Squeeze

 • Доставчик:

  ELK Studios

 • Тип:

  Cluster Pays

Налично на:

телефон

RTP

94%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Squeeze

Разработчик: ELK Studios
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Не
Печеливши каналиCluster Pays
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:10,000х залога
Скатер:Да

Детайли за Squeeze

Разработчик: ELK Studios
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Не
Печеливши каналиCluster Pays
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:10,000х залога

Ревю за Squeeze

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Squeeze е онлайн слот игра, разработена от ELK Studios, известна с яркия си дизайн на тема тропически плаж и редица уникални функции. Този слот не само предлага визуално завладяващо изживяване със своя забавен, цветен фон, но също така предоставя на играчите различни уникални функции, за да увеличи шансовете им за печалба извън основната игра.

Игрални функции и бонуси

Squeeze БонусSqueeze е ангажираща онлайн слот игра с малко по-нисък от средния RTP от 94%. Тя се разгръща върху решетка 6×7, като съчетава висока волатилност със система за клъстерни плащания, която увеличава шансовете на играчите за печалба по време на основната игра. За да имат печалби, играчите трябва да образуват клъстер от 5 или повече еднакви символа, свързани вертикално или хоризонтално.

Механизъм за притискане: При формиране на печеливш клъстер символите започват да се „притискат“. Всяка печалба води до придвижване на съответния брояч на функциите с една стъпка, като цветът на притиснатите символи определя кой брояч се запълва:

 • Сините символи запълват брояча за размяна на символи.
 • Зелените символи задействат Брояча на символите за надграждане.
 • Жълтите символи допринасят за попълването на Брояча на големи символи.
 • Червените символи се добавят към брояча за създаване на уайлд символи.

Геймплей на SqueezeКато печелившите символи се премахват, нови символи влизат от лявата и дясната страна на решетката. След като печелившите символи избухнат, на тяхно място се появяват нови символи, които дават възможност за нова оценка на печалбите.

Функция „Отскок“: Има възможност символите в печелившите клъстери да „отскочат“, увеличавайки множителя на печалбата. След Bounce Back същите печеливши клъстери остават на екрана за допълнително изстискване, като е възможно процесът да се повтори.

Метри за функции: Всеки метър за функции е свързан със специфична функция на играта, която се активира при пълно запълване на метъра. След рундове без нови печалби измервателните уреди се нулират. Освен това всеки символ Super Charged, участващ в печалба, запълва измервателния уред в съответния му цвят. Различните функции включват:

 • Функция Swap: Размяна на позициите между 2 избрани символа, която се случва три пъти на запълнен метър.
 • Функция Upgrade: Издига всички екземпляри на даден символ до следващата по-висока стойност или до Wild символи, ако те вече са на най-високата стойност.
 • Функция Make Big: Разширява печеливш символ до по-голям размер 3х3 или 4х4, който се разделя обратно на по-малки символи преди оценката на печалбата.
 • Функция Spawn Wilds: Заменя между 2 и 6 символа с Wild символи, които потенциално могат да се появят като Super Charged Wild символи.

Печалба от SqueezeБонус игра и Супер бонус игра: Активира се при падане на 3 бонус символа, което инициира бонус игра с 5 безплатни капки. Функционалните измервателни уреди и множителят на печалбата се пренасят и остават по време на безплатните капки. Ако поне един от тези Бонус символи е Супер Бонус символ, се стартира Супер Бонус игра, също с 5 безплатни капки. Преди всяка безплатна капка може да се запълнят 1 или повече измервателни уреди за функции, а попадането на 3 бонус символа по време на всяка бонус или супер бонус игра дава допълнителни безплатни капки и евентуално повишава играта до супер бонус игра.

Фигура X-tier: Тази опция позволява на играчите директно да купуват в различни режими на игра по време на основната игра, включително:

 • Бонус лов: Играчите могат да закупят рунд с утроен шанс за задействане на бонус игра, който струва 3 пъти повече от залога.
 • 1 Feature Meter (измервател на функциите): Стартира рундове с предварително запълнени 1 или повече Feature Meters, което струва 10x залога.
 • 2 Feature Meters: Започва рундове с 2 или повече предварително попълнени Feature Meters, което струва 25x залога.
 • Бонус: Закупува рунд, който задейства Бонус игра, струваща 100х залога.
 • Супер бонус: Започва рунд, който задейства Супер бонус играта, струваща 500х залога.

Дизайн и саундтрак

Символи на SqueezeSqueeze е онлайн слот, който привлича играчите с очарователната си обстановка на тропическия плаж, пълна с чисти сини води, златни пясъци и буйни палми. Решетката е украсена с ярки желирани кубчета и плодови символи, които съответстват на оживения фон. Освен това съпътстващият саундтрак допълва визуалните ефекти, обогатявайки спокойната, но завладяваща игрална атмосфера.

За тези, които се интересуват от подобни теми и геймплейни характеристики, Beach Invaders от NetEnt и Strawberry Cocktail от Pragmatic Play са перфектни алтернативи.

Нашето заключение

Squeeze се отличава с иновативните си геймплей функции, като например системата за клъстерни печалби и разнообразните Feature Meters, които предлагат динамични начини за печалба. Освен това функцията Bounce Back и възможността за подобряване на игровите рундове със символи Super Charged добавят пластове вълнение. Освен това включването на опциите X-tier за директна покупка на режими на игра е насочено към играчите, които търсят по-голям контрол върху стратегията си за игра.

Squeeze в сравнение към други слотове

Име:SqueezeHeavenly GoldPandastic AdventureMoon Princess Power of LoveJoker Jewels Dice777 Super Strike
Провайдър:ELK StudiosSkywindPlay'N GoPlay'N GoPragmatic PlayRed Tiger Gaming
Печеливши канали:Cluster Pays24320Cluster Pays5243
Бонус:ДаНеДаНеДаНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаНеДа
Wild Символ:ДаДаДаДаНеДа
Джакпот:10,000х залога50,000 х Залога6,500х Залога15,000х Залога1,040х Залога2,649х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Разнообразни уникални функции

 • Гъвкави опции за покупка

 • Оптимизиран за мобилни устройства

Минуси:
 • RTP под средното ниво от 94%

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Squeeze

Squeeze

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Squeeze. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Squeeze.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Squeeze
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Squeeze не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Squeeze. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Squeeze.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Squeeze в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.

Често задавани въпроси

Как се печели в Squeeze?

За да спечелят в играта, играчите трябва да образуват групи от 5 или повече еднакви символа, свързани вертикално или хоризонтално.

Какви са специалните функции в Squeeze?

Играта разполага с няколко специални функции, включително символи за размяна, символи за подобрение, големи символи и уайлд символи, които се активират чрез попълване на съответните показатели за функции. Освен това функцията Bounce Back може да увеличи множителя на печалбата, добавяйки още едно ниво на вълнение към геймплея.

Какви са възможностите за вход в Squeeze?

Функцията X-tier позволява на играчите да купуват директно в различни режими на игра, предлагайки опции като Bonus Hunt, стартиране на рундове с предварително попълнени Feature Meters или директно активиране на Bonus или Super Bonus Game на по-висока цена.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:3 юли,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238