Cowboys Gold

Cowboys Gold Demo

Налично на:

телефон

RTP

97%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Cowboys Gold

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Не
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали10
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Джакпот:500 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Cowboys Gold

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Не
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали10
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:500 х Залога

Ревю за Cowboys Gold

 corwn  cherries  ruby  sapphire  watermelon  yellow-star  pink-dot  pink-star  pink-star  purple-dot  purple-star

Cowboys Gold е онлайн слот от Pragmatic Play, който е изграден около формат с 5 барабана и 3 реда. В играта има общо 10 фиксирани печеливши линии и можете да въртите барабаните със залози между 0,10 и 100,00 кредита на завъртане. Cowboys Gold има RTP от 96,5%, а бонусите и функциите на играта включват безплатни завъртания и бонус рунд за събиране на пари.

От момента, в който отворите Cowboys Gold, ще забележите американската тема за добрия стар Див Запад. Символите в играта с по-високо заплащане включват шпори, бутилки уиски, оръжия и най-добре платеният символ, златна подкова. Ще забележите и значка на шериф, която е wild символ в играта и замества всички останали символи с изключение на скатерите, които се появяват само на средните три барабана.

Според Pragmatic Play, Cowboys Gold е слот със средна дисперсия. Това обикновено означава, че можете да очаквате доста чести печалби, но те обикновено няма да бъдат с много висока стойност. RTP на играта е 96,50%, което означава, че за всеки £100, които залагате, трябва да получите средно изплащане от 96,5 монети.

Когато видите символите на каубой да кацат в полезрението, някои от тях може да имат малка монета, насложена върху тях. След това тази монета ще покаже парична стойност, варираща между 1х и 100х общия ви залог. Ако тези малки монети се покажат (кацнат) на същото завъртане, върху специалния символ на ренегат – който се появява само на 5-ия барабан – ще ви бъдат изплатени всички стойности на монетите, които се появяват на екрана. Това е доста често срещана бонус механика и е нещо, което сме виждали да се прилага в много от другите слотове на Pragmatic Play.

Основната атракция в Cowboys Gold си остава бонус рундът с безплатни завъртания. Той се задейства от кацането на три Scatter символа на средните три барабана по време на основната игра. Ако успеете да го направите, ще получите 10 безплатни завъртания, които могат да бъдат задействани отново.

Функцията за повторно задействане всъщност прави бонуса още по печеливш, защото всеки път, когато получите повторно задействане, множителят се увеличава. Така например, когато за първи път задействате безплатните завъртания, множителят се увеличава до 2х. Вторият път, когато постигнете повторно задействане, множителят се увеличава до 3х, и ако успеете да задействате отново играта общо три пъти, ще получите множител 5х.

Тук нещата стават още по-интересни, защото функцията Money Collect е активна по време на бонуса. Ако имате активен множител, този множител се прилага и върху всяка от печалбите на Money Collect, което означава, че е възможно една монета да присъди изплащане на стойност до 500 пъти вашия залог! 

Cowboys Gold в сравнение към други слотове

Име:Cowboys GoldJungle Jim and the Lost SphinxNeon LinksDragon’s RealmThe Hand of MidasGargantoonz
Провайдър:Pragmatic PlayMicrogamingRed Tiger GamingEGT DigitalPragmatic PlayPlay'N Go
Печеливши канали:1050104020Cluster Pays
Бонус:НеНеНеДаНеДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаНе
Wild Символ:ДаДаНеДаДаДа
Джакпот:500 х Залога6250 x Залога1000 х ЗалогаПрогресивен5,000 х Залога7,000х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Cowboys Gold

Cowboys Gold

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Cowboys Gold. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Cowboys Gold.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Cowboys Gold
1

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Cowboys Gold. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

2

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Cowboys Gold, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Cowboys Gold.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Cowboys Gold и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238