Sticky Bandits Unchained

Sticky Bandits Unchained Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.09%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Sticky Bandits Unchained

Разработчик: Quickspin
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали10
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:30,000х Залога
Скатер:Не

Детайли за Sticky Bandits Unchained

Разработчик: Quickspin
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали10
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Не
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:30,000х Залога

Ревю за Sticky Bandits Unchained

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Пренесете се в суровия Див запад със Sticky Bandits Unchained от Quickspin. Присъединете се към нас, за да се запознаете с очарователните функции на играта, завладяващия дизайн и потенциала за вълнуващи награди в тази вълнуваща гранична ескапада.

Функции и бонуси

Sticky Bandits Unchained работи на стандартна игрална мрежа 5х3, като предлага 10 печеливши линии. Играта се характеризира с висока волатилност и поддържа RTP от 96,09%. Играчите трябва да обърнат внимание на потенциала за максимална печалба от 30 000 пъти първоначалния им залог.

Sticky Bandits Unchained WildWild символи: Wild символите в Sticky Bandits Unchained играят важна роля в геймплея. Когато Wild символите се паднат по време на функциите Wild West безплатни завъртания, Peacemaker Bonus или Peacemaker Fully Loaded Bonus, те придобиват свойството “ Sticky“ и остават на мястото си по време на съответната функция.

Colossal Wilds: Що се отнася до специалните символи, в играта се появяват Colossal Wilds. Ако по време на завъртане в основната игра играчите успеят да уцелят 3 или повече Wild символа, един от тях се превръща в 2х2 Colossal Wild. Този колосален уайлд запазва позицията си през цялото времетраене на безплатните завъртания Wild West, Peacemaker Bonus или Peacemaker Fully Loaded Bonus функцията.

Барабан: Символът Барабан играе важна роля в бонусните функции Peacemaker Bonus и Peacemaker Fully Loaded Bonus и може да падне на всяка позиция на барабаните. Когато барабанът се появи, той слага край на бонусната игра и дава множител на всички печалби, постигнати при последното завъртане.

Sticky Bandits Unchained BonusWild West безплатни завъртания: В Sticky Bandits Unchained, ако по време на основната игра се паднат 3 Wild символа, се активира наградата от 10 безплатни завъртания Wild West. По време на тази функция всички уайлд символи, които паднат, стават лепкави и остават на мястото си през цялото времетраене на Wild West безплатните завъртания.

Peacemaker Bonus: Наличието на 4 Wilds по време на основната игра води до активиране на Peacemaker Bonus. Peacemaker Bonus предлага неограничен брой безплатни завъртания, но приключва, когато падне символът барабан. Барабанът в Peacemaker Bonus съдържа 5 камери, включително 4 нормални куршума с множител x2 и един специален куршум с множител x3, x5 или x10.

Sticky Bandits Unchained MultiplierPeacemaker Fully Loaded Bonus: Наличието на 5 WILDS по време на основната игра активира Peacemaker Fully Loaded Bonus в Sticky Bandits Unchained. Тази бонусна функция предлага неограничен брой безплатни завъртания, но приключва, когато се появи символът Барабан. Барабанът в рамките на Peacemaker Fully Loaded Bonus разполага с 6 камери, включващи 3 нормални куршума с множител x2 и 3 специални куршума с множител x20, x50 или x500.

Купуване на бонус: Sticky Bandits Unchained предлага на играчите три различни опции за купуване на бонус:

 • Срещу 80 пъти залога си можете да инициирате завъртане с 3 или повече уайлд символа, с което да влезете в безплатните завъртания Wild West Free Spins (с 3 уайлд символа), Peacemaker Bonus (с 4 уайлд символа) или Peacemaker Fully Loaded Bonus (с 5 уайлд символа).
 • Като платите 160 пъти залога си, можете да задействате завъртане с 4 или повече уайлд символа, което дава достъп до Peacemaker Bonus или Peacemaker Fully Loaded Bonus.
 • Срещу по-висока сума от 750 пъти залога си можете да инициирате завъртане с 5 Wilds, което осигурява достъп единствено до Peacemaker Fully Loaded Bonus (с 5 Wilds).

Дизайн и саундтрак

Sticky Bandits Unchained SymbolsSticky Bandits Unchained предлага на играчите завладяващо изживяване в Дивия запад със своя завладяващ дизайн. Визуализацията включва детайлни и сурови пейзажи, които засилват тематичната привлекателност на играта. Саундтракът допълва тази атмосфера с автентични уестърн мелодии, които пренасят играчите в сърцето на границата.

За тези, които оценяват това приключение на тема Див запад, може да се насладят и на The Wild Gang от Pragmatic Play – друг слот, който улавя същността на Стария запад, предоставяйки подобно вълнуващо игрално изживяване.

Нашето заключение

В Sticky Bandits Unchained играчите могат да се впуснат в завладяващо слот приключение в Дивия запад. Неговата висока волатилност, потенциал за значителни печалби и завладяващ дизайн и саундтрак предлагат завладяващо игрално изживяване. Затова седнете на седлото и завъртете Sticky Bandits Unchained, за да изпитате вълнението на Стария запад и шанса за впечатляващи награди!

Sticky Bandits Unchained в сравнение към други слотове

Име:Sticky Bandits UnchainedMisery MiningHot 7’s X 2Dracula AwakeningAge of the GodsRise of Giza PowerNudge
Провайдър:QuickspinNolimit CityCT Gaming InteractiveRed Tiger GamingPlaytechPragmatic Play
Печеливши канали:10823 5435302010
Бонус:ДаДаДаНеДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:30,000х Залога70,000 х Залога10,0005,000 х Залога7,000 х Залога4000 х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Висок потенциал за значителни печалби.

 • Sticky Wilds и Colossal Wilds подобряват геймплея.

 • Вълнуващи бонус функции Peacemaker.

 • Удобни опции за купуване на бонуси за бърз достъп.

Минуси:
 • Високата волатилност може да не е подходяща за всички играчи.

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Sticky Bandits Unchained

Sticky Bandits Unchained

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Sticky Bandits Unchained. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Sticky Bandits Unchained.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Sticky Bandits Unchained
1

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

2

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Sticky Bandits Unchained. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

3

Разгледайте различни варианти на играта

Макар че Sticky Bandits Unchained може да е основната ви слот игра, не се ограничавайте само с една опция. Онлайн казината предлагат широк набор от слот игри с различни теми, функции и структури на изплащане. Изследвайте и експериментирайте с различни варианти на игри, за да откриете нови преживявания и да увеличите възможностите си за печалба.

Всяка игра има своя собствена уникална механика и нива на волатилност, така че разнообразяването на геймплея ви може да бъде от полза. Разширяването на хоризонтите Ви и изпробването на различни слот игри Ви разкрива по-широк спектър от възможности и отваря врати към вълнуващи перспективи за печалба.

Често задавани въпроси

Какво е Sticky Bandits Unchained?

Sticky Bandits Unchained е онлайн слот игра от Quickspin, чието действие се развива в Дивия запад и предлага завладяващо игрално изживяване.

Какви функции предлага Sticky Bandits Unchained?

Играта включва Wild символи, които стават лепкави по време на определени функции, и Colossal Wilds за по-големи печалби. Тя включва и Peacemaker Bonus и Peacemaker Fully Loaded Bonus с безплатни завъртания и множители, както и опция за купуване на бонус за по-бърз достъп.

Какъв е потенциалът за големи печалби в Sticky Bandits Unchained?

Sticky Bandits Unchained предлага високо ниво на волатилност, което предоставя на играчите възможност за значителни печалби с максимален потенциал от 30 000x залога.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:25 ноември,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3944