Lucy Luck and the Crimson Diamond

 • Доставчик:

  Slotmill

 • Тип:

  Scatter Pays

Lucy Luck and the Crimson Diamond Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.50%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Lucy Luck and the Crimson Diamond

Разработчик: Slotmill
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши каналиScatter pays
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Не
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:60,00
Джакпот:10,000x Залога
Скатер:Да

Детайли за Lucy Luck and the Crimson Diamond

Разработчик: Slotmill
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши каналиScatter pays
Wild Символ:Не
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:60,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:10,000x Залога

Ревю за Lucy Luck and the Crimson Diamond

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Пригответе се за вълнуващо приключение с играта Lucy Luck and the Crimson Diamond, представена ви от Slotmill. Тази изпълнена с екшън слот игра предлага богато на функции изживяване, което ще ви държи в напрежение. Присъединете се към Луси в експедицията ѝ в пищен амазонски храм, където ви очакват скрити съкровища, експлодиращи символи, вълнуващи безплатни завъртания и супер завъртания, както и различни опции Fast Track.

Функции и бонуси

Играта Lucy Luck and the Crimson Diamond се играе в решетка 6×6 и включва механика на Scatter печалби. За постигане на печалби играчите трябва да разполагат с 8 или повече еднакви символа на барабаните. Тази игра се отличава с висока волатилност, като предлага максимална печалба от 10 000 пъти залога и процент RTP от 95,50%.

Avalanche: Една от основните функции е механиката Avalanche. Когато се появи печеливша комбинация, всички допринасящи за нея символи експлодират, позволявайки на допълнителни символи да се спускат каскадно надолу. Функцията Avalanche продължава, докато се появяват нови печеливши комбинации.

Съкровищни сандъци: Зад барабаните са скрити сандъци със съкровища, които заемат няколко места. Тези сандъци се разкриват при експлозия на символите, като в тях са скрити монети или дори диамант. Както монетите, така и диамантите имат множители, които се комбинират и след това се умножават по размера на залога. Има три нива на сандъци със съкровища, всяко от които се различава по размер и стойност. Колкото по-голям и по-ценен е сандъкът, толкова по-големи са наградите. Най-голямото съкровище, The Crimson Diamond, се отличава с потенциална стойност на множителя до 10 000 пъти вашия залог.

Lucy Luck and the Crimson Diamond BonusБонус символ Bomb: Бонус символът Bomb е друга вълнуваща функция. Когато се приземи на барабаните, символът изчаква, докато няма повече печеливши комбинации, след което се взривява, премахвайки себе си заедно със съседните символи точно над, под, вляво и вдясно от себе си. Тази експлозия може да разкрие и скрити сандъци със съкровища, а бонус символът бомба допринася към брояча за събиране на бонуси.

Безплатни завъртания: Събирането на три бонус символа дава 10 безплатни завъртания. По време на тези безплатни завъртания изчистените блокове остават между рундовете на играта. След като бъдат отключени всички сандъци със съкровища, решетката със символи се нулира с нови блокове, присъжда се допълнително безплатно завъртане и на произволни места се скриват нови сандъци със съкровища.

По време на безплатните завъртания се активира символ с множител. Когато се приземи, той се взривява, увеличавайки брояча на множителите с x1. При отключването на сандък със съкровища към съдържанието му се прилага текущата стойност на множителя, който остава в сила за оставащите безплатни завъртания.

Lucy Luck and the Crimson Diamond SymbolsFast Track: За тези, които търсят още по-вълнуващо изживяване, има възможност да използват Fast Track. В основната игра играчите могат да активират функциите Fast Track, които включват:

 • Super Free Spins Bonus (RTP: 96,29%, много висока волатилност): Задейства Super Free Spins на стойност 400x избрания от Вас залог.
 • Free Spins Bonus (RTP: 96,15%, висока волатилност): Задейства Free Spins на стойност 100x избрания залог.
 • Bonus Boost (RTP: 96,02%, много висока волатилност): Гарантира, че ще се появят 1 или повече бонус символи, което значително увеличава шансовете за задействане на бонус игра на стойност 4 пъти избрания залог.

Burst Mode: И накрая, Burst Mode предлага по-бързо и по-фокусирано Autoplay изживяване единствено в игрите на Slotmill. Burst Mode използва същите игрални механизми и логика, но с ускорено темпо. Показва се само общата печалба за всеки игрален рунд и можете да го спрете по всяко време, като резултатите от сесията се разкриват след приключването на последния игрален рунд.

Дизайн и саундтрак

Lucy Luck and the Crimson Diamond е слот с приключенска тематика и главна героиня, напомняща за емблематични изследователи като Индиана Джоунс и Лара Крофт. Символите включват самата Луси, цветни скъпоценни камъни, бинокли, компас, грайферна кука и дневник. На фона на играта е изобразен храм от пищна амазонска гора, който създава завладяваща обстановка. Въпреки че темата не е новаторска, изпипаните визуални елементи на играта я правят визуално привлекателен избор за играчите.

Нашето заключение

Lucy Luck and the Crimson Diamond ReviewLucy Luck and the Crimson Diamond се отличава с богатия си геймплей. С вълнуващата механика Avalanche, скритите сандъци със съкровища и бонус символите Bombs, тя предлага динамичен и възнаграждаващ геймплей. Безплатните завъртания и Супер безплатните завъртания добавят вълнение, заедно с постоянния множител. Опциите за бърз път осигуряват гъвкавост, позволявайки на играчите да изберат своето приключение. Режимът Burst подобрява темпото за тези, които търсят бързи емоции. Макар че темата не е оригинална, завладяващите функции на играта я правят убедителен избор за играчите, които търсят слот забавление, изпълнено с екшън.

Lucy Luck and the Crimson Diamond в сравнение към други слотове

Име:Lucy Luck and the Crimson DiamondFang`s Inferno Dream DropStrawberry CocktailPine of Plinko 2Curse of the Werewolf MegawaysBlue Heart
Провайдър:SlotmillRelax GamingPragmatic PlayRelax GamingPragmatic PlayAmusnet (EGT) Interactive
Печеливши канали:Scatter pays20101046656100
Бонус:ДаДаДаДаДаНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаНеДаДа
Wild Символ:НеДаДаНеДаДа
Джакпот:10,000x Залога5,000х залога16,000х Залога20,000х Залога40,000 х ЗалогаProgressive Jakpot

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Скрити сандъци със съкровища и стойностни награди

 • Безплатни завъртания и супер безплатни завъртания

 • Гъвкави опции Fast Track

 • Висококачествени визуални елементи и завладяваща обстановка

Минуси:
 • Високата волатилност може да не е подходяща за всички играчи

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Lucy Luck and the Crimson Diamond

Lucy Luck and the Crimson Diamond

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Lucy Luck and the Crimson Diamond. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Lucy Luck and the Crimson Diamond.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Lucy Luck and the Crimson Diamond
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че Lucy Luck and the Crimson Diamond попада в категорията за волатилност High, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете Lucy Luck and the Crimson Diamond, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите Lucy Luck and the Crimson Diamond с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

3

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Lucy Luck and the Crimson Diamond. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

Често задавани въпроси

Какъв е процентът RTP на Lucy Luck and the Crimson Diamond?

Играта предлага RTP от 95,50%, което гарантира, че с течение на времето играчите могат да очакват солидна възвръщаемост на залозите си.

Какви са специалните функции на Lucy Luck and the Crimson Diamond?

Този слот блести със своята механика Avalanche, скрити сандъци със съкровища, бонус символи бомби, безплатни завъртания, супер безплатни завъртания и бонус опции Fast Track.

Какво представляват съкровищните сандъци в Lucy Luck and the Crimson Diamond?

Скритите зад барабаните сандъци със съкровища съдържат монети или диамант. Когато символите експлодират, тези сандъци се откриват и съдържанието им се добавя към печалбите. Има три нива на сандъци, всеки от които е с различни размери и стойности, включително най-желания Crimson Diamond с невероятния множител 10 000x на залога.

Мога ли да играя Lucy Luck and the Crimson Diamond на телефон?

Да, този слот е оптимизиран за игра на мобилни устройства, което ви позволява да се насладите на всички негови функции безпроблемно на предпочитаното от вас мобилно устройство.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:27 септември,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238