Eager Beavers

 • Доставчик:

  Thunderkick

 • Тип:

  Много Линии

Налично на:

телефон

RTP

94.29%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Eager Beavers

Разработчик: Thunderkick
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали1,000,000
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Джакпот:10,000х залога
Скатер:Да

Детайли за Eager Beavers

Разработчик: Thunderkick
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали1,000,000
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:10,000х залога

Ревю за Eager Beavers

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Eager Beavers е очарователна онлайн слот игра, разработена от Thunderkick. Разположена на фона на живописна гора, играта се отличава с игрив дизайн и обещава ангажираща и визуално привлекателна игрална среда. Въпреки своя 94,29% RTP, играта предлага впечатляващите 1 000 000 печеливши линии и разнообразни уникални функции, които увеличават възможностите за печалба, подобрявайки преживяването на играча.

Игрални функции и бонуси

Eager Beavers е завладяваща слот игра, която се отличава със своята уникална мрежа от 6 барабана, способна да се разширява до 10 реда височина. Въпреки че има сравнително нисък RTP от 94,29%, играта компенсира с висока волатилност и изумителните 1 000 000 печеливши линии, което значително увеличава шансовете на играчите за печалба.

Eager Beavers УайлдФункция Wild Rapids: Функцията Wild Rapids може да се активира на случаен принцип, като поставя произволен брой Wild символи в горната част на един или повече барабани. Тези Wild символи могат да се появят като единични Wild символи или в купчини.

Специални функции Wild: Когато специален символ Wild е част от печеливша комбинация, се задейства съответната функция. Функцията Wild Splash, представена от символ на риба, избира на случаен принцип един от съществуващите символи в зоната на играта и превръща всички екземпляри на този символ в Wilds.

Функцията Wild Fall, изобразена със символ на дънер, води до падане на произволен брой Wild символи на различни места в игралната област. Тези Wild символи могат да се появят поединично или на купчини. Имайте предвид, че специалните символи Wild не влияят на Scatter, Wild или други специални символи Wild.

Eager Beavers БонусБонус игра „Кеш“: Бонус играта „Кеш“ се задейства при падането на 3 Scatter символа. В този режим обикновените барабани се заменят със специални барабани, съдържащи само следните символи: Символи с парична стойност (1X, 2X, 5X, 10X, 15X, 50X и 100X), Collect & Super Collect, Upgrade & Super Upgrade и Build & Super Build.

 • Символ за събиране – Този символ сумира всички символи за парична стойност на текущия барабан, докато символът за супер събиране сумира всички символи за парична стойност на всички барабани. След това всички събрани символи с парична стойност се премахват от игралната зона, като се освобождава място за нови символи.
 • Символ за подобрение – Този символ умножава всички символи Cash Value на текущия барабан с произволен множител, докато символът Super Upgrade умножава всички символи Cash Value на всички барабани. Умножителят може да бъде X2, X3, X4 или X5.
 • Символ за изграждане – Този символ увеличава височината на текущия барабан със случаен брой празни позиции, докато символът за супер изграждане увеличава височината на всички барабани със случаен брой празни позиции, до максимална височина на барабана от 10.

При завършване на функцията „Надграждане“ или „Изграждане“ символите „Надграждане“ и „Изграждане“ се преобразуват в произволен символ „Парична стойност“. В края на бонусната игра Cash Bonus всички символи Cash Value се сумират и се добавят към печалбата.

Eager Beavers ГеймплейФункция „Покупка“: Тази функция позволява на играчите да закупят директен вход в бонусната игра на цена 100 пъти по-висока от техния залог. Активирането на тази покупка инициира завъртане, което гарантирано ще задейства Bonus Game с теоретичен RTP от 94,46%.

Залог+: Активирането на тази опция гарантира, че при всяко завъртане ще се случи определено събитие, докато играчите не я изключат. Налични са три опции, като стойностите на RTP варират от 94,35% до 94,44%.

 • Bonus Boost – Тази опция прави два пъти по-вероятно задействането на Бонус играта при всяко завъртане и струва 1,3 пъти основния залог.
 • Bonus Boost Plus – Тази опция увеличава пет пъти вероятността за задействане на Bonus Game и струва 2,2 пъти основния залог.
 • Bonus Boost Ultra – Тази опция увеличава десет пъти вероятността за задействане на Bonus Game и струва 3,5 пъти основния залог.

Дизайн и саундтрак

Символи на Eager BeaversEager Beavers е онлайн слот игра с игрив дизайн, който привлича вниманието на играчите. Фонът е разположен в гора с езеро, заобиколено от високи зелени борови дървета. Самата решетка е обрамчена с дървени колове и е проектирана така, че да наподобява водопад, изпълнен с тематичните символи на играта. Тези символи включват фигури J-A, подобни на кристали грозде, круши, портокали и ябълки, както и четири бобъра в различни цветове. Освен това съпътстващият саундтрак допълва перфектно темата на играта.

За почитателите на този тип теми и игрови характеристики, Epic Dreams от Relax Gaming и Keep ‘Em от Hacksaw Gaming определено си заслужава да бъдат изпробвани.

Нашето заключение

Eager Beavers предлага на своите играчи богат набор от функции, които правят геймплея вълнуващ и възнаграждаващ. С Wild Rapids, специалните Wild функции и атрактивната Cash Bonus Game играчите имат множество възможности да спечелят значителни печалби. Освен това опциите Bet+ и режимите Bonus Boost допълнително подобряват играта, като увеличават шансовете за активиране на Bonus Game.

Eager Beavers в сравнение към други слотове

Име:Eager BeaversPiggy PiratesFruitopolisThe ChampionsKarnak TreasureSecrets of Sherwood
Провайдър:ThunderkickRed Tiger GamingSkywindPragmatic PlayEGT DigitalAmusnet (EGT) Interactive
Печеливши канали:1,000,00040Cluster Pays252530
Бонус:ДаНеНеДаДаНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:10,000х залога2,000 х Залога5000 х Залога1000 х ЗалогаПрогресивенProgressive

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Голям брой печеливши линии (1,000,000)

 • Разнообразие от уникални функции

 • Опции Buy Feature и Bet+

Минуси:
 • Сравнително нисък RTP от 94,29%

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Eager Beavers

Eager Beavers

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Eager Beavers. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Eager Beavers.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Eager Beavers
1

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

2

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Eager Beavers. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Eager Beavers.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Eager Beavers в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.

Често задавани въпроси

Какъв е RTP на Eager Beavers?

RTP на този слот е 94,29%. Макар и малко под средното ниво, високата волатилност на играта и многобройните печеливши линии предлагат широки възможности за печалба.

Какви са специалните характеристики на Eager Beavers?

Специалните функции на играта включват Wild Rapids, Special Wild Features, Cash Bonus Game, Buy Feature, Bet+ опции и различни Bonus Boost режими.

Мога ли да играя Eager Beavers на мобилен телефон?

Да, слотът е напълно оптимизиран за игра на мобилни устройства с iOS и Android, като предоставя същите висококачествени графики и функции като версията за настолни компютри.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:3 юли,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238