Attraction

 • Доставчик:

  NetEnt
 • Тип:

  10 Линии

Attraction Demo

Налично на:

телефон

RTP

97%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Attraction

Разработчик: NetEnt
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали10
Безплатни завъртания:Не
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Джакпот:50,000£
Скатер:Не

Детайли за Attraction

Разработчик: NetEnt
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали10
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Не
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Не
Джакпот:50,000£

Ревю за Attraction

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Научните закони на привличането, енергията и физиката са звездите в тази невероятна ротативка на NetEnt. Attraction има десет печеливши линии и предлага функции, като wild и лепкав wild символ, бонус функция с магнит, която задейства от време на време повторни завъртания. Разположена в ретро лаборатория по физика, тази слот игра е свързана със странните закони на природата, които наистина ни свързват.

Тази забавна игра е вдъхновена от стиймпънк анимационна научна тема. Фонът на барабаните е сенчеста лаборатория по физика, пълна с жици и джаджи. Макарите са разположени в розова верига и съдържат анимационни символи, като стар компютърен монитор, волтметър, брояч на Гайгер, магнитен детектор и радар. Най-привлекателен е wild  символа, не само заради това, което изплаща, но и защото дизайнът на символа със сигурност ще предизвика усмивка на лицето ви. Уайлд символът е представен от възбудим атом, пълен със сини протони и електрони и ярко розов неврон.

Както при всички най-добри слот игри, и тази е невероятно лесна за игра и залозите започват от едва 0,10p, а максималният възможен залог е £100,00 на завъртане. След като изберете общия си залог (ниво на залога x стойност на монетата x десет печеливши линии), можете да натиснете големия зелен символ за завъртане в центъра на долната лента с инструменти и да започнете игра.

За тези, които предпочитат да седят и да гледат как печалбите се движат, автоматичната игра е налична в този слот. Можете да настроите барабаните да се въртят автоматично, като щракнете върху бутона за автоматично възпроизвеждане вляво от основния бутон за завъртане. След това ще ви бъде даден избор да започнете 10, 25, 50, 75, 100, 250, 500, 750 или дори 1000 автоматични завъртания. Можете да спрете функцията за автоматично възпроизвеждане по всяко време, като щракнете върху бутона за спиране в менюто за автоматично възпроизвеждане.

RTP (връщане към играч) на тази слот игра е 96,7 процента. RTP в слот игрите варират от около 90% до 98%, което прави 96,7% доста щедра възвръщаемост. Волатилността е друг важен аспект на слот игрите, като повечето играчи предпочитат висока, ниска или средна волатилност. Игра с висока волатилност означава, че получавате по-малко, но по-високи изплащания, докато играта с ниска волатилност означава, че ще печелите чести, но малки изплащания. Attraction се счита за игра със средна волатилност, което означава, че играчите могат да очакват комбинация от високи и ниски изплащания. 

Бонус символите включват розов атом wild и син лепкав wild. Розовият уайлд се появява на барабани две, три и четири и замества всички други символи, като помага за създаването на печеливши линии и увеличаване на изплащанията. Отличната функция Магнит се задейства в началото на всяко завъртане и повторно завъртане. Магнитът ще се премести в горната, долната или крайната част на една от трите вертикални линии или една от трите макари. Докато барабаните се въртят, магнитът ще излъчва своето магнитно поле, насочвайки се към wild символа. Ако на същия ред или барабан се появи уайлд символ като магнита, той ще задейства повторно завъртане и поне един символ ще се превърне в sticky wild. Няма ограничения за това колко повторни завъртания могат да бъдат задействани. Този слот няма функция за безплатни завъртания, въпреки че играта може да се похвали с гореспоменатата функция за повторни завъртания, която се задейства, когато в магнитното поле се появи wild символ.

Играта е фантастична опция, както за начинаещи, така и за опитни играчи на слотове. Изпълнена с комични ретро-научни забавления, лепкави символи и повторни завъртания, тя предлага широка гама от залози и голям печеливш потенциал. С привлекателен RTP от 96,7 процента, забавна графика и много чести печалби, има всички причини играчите да се окажат привлечени от този слот на NetEnt.

Attraction в сравнение към други слотове

Име:AttractionWild FlowerLost Mystery ChestsCowboys GoldJimi HendrixViking Smash
Провайдър:NetEntBig Time GamingBetSoftPragmatic PlayNetEntStakelogic
Печеливши канали:104096101020243
Бонус:ДаДаНеНеДаНе
Безплатни завъртания:НеДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:50,000£114,100 x Залога.2,520 х Залога500 х Залога£ 80,0001000 х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Attraction

Attraction

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Attraction. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Attraction.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Attraction
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Attraction не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Attraction в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Attraction и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238