Cursed Treasure

 • Доставчик:

  NetEnt
 • Тип:

  20 Линии

Cursed Treasure Demo

Налично на:

телефон

RTP

95.99%

Волатилност

Medium/Low

Тип

Video Slot

Детайли за Cursed Treasure

Разработчик: NetEnt
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:80,00
Джакпот:5,064х Залога
Скатер:Да

Детайли за Cursed Treasure

Разработчик: NetEnt
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:80,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:5,064х Залога

Ревю за Cursed Treasure

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Cursed Treasure е визуално зашеметяваща онлайн слот игра, разработена от NetEnt. Тя поставя играчите в ролята на главен герой, който се впуска в мисия да разгадае отдавна изгубените тайни на храма. Дизайнът постига перфектен баланс между игралната мрежа и тематичния фон, обещавайки завладяващо игрално изживяване.

Функции и бонуси

Cursed Treasure, изискан онлайн слот от NetEnt, се развива на решетка 5х4, предлагаща 20 печеливши линии за победите на играчите. Тази игра може да се похвали с RTP от 95,99% и проявява ниска до средна волатилност.

Cursed Treasure GameplayCash Prize Symbols:  Тези икони представляват променливи парични награди, които варират от 0,5-кратен до 20-кратен множител на залога. Подреждането на три или повече активира тяхното изплащане. Уайлд символите могат да заменят символ на парична награда, въпреки че стойността на заменения символ пада до нула.

Mystery Cash Prize Symbols: Ексклузивно за сегмента на безплатните завъртания, тези символи отразяват функционалността на стандартните символи на парични награди, но със значително по-високи залози. Те предлагат множители на залога, вариращи от 50x до зашеметяващите 5000x. Техните награди се разкриват в кулминацията на Free Spins.

Cursed Treasure Feature: централно място в играта заема измервател за събиране на символи „Прокълнато съкровище“, който започва от пет. Всеки събран символ увеличава брояча с 1. Достигането на 20 задейства тази функция, разпръсквайки символи с парични награди по барабаните в количество, равно на броя на брояча, или се активира на случаен принцип при събиране на символ. При задействане с по-малко от 20 символа на брояча символите с парични награди получават множител между 0,5х и 5х залога; при достигане на 20 или повече символа този диапазон се увеличава на 0,5х до 20х. След разпределянето на печалбите, броячът се нулира до 5, връщайки се към основната игра. Ако Free Spins се активират преди тази функция, натрупаният напредък се запазва изключително за основната игра, като се стартира рундът Free Spins с показател 5.

Cursed Treasure BonusFree Spins: По същество функционира като функция Respins, като получаването на 3 или повече Scatters по време на основната игра дава 3 Free Spins. По време на този кръг решетката на играта може да показва единствено специални символи или да не представя нови. Ако не се появят нови символи, броят на завъртанията се намалява. Въпреки това появата на нов символ връща броя на Free Spins на 3. Символите за парична награда и символите за тайна парична награда остават фиксирани на позициите си през целия кръг. Едновременно с това символите Прокълнато съкровище се събират в брояча.

С края на Free Spins събраните символи Cursed Treasure се превръщат в съответния брой символи Cash Prize, разпръснати по барабаните. Рундът приключва, когато няма останали Respins, всяка позиция в решетката е запълнена или са показани 15 символа на тайна парична награда. Общата стойност на всички награди, натрупани по време на рунда, се предоставя на играча.

Bonus Buy: За желаещите да се включат директно в безплатните завъртания, функцията е налична при 100-кратен залог.

Дизайн и саундтрак

Cursed Treasure SymbolsПрокълнатото съкровище поставя своята сцена на мистичния вход на горски храм, приканвайки играчите в сърцето на загадъчна мисия. Като главен герой те се стремят да разкрият скритите тайни на храма, потапяйки се в свят, в който мрежата и фонът са прекрасно балансирани. Таблицата с печалби показва символи на карти от 10 до Асо, заедно с тематични елементи като карта, книга и интригуващи герои. Подходящ атмосферен саундтрак обогатява това завладяващо приключение.

За тези, които са привлечени от мистериите на древните цивилизации, Dawn of Kings от Hacksaw Gaming предлага експедиция в древен Египет. Алтернативно, Frogblox от ELK Studios въвежда уникална геймплей механика в оживена, изпълнена с жаби среда.

Нашето заключение

Cursed Treasure от NetEnt майсторски съчетава различни геймплей функции с увлекателна тема. Иновативните механики на играта, включително символите за парична награда, символите за тайна парична награда и функцията Cursed Treasure, гарантират динамично и вълнуващо игрално изживяване. С ниска до средна волатилност и респектиращ RTP от 95,99%, тя е подходяща за много играчи. Добавянето на безплатни завъртания и измервател на събраните средства добавя вълнение, което прави Cursed Treasure отличен избор за всеки, който търси слот игра с дълбочина.

Cursed Treasure в сравнение към други слотове

Име:Cursed Treasure100 Burning HotSpiñata PiñataSweetopia RoyaleBig Bang BoomWildchemy
Провайдър:NetEntAmusnet (EGT) InteractiveStakelogicRelax GamingNetEntRelax Gaming
Печеливши канали:2010040Cluster Pays 256-10,000Cluster Pays
Бонус:ДаДаДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаНеНеДа
Джакпот:5,064х Залога300005,000х Залога5,000х Залога 4,300x Залога697x Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Увлекателна тема със завладяващи графики и саундтрак

 • Символи за парична награда и тайна парична награда

 • Събиране на метър и функция "Прокълнато съкровище"

Минуси:
 • По-ниски максимални множители в сравнение с други игри

 • Механиката на безплатните завъртания може да е сложна за някои играчи.

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Cursed Treasure

Cursed Treasure

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Cursed Treasure. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Cursed Treasure.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Cursed Treasure
1

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Cursed Treasure. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

2

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Cursed Treasure. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Cursed Treasure.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Cursed Treasure и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.

Често задавани въпроси

Какъв е RTP и волатилността на слота Cursed Treasure?

RTP за Cursed Treasure е 95,99%. Играта се характеризира с ниска до средна волатилност и предлага балансирана комбинация от риск и печалба.

Как работи функцията Free Spins в Cursed Treasure?

В играта Cursed Treasure, при падане на три или повече Scatter символа се активират 3 Free Spins. Тези завъртания могат да се рестартират до три с появата на нови символи и включват специални символи Cash Prize и Mystery Cash Prize.

Може ли да си купите безплатни завъртания в Cursed Treasure?

Cursed Treasure предлага функцията Bonus Buy, която позволява на играчите да задействат директно Free Spins за 100x залога си.

Какво представлява функцията Cursed Treasure?

Функцията „Прокълнато съкровище“ се активира чрез събиране на символи в брояча. Тя подобрява геймплея с допълнителни символи за парични награди на барабаните, което води до повече възможности за печалба.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:29 април,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238