XPander

 • Доставчик:

  Hacksaw

 • Тип:

  Много Линии

XPander Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за XPander

Разработчик: Hacksaw
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши каналиCluster Pays
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:7
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:10,000 х Залога
Скатер:Да

Детайли за XPander

Разработчик: Hacksaw
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши каналиCluster Pays
Wild Символ:Да
Колони:7
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:10,000 х Залога

Ревю за XPander

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Xpander е онлайн игра, разработена от Hacksaw. Ротативката има клъстерни изплащания и 7 барабана с RTP от 96,25% и висока дисперсия. Темата е вдъхновена от плодовите слотове, има бонус функции като каскади, wild символи, множители, удвояване, бонуси за растеж, безплатни завъртания и бонус покупка.

XPander е ретро футуристичен слот от Hacksaw Gaming, с голям потенциал за печалба, който ви дава възможност да спечелите награда от 10 000 пъти х общия ви залог. На заден план ще видите лилави сгради. Ще видите и класически символи, които се появяват на барабаните, но те са проектирани така, че да съответстват на темата. Саундтракът добавя към атмосферата, тъй като преминава от бавен към наистина вълнуващ ритъм, в зависимост от вашите печалби.

Преди да започнете игра, променете залозите си, като щракнете върху стрелките нагоре и надолу до сумата на залога. Големият бутон за завъртане ще завърти барабаните веднъж за тази сума на залога. Балансът ви се показва от лявата страна на панела. Използвайте менюто, за да промените настройките за звук, да задействате турбо режим и да видите информацията за играта. Зеленият бутон за купуване на бонуса може да бъде щракнат по всяко време, за да купите бонус рунда. В XPander има щедър диапазон за залагане, което е страхотна новина за играчи с различни бюджети. Можете да играете само с 0,20 монети или с максимланите 100,00 монети на завъртане.

Всеки път, когато създадете печеливша клъстерна комбинация, вие ще активирате каскадна функция. Всички символи от вашата печеливша линия ще изчезнат и нови символи ще паднат, за да покрият тези празни места. Това ще продължи, докато не могат да се правят повече комбинации за печалба.

Уайлд символа в играта ще ви помогне да направите повече печеливши комбинации, като замести всички други символи, за да ви осигури повече възможности за печалба. Единственият символ, който няма да замести, е скатер символът.

Когато завъртите барабаните, множител ще прескочи на нова позиция на барабана. Получавате 2x множител, и ако той е част от печелившия клъстер, тази печалба получава множителя. В основната игра този множител се нулира обратно до 2x, ако не могат да бъдат създадени повече печалби. В бонус играта прогресът остава същият, докато не бъдат използвани всички завъртания. Това означава, че можете да спечелите до 128 пъти вашите печалби, като използвате този множител.

Ако се появи символ “ Удвои”, той ще удвои размера на текущия множител, който имате. Можете да получите повече от един от тези символи в даден момент и най-многото, което можете да получите от множителя, е 128x вашия залог.

Символа “ 1Up” ще увеличи размера на вашия множител. Вместо 1×1 може да нарасне до 4×4. Ще трябва да съберете три символа за растеж, за да се случи това. Всеки път, когато символът кацне, вие ще увеличавате множителя от 1×1, на 2×2 и така нататък до 4×4. Освен това получавате повторно завъртане всеки път, когато множителят расте.

Приземяването на 3 или повече скатер символа ще задейства режима на безплатни завъртания. Ще получите 5 безплатни завъртания и възможност да получите символи 1Up, които ви дават допълнително завъртане всеки път, когато символът кацне. Вашият напредък в множителя се запазва по време на този рунд, което прави шансовете да получите този 128x множител много по-добри.

Ако желаете, можете да използвате функцията за бонус покупка. Това ви отвежда направо към кръга на безплатните завъртания, след като платите 129 пъти цената на вашия залог. Рундът на безплатните завъртания има по-нисък RTP, ако го купите по този начин, от 96,25% на 96,20%.

XPander в сравнение към други слотове

Име:XPanderPandastic Adventure9 Coins100 Bulky FruitsSumo SpinsEternal Clash
Провайдър:HacksawPlay'N GoWazdanAmusnet (EGT) InteractiveRed Tiger GamingOctoplay
Печеливши канали:Cluster Pays2011004024
Бонус:НеДаНеДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаНеНеДаДа
Wild Символ:ДаДаНеДаДаДа
Джакпот:10,000 х Залога6,500х Залога500 х ЗалогаПрогресивен1000 х Залога12,000х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в XPander

XPander

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в XPander. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от XPander.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

XPander
1

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на XPander, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

2

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в XPander. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в XPander.

3

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху XPander, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в XPander.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:14 ноември,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238