Supermania

Supermania Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.50%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Supermania

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши каналиScatter pays
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Не
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:125,00
Джакпот:5,000 x Залога
Скатер:Да

Детайли за Supermania

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши каналиScatter pays
Wild Символ:Не
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:125,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:5,000 x Залога

Ревю за Supermania

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Открийте едно завладяващо игрално приключение със Supermania, изключителен видео слот от Pragmatic Play. Потопете се в отличителните функции на играта – от функцията Tumble до символите с множители и завладяващия кръг с безплатни завъртания. Разкрийте свят на иновации и вълнение, докато откривате динамичния геймплей, който е пример за опита на Pragmatic Play в създаването на незабравими игрални преживявания.

Функции и бонуси

Supermania е проектирана върху игрална решетка 6×5 със система за изплащане на Scatter. Това означава, че печалба се генерира, когато 8 или повече еднакви символа са видими навсякъде в игралната мрежа. Играта е с висока волатилност, а нейният RTP възлиза на 96,50%, като предлага максимален потенциал за печалба от 5 000 пъти първоначалния залог.

Функцията Tumble е неразделна част от механиката на играта. След всяко завъртане всички печеливши комбинации получават печалби, което води до изчезването на печелившите символи. Останалите символи се спускат в долната част на екрана, а свободните места се запълват от символи, спускащи се отгоре. Този процес на падане продължава, докато в резултат на падането не се появят повече печеливши комбинации. Няма определен лимит за броя на възможните последователни падания. Всички натрупани печалби се записват в баланса на играча, след като бъдат изпълнени всички падания, произтичащи от едно основно завъртане.

Supermania SymbolsИграта включва символи с множители на всички барабани, които могат да се активират на случаен принцип по време на завъртанията и паданията както в основната игра, така и в Безплатните завъртания. След като се активират, тези символи Множители придобиват произволни стойности на множителя, вариращи от 2х до 500х. Когато завърши поредицата от хвърляния, кумулативните стойности на всички видими на екрана символи Множител се комбинират и тази крайна стойност увеличава общата печалба от поредицата.

Функцията Безплатни завъртания става достъпна, когато 4 или повече Scatter символа се появят където и да е на екрана. Това инициира кръг от 15 безплатни завъртания. Във фазата на безплатните завъртания влиянието на символа Множител е забележително: когато се активира по време на завъртане, което води до печалба, стойността на Множителя се включва в общия брой на множителите. Този кумулативен множител увеличава последващите печалби през цялата продължителност на Безплатните завъртания. Освен това, ако по време на кръга с Безплатни завъртания се появят 3 или повече Scatter символа, се дават допълнителни 5 безплатни завъртания. Важно е да отбележим, че специалните барабани се използват единствено по време на кръга с Безплатни завъртания.

 • Supermania WinAnte Bet: Играчите могат да изберат мултипликатор на залога по свой избор и поведението на играта се адаптира по съответния начин. Наличните стойности на множителя на залога включват следното:
 • Множител на залога 25x: Този избор увеличава шансовете за естествено задействане на безплатните завъртания, като на практика удвоява вероятността за това. Увеличен брой символи Scatter са разпръснати по барабаните. Имайте предвид, че опцията за иницииране на функцията за закупуване на безплатни завъртания е деактивирана.
 • Множител на залога 20x: Избирането на този множител дава възможност да се сдобиете с рунд с безплатни завъртания, като сумата е равна на 100 пъти общия залог.

Функцията за Закупуване на бонус дава възможност за мигновено активиране на кръга с безплатни завъртания по време на основната игра чрез закупуването му. Това може да се осъществи чрез заплащане на сума, равна на 100х текущия общ залог.

Дизайн и саундтрак

Supermania ReviewSupermania може да се похвали с визуално завладяващ дизайн със сложни детайли върху решетка 6х5. Ярките символи и елегантните анимации подобряват цялостното игрално изживяване. Геймплеят се допълва от завладяващ саундтрак, който динамично се адаптира към действието и подобрява атмосферата на играта. Заедно, завладяващият дизайн и въздействащият саундтрак създават безпроблемно и приятно игрално пътуване за играчите.

Нашето заключение

Включвайки иновативни функции, гъвкава система за залагане и завладяващ дизайн, Supermania предлага завладяващо игрално изживяване. Благодарение на функцията Tumble, символите мултипликатори и кръга с безплатни завъртания играчите могат да очакват комбинация от стратегия и вълнение. Независимо дали избирате мултипликатора на залога или изберете опцията за Купуване на бонус, Supermania обещава динамично и възнаграждаващо приключение, което се харесва както на обикновените играчи, така и на ентусиастите, търсещи вълнуващ геймплей.

Supermania в сравнение към други слотове

Име:SupermaniaRabbit in the Hat 2Sisters of the SunXPander777 Volt GigaBloxFloridaMan
Провайдър:Pragmatic PlaySlingshot StudiosPlay'N GoHacksawYggdrasil GamingAvatarUX
Печеливши канали:Scatter pays20Cluster PaysCluster Pays25-40До 46,656
Бонус:ДаДаДаНеДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:НеДаДаДаДаДа
Джакпот:5,000 x Залога5,000х Залога15,000 х Залога10,000 х Залога5,000х залога20,000х Вашия залог

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Динамичен геймплей с функция Tumble и символи с множители.

 • Увлекателен кръг с безплатни завъртания и натрупващи се множители.

 • Разнообразни опции за залагане и функция за Купуване на Бонус.

Минуси:
 • Функцията за Купуване на бонус не е налична при определени множители на залога.

 • Няма символ Wild.

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Supermania

Supermania

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Supermania. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Supermania.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Supermania
1

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Supermania, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

2

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Supermania. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

3

Разгледайте различни варианти на играта

Макар че Supermania може да е основната ви слот игра, не се ограничавайте само с една опция. Онлайн казината предлагат широк набор от слот игри с различни теми, функции и структури на изплащане. Изследвайте и експериментирайте с различни варианти на игри, за да откриете нови преживявания и да увеличите възможностите си за печалба.

Всяка игра има своя собствена уникална механика и нива на волатилност, така че разнообразяването на геймплея ви може да бъде от полза. Разширяването на хоризонтите Ви и изпробването на различни слот игри Ви разкрива по-широк спектър от възможности и отваря врати към вълнуващи перспективи за печалба.

Често задавани въпроси

Какво е Supermania?

Supermania е завладяващ видеослот от Pragmatic Play с уникални елементи на геймплея като функцията Tumble и символите с множител.

Как работи функцията Tumble?

След всяко завъртане печелившите символи изчезват, освобождавайки място за нови. Този процес продължава, докато се появяват нови печеливши комбинации.

Какво представляват символите на множителите?

Символите на множителя могат да се появят на случаен принцип по време на завъртанията и превъртанията, като предлагат стойности на множителя от 2х до 500х за увеличаване на печалбите.

Как работи кръгът с безплатни завъртания?

Задействан от 4 или повече Scatter символа, кръгът Free Spins предлага 15 безплатни завъртания с натрупващи се множители за увеличени печалби.

За автора

author image

Евгени

Bonus Hunter

обновено на:14 август,2023

Това е човека, който обстойно преглежда всички новини и събития на хазартната сцена и играе огромна роля в предоставянето на подробни ревюта за всяко казино. Но това не е всичко, защото неговата най-голяма отговорност е да следи и намира най-примамливите бонус оферти и да ги споделя с всички нас.

Това е човека, който обстойно преглежда всички новини и събития на хазартната сцена и играе огромна роля в предоставянето на подробни ревюта за всяко казино. Но това не е всичко, защото неговата най-голяма отговорност е да следи и намира най-примамливите бонус оферти и да ги споделя с всички нас.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238