Jungle Gorilla

Jungle Gorilla Demo

Налично на:

телефон

RTP

97%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Jungle Gorilla

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Безплатни завъртания:Не
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:2,800 х Залога
Скатер:Не

Детайли за Jungle Gorilla

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Не
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Не
Джакпот:2,800 х Залога

Ревю за Jungle Gorilla

 corwn  cherries  ruby  sapphire  watermelon  yellow-star  pink-dot  pink-star  pink-star  purple-dot  purple-star

Jungle Gorilla е онлайн слот, разработен от Pragmatic Play с 20 печеливши линии и уникална функция с множители над всеки барабан. RTP на този слот със средна волатилност е 96,56%, а максималната печалба, която предлага е 2800 пъти х вашия залог на завъртане.

В Jungle Gorilla сме отведени в дълбините на тропическите гори с буйна зеленина около барабаните. Символите представят различни животни от джунглата, като папагали и гущери, заедно със свирепа горила. Въпреки че не е най-оригиналната тема, играта има красиво изобразена графика, която създава завладяващо игрово изживяване.

Геймплея на ротативката е изключително лесен и достъпен. Трябва да направите само няколко лесни стъпки, за да започнете игра. Натиснете бутона i, за да прегледате изплащанията и бонусите. Регулирайте размера на вашия залог. Предлагат се залози между 0,20 и 100,00 монети на завъртане. Налична е и опция за автоматично възпроизвеждане. В това меню можете също да зададете лимити за загуби и печалби. RTP (връщане към играч) на Jungle Gorilla от Pragmatic Play е 96,56%. Това е доста впечатляващ процент на изплащане, тъй като повечето слотове са склонни да варират от 96% до 96,5%. Това също е игра със средна волатилност, която осигурява главна награда от 2800 пъти х вашия залог.

Това е слот с 20 печеливши линии, така че печелившите комбинации се правят чрез кацане на три или повече съответстващи символа на всяка от тези печеливши линии. Горилата, разбира се е най-щедрият символ, която плаща 4,5 пъти за комбинация от пет по рода си. Не звучи толкова щедро, но Jungle Gorilla е слот със средна волатилност, който вероятно ще изплаща печалби доста често. Така че вашите индивидуални победи може да не са огромни, но те ще се появяват често.

Основната бонус функция в Jungle Gorilla е мултипликаторът. Всеки път, когато приземите символ на златна горила на някой от барабаните, множителят над този барабан ще се увеличи – до максимум 5x. Когато получите печеливша комбинация и в нея има wild символ, барабанът, на който е кацнал уайлд, ще приложи множителя на барабана към вашата печалба. Ако са активни два или повече множителя на барабана, те ще бъдат умножени един по друг. След като се използват множители, метърът на макарата ще се нулира на 0.

Въпреки че това е хубава функция, тя е единствената, която ще срещнете, докато играете Jungle Gorilla. За щастие се задейства доста често, така че можете да се възползвате редовно от множителите. Тази игра е идеална за играчи, които искат интересно игрово изживяване без сложни бонус функции. Тъй като множителите не влизат в действие, освен ако няма уайлд като част от печалбата, това дава шанс на множителите на барабана да се изкачат до своя максимум. Така че, има добър баланс между честото активиране на функцията за множител и печалбите, които ви очакват от множителите на всеки барабан.

Jungle Gorilla в сравнение към други слотове

Име:Jungle GorillaProsperity OxElk HunterThe Great SevensDragon Gold 88Agent 51
Провайдър:Pragmatic PlayiSoftBetNetEntCT Gaming InteractivePragmatic PlayKalamba
Печеливши канали:204096Scatter pays251020
Бонус:НеНеДаДаДаДа
Безплатни завъртания:НеДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:2,800 х Залога4,832 х Залога 2,035х ЗалогаN/A5,000х Вашият залог5,593 х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Jungle Gorilla

Jungle Gorilla

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Jungle Gorilla. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Jungle Gorilla.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Jungle Gorilla
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че Jungle Gorilla попада в категорията за волатилност Medium/High, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете Jungle Gorilla, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите Jungle Gorilla с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Jungle Gorilla. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Jungle Gorilla в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238