият саундтрак е с успокояваща мелодия, която допринася за цялостната спокойна атмосфера. Играчите могат да се насладят на успокояващо гейминг изживяване, докато изследват простата, но очарователна обстановка.

Нашето заключение

Навлезте в спокойния свят на Crab Trap. Открийте завладяващо игрално изживяване със Scatter печалби, превъртания и безплатни завъртания, докато се сблъсквате със завладяващи символи на раци и рамки Капан. Насладете се на това вълнуващо изживяване, което предлага уникална и успокояваща атмосфера за вашето удоволствие от играта.

Crab Trap в сравнение към други слотове

Име:Crab TrapFluftailsFire RoosterGrows on Trees MegawaysManimalsTwisted Sister
Провайдър:NetEntCT Gaming InteractiveHabaneroSkywindStakelogicPlay'N Go
Печеливши канали:Scatter Pays25243до117 64932,768Cluster pays
Бонус:ДаДаНеДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:НеДаДаДаДаДа
Джакпот:1,191 х Залога12,000Progressive Jakpot5,000х Залога5,000х Залога4500 х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Атрактивни функции като Scatter печалби, Respins и Free Spins.

 • Завладяващи символи на раци и рамки на капани

Минуси:
 • Може да не се хареса на играчите, които търсят екшън или интензивен геймплей.

 • Наличността може да варира поради ограниченията в страната и правилата на онлайн казината.

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Crab Trap

Crab Trap

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Crab Trap. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Crab Trap.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Crab Trap
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Crab Trap не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Crab Trap. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Crab Trap.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Crab Trap и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.

Често задавани въпроси

Кой е доставчикът на слота Crab Trap?

Crab Trap е разработен от NetEnt, известен и надежден доставчик на игри в онлайн казино индустрията.

Колко безплатни завъртания мога да спечеля в играта?

Броят на предоставените безплатни завъртания зависи от броя на падналите Scatter символи: 3 Scatter символа дават 5 безплатни завъртания, 4 Scatter символа дават 7 безплатни завъртания, 5 Scatter символа дават 10 безплатни завъртания, а над 6 Scatter символа дават 15 безплатни завъртания.

Има ли специални символи в играта?

Да, символът „Синя лодка“ добавя рамки капани към собствената си позиция и към произволни позиции без тях. Символът „Червена лодка“ задейства превъртане и добавя капани по време на основната игра и безплатните завъртания.

За автора

author image

Евгени

Bonus Hunter

обновено на:1 август,2023

Това е човека, който обстойно преглежда всички новини и събития на хазартната сцена и играе огромна роля в предоставянето на подробни ревюта за всяко казино. Но това не е всичко, защото неговата най-голяма отговорност е да следи и намира най-примамливите бонус оферти и да ги споделя с всички нас.

Това е човека, който обстойно преглежда всички новини и събития на хазартната сцена и играе огромна роля в предоставянето на подробни ревюта за всяко казино. Но това не е всичко, защото неговата най-голяма отговорност е да следи и намира най-примамливите бонус оферти и да ги споделя с всички нас.

Подобни Слотове