Nice Catch 2 DoubleMax

Nice Catch 2 DoubleMax Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.00%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Nice Catch 2 DoubleMax

Разработчик: Yggdrasil Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали729 ways
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Не
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:40,00
Джакпот:10,000х Залога
Скатер:Да

Детайли за Nice Catch 2 DoubleMax

Разработчик: Yggdrasil Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали729 ways
Wild Символ:Не
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:40,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:10,000х Залога

Ревю за Nice Catch 2 DoubleMax

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Играта Nice Catch 2 DoubleMax, разработена от Yggdrasil Gaming, е вълнуващото продължение на предишната им игра Nice Catch DoubleMax. В това приключение на риболовна тематика играчите имат възможност да се сдобият с огромни награди, като могат да спечелят до 10 000 пъти общия си залог. В играта се появяват символи рибар, които събират риба, задействайки множителя DoubleMax за още по-големи печалби и други примамливи функции като безплатни завъртания и кръг Hold and Spin. Nice Catch 2 обещава ангажиращо и познато преживяване за любителите на риболова.

Функции и бонуси

Играта е с 6 барабана, 3 реда и 729 начина за печалба. Тя се отличава с висока волатилност, което я прави идеална за търсещите тръпка, и поддържа среден коефициент на RTP от 96%.

Nice Catch 2 DoubleMax MultiplierCatching Fish: Символите риба играят ключова роля в това риболовно приключение. Тези символи могат да се появят на всеки барабан, като всеки от тях има собствена стойност. Рибите носят различни награди, вариращи от 1х до 100x текущия залог. Само символът рибар, намиращ се на барабан 5, може да събере тези рибни награди, като на едно завъртане може да се падне само един символ рибар.

DoubleMax Multiplier: Символите с риба са ключът към активирането на мултипликатора DoubleMax. За да го активирате, символите с риба трябва да паднат на последователни барабани от ляво на дясно. Множителят DoubleMax увеличава всички печалби в това завъртане и няма ограничение колко висок може да бъде.

Безплатни завъртания: В зависимост от това колко бонус символа се паднат в основната игра, можете да спечелите безплатни завъртания: 3 символа дават 8 безплатни завъртания, 4 символа дават 11 безплатни завъртания, 5 символа дават 14 безплатни завъртания, а 6 символа дават 20 безплатни завъртания. По време на кръга с безплатни завъртания, ако се падне символ рибар или жената водолаз, не само ще спечелите допълнително безплатно завъртане, но и ще удвоите наградите с множител.

Nice Catch 2 DoubleMax BonusFree Spins Gamble: Играчите имат възможност да залагат за повече безплатни завъртания, преди да влязат в кръга Free Spins. Можете да опитате да повишите първоначалните си 8, 11 или 14 безплатни завъртания до максимум 20. Неуспешният залог обаче ще доведе до загуба на цялата сесия с безплатни завъртания.

Hold and Spin: Бонус функцията Hold and Spin се задейства, когато на екрана има символи на сандъци със съкровища и на барабан 6 се приземи водолазка. Това ви възнаграждава с 3 завъртания, а всеки следващ символ на гърдите или падане на водолазка връща броя на завъртанията на 3. Водолазките също така удвояват множителите, а когато всеки барабан е запълнен със символи, се задейства множителят DoubleMax за конкретния барабан.

Бонус покупка: Играчите имат възможност да закупят функцията Free Spins, като платят 100 пъти залога с 3 или повече бонус символа. Алтернативно, за гарантирани 20 безплатни завъртания можете да платите 500x залога си.

Дизайн и саундтрак

Nice Catch 2 DoubleMax SymbolsNice Catch 2 DoubleMax възприема класическата тема за риболова, като потапя играчите в подводен свят, украсен с ярка морска флора. На барабаните има комбинация от символи, включително стандартните символи спатия, каро, пика и купа, както и водолазни принадлежности като кислороден резервоар, плавници, камера и очила. Пет отличително оцветени риби добавят чар към състава. Визуалните елементи на играта предлагат приятно изживяване. Въпреки че жанрът на риболовните слотове е много разпространен, Nice Catch Too представя свеж и визуално привлекателен поглед.

Нашето заключение

Nice Catch 2 DoubleMax на Yggdrasil Gaming привлича играчите с дълбоководното си приключение. Възнаграждаващият множител DoubleMax добавя вълнение, когато рибните символи се натрупват, а безплатните завъртания с функцията Gamble поддържат действието непредсказуемо. Бонусът Hold and Spin обещава допълнителни завъртания и множители – функция, която не присъстваше в предишната игра – Nice Catch DoubleMax. За почитателите на темата за риболова Nice Catch 2 DoubleMax може да донесе големи награди със своите отличителни функции.

Nice Catch 2 DoubleMax в сравнение към други слотове

Име:Nice Catch 2 DoubleMaxPiggy Riches MegawaysWoop WoopSpartan KingScopaBull in a Rodeo
Провайдър:Yggdrasil GamingRed Tiger GamingBlueprint GamingPragmatic PlayHabaneroPlay'N Go
Печеливши канали:729 ways117,64925402720
Бонус:ДаДаНеНеДаНе
Безплатни завъртания:ДаДаНеДаДаДа
Wild Символ:НеДаДаДаДаДа
Джакпот:10,000х Залога104,000£1000 х Залога7,480 x Залога4,000 x Залога2,000 х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Mножител DoubleMax

 • Висока волатилност за големи печалби

 • Функции Free Spins и Hold and Spin

Минуси:
 • Темата за риболова може да не се хареса на някои играчи.

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Nice Catch 2 DoubleMax

Nice Catch 2 DoubleMax

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Nice Catch 2 DoubleMax. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Nice Catch 2 DoubleMax.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Nice Catch 2 DoubleMax
1

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Nice Catch 2 DoubleMax, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

2

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Nice Catch 2 DoubleMax. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

3

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Nice Catch 2 DoubleMax. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Nice Catch 2 DoubleMax.

Често задавани въпроси

Какви са специалните характеристики на Nice Catch 2 DoubleMax?

Nice Catch 2 разполага със специални функции като мултипликатора DoubleMax, който се активира при падане на последователни символи риба и увеличава печалбите ви без ограничение. Има и безплатни завъртания, задействани от бонус символи, както и функцията Hold and Spin.

Как работи функцията Hold and Spins в Nice Catch 2 DoubleMax?

За да задействате функцията Hold and Spin в Nice Catch 2 DoubleMax, на барабан 6 трябва да се приземи водолазка, докато има символи на сандъци със съкровища. Това ви дава 3 завъртания, а всеки допълнителен символ на сандък или Diverwoman връща броя на завъртанията на 3.

Как се задействат безплатните завъртания в Nice Catch 2 DoubleMax?

Безплатните завъртания се задействат, когато на барабаните се появят бонус символи. Ще получите 8, 11, 14 или 20 безплатни завъртания в зависимост от броя на падналите Bonus символи.

Има ли опция за купуване на бонус в Nice Catch 2 DoubleMax?

Да, в Nice Catch 2 DoubleMax има опция за закупуване на бонус. Играчите могат да изберат да платят 100 пъти залога, за да получат незабавен достъп до безплатни завъртания с 3 или повече бонус символа. Освен това за гарантирани 20 безплатни завъртания можете да платите 500 пъти залога си.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:16 октомври,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3944