Fairy Queen

Fairy Queen Demo

Налично на:

телефон

RTP

95%

Волатилност

Medium/Low

Тип

Video Slot

Детайли за Fairy Queen

Разработчик: Novomatic
Бонус:Не
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали10
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:10,00
Джакпот:36,000 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Fairy Queen

Разработчик: Novomatic
Бонус:Не
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали10
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:10,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:36,000 х Залога

Ревю за Fairy Queen

 corwn  cherries  ruby  sapphire  watermelon  yellow-star  pink-dot  pink-star  pink-star  purple-dot  purple-star

Fairy Queen, от Novomatic, е слот игра, която се развива в мистично царство. Играта има пет барабана и три реда с общо десет линии на печалба. Очакват ви Scatter и wild символи, функция за удвояване на печалбата и безплатни завъртания.

С фантастични крилати същества, красиви митични феи и земя, пълна с магия и чудеса, Fairy Queen е една от онези слот игри, които включват елементи от мистично царство с вълнуващи шансове за страхотни печалби. Поръсете малко приказен прах и се присъединете към горските духове и тролове в тази очарователна ротативка.

Това е игра с пет барабана, три реда с 10 линии на печалба. Подобно на много други безплатни слот игри, целта е да се подредят еднакви символи на печеливша линия, за да се получи награда. Пет пеперудени дракона на една от линиите за печалба ще изплати 1600 x вашия общ залог. Петима мъже изплащат 3,000 x общия ви залог, а пет феи кралици ще ви донесат 36 000 пъти х общия залог.

Кралицата на феите също е Wild символ, който замества всички други символи, с изключение на Scatter символа. Подредете три или дори повече скатери, за да влезете в портала на светлината и да получите достъп до сияещата земя на безплатните игри. Всяка от тези игри е омагьосана с приказна пръчка и може да ви донесе до 10 безплатни завъртания.

Ще видите, че всички барабани са покрити, като средното поле на първия барабан е покрито с рамка. Когато щракнете върху бутона за стартиране, символите в това поле ще се завъртят. Символът, който попадне в това поле ще се разшири, за да запълни напълно първата, втората и понякога третата макара (в зависимост от минималния брой символи, необходими за създаване на комбинация). Това гарантира, че ще имате печалба с всяко завъртане и всички печалби се изплащат с помощта на множителите, които са били в сила преди началото на кръга. Ако 3 или повече Scatters кацнат по време на безплатните игри, ще спечелите допълнителни безплатни завъртания.

В играта ще намерите и функция Gamble, която позволява да удвоите всяка печалба. За да се случи това трябва да познаете черен или червен е цвета на картата, която ще се появи на екрана пред вас. Ако заложите на правилния цвят, вашата печалба ще се удвои и съответно ще я загубите, ако изберете грешен цвят.

Fairy Queen в сравнение към други слотове

Име:Fairy QueenCrabbin for ChristmasPerfect FishingKing CarrotKnight’s Heart20 Burning Hot
Провайдър:NovomaticBlueprint GamingEvoplay EntertainmentHacksawAmusnet (EGT) InteractiveAmusnet (EGT) Interactive
Печеливши канали:1010No paylinesCluster Pays5020
Бонус:НеДаНеДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаНеДаДаДа
Wild Символ:ДаДаНеДаДаДа
Джакпот:36,000 х Залога2,500х Залога1024 x Залога10,000 х Залога200,0009000

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Fairy Queen

Fairy Queen

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Fairy Queen. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Fairy Queen.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Fairy Queen
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Fairy Queen не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Fairy Queen, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Fairy Queen.

3

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Fairy Queen. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Fairy Queen.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238