Jackpot Hunter

Jackpot Hunter Демо

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Jackpot Hunter

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:240,00
Джакпот:5,000х залога
Скатер:Да

Детайли за Jackpot Hunter

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:240,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:5,000х залога

Ревю за Jackpot Hunter

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Jackpot Hunter е интригуваща онлайн слот игра, разработена от Pragmatic Play, която привлича интереса на играчите с подробната си тема за джунглата. Слотът подобрява игровото изживяване с ярките си визуални ефекти и уникални функции, създадени да увеличат възможностите за печалба и да задържат играчите ангажирани. Тази игра предлага приятно изживяване за тези, които търсят както забавление, така и потенциал за значителни печалби.

Функции и бонуси

Jackpot Hunter е увлекателна онлайн слот игра, която може да се похвали с RTP от 96%. Играта е разположена на решетка 5х4 и предлага на играчите висока волатилност наред с 20 печеливши линии, което увеличава потенциала за значителни печалби.

Jackpot Hunter СкатерФункция „Бонус карта“: Тази функция се активира, когато играчите уцелят 3 бонус символа. Тя включва карта с 41 точки и колело на късмета, което се завърта пет пъти във всеки рунд, като се приземява на произволен брой стъпки, вариращи от 1 до 8. При всяко завъртане светлина се придвижва по картата с посочения брой стъпки. След това точката на спиране може да разкрие директни парични награди, вариращи от 3х до 20х общия залог, или обозначение за джакпот. Потенциалните печалби от Джакпот се определят от броя на събраните думи от Джакпот в края на тази функция:

 • 3 джакпот думи на случаен принцип присъждат мини, голям или голям джакпот.
 • 4 джакпот думи носят голям или голям джакпот.
 • 5 Jackpot Words директно гарантират Големия джакпот.

Jackpot Hunter УайлдФиксирани джакпоти: Играта разполага с три фиксирани джакпота, достъпни чрез функциите Бонус карта и Безплатни завъртания:

 • Мини джакпот: 25x общия залог
 • Малък джакпот: 100 пъти общия залог
 • Голям джакпот: 2 500 пъти общия залог

Безплатни завъртания: За да активирате тази функция, играчите трябва да уцелят 3 Scatter символа, което ще инициира 12 безплатни завъртания. Тази функция може да бъде задействана отново, като се приземи друг набор от 3 Scatter символа по време на кръга на безплатните завъртания, което ще ви донесе допълнителни 12 завъртания. Ако играчите съберат 3, 4 или 5 символа Jackpot по време на този кръг, те могат да получат джакпот. Определянето на джакпот печалбите следва същите критерии като при функцията Bonus Map.

Функция „Покупка“: Играчите имат възможност директно да активират функциите на играта по време на основната игра, като ги купуват. Плащане в размер на 20 пъти общия залог активира функцията Bonus Map, докато 60 пъти залога активира функцията Free Spins.

Дизайн и саундтрак

Символи на Jackpot HunterJackpot Hunter е слот игра, която се отличава с тематичен дизайн на джунглата с жив, анимиран фон от високи дървета, спокойно езеро и цветни цветя. За да се подобри дизайнът на играта, решетката включва символи като факла, ласо и карта, както и символи на крокодил и изследовател, които създават предпоставки за приключения. Освен това съпътстващият саундтрак подсилва атмосферата на джунглата, допринасяйки за завладяващо игрово изживяване.

За почитателите на този тип тема и геймплей перфектни алтернативи са Da Vinci's Treasure от Pragmatic Play и Cat Wilde and the Incan Quest от Play'N GO.

Нашето заключение

Jackpot Hunter е увлекателна игра, която се отличава с богатия си набор от уникални функции, които са подходящи както за обикновени, така и за напреднали играчи на слот игри. Играта включва фиксирани джакпоти, бонус карта и безплатни завъртания, които могат да бъдат задействани отново, като всяка от тях е предназначена да увеличи вълнението и потенциалните награди. Освен това наличието на функцията „Купи“ позволява на играчите да се включат незабавно в тези специални режими, осигурявайки по-голям контрол върху игровото изживяване.

Jackpot Hunter в сравнение към други слотове

Име:Jackpot HunterQueen of Riches MegawaysUnusual CatchNine To FiveClone BonusWild Drops
Провайдър:Pragmatic PlayBig Time GamingNorthernlightsNolimit CityBlueprint GamingBetSoft
Печеливши канали:20117,649201,024516
Бонус:ДаНеДаДаДаНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:5,000х залога50,0008,000х залога9,217х Залога250,0004400 х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Уникални характеристики

 • Налична функция за покупка

 • Геймплей, оптимизиран за мобилни устройства

Минуси:
 • Купуването на функции може да бъде скъпо

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Jackpot Hunter

Jackpot Hunter

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Jackpot Hunter. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Jackpot Hunter.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Jackpot Hunter
1

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Jackpot Hunter. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

2

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Jackpot Hunter, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Jackpot Hunter.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Jackpot Hunter в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.

Често задавани въпроси

Как се активира функцията Bonus Map в Jackpot Hunter?

За да активирате функцията „Бонус карта“ в играта, трябва да поставите 3 символа „Бонус“ на барабаните по време на основната игра.

Мога ли да задействам отново безплатните завъртания в Jackpot Hunter и как?

Да, Free Spins могат да бъдат задействани отново, ако по време на кръга Free Spins се паднат 3 допълнителни Scatter символа, което ще ви донесе допълнителни 12 Free Spins.

Какво прави функцията "Купи" в Jackpot Hunter?

Функцията „Купи“ в играта позволява на играчите директно да активират функциите „Бонус карта“ или „Безплатни завъртания“, като платят сума, кратна на общия им залог – 20 пъти за „Бонус карта“ и 60 пъти за „Безплатни завъртания“, за да се включат незабавно в тези вълнуващи елементи.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:20 юни,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238