Cash Volt

Cash Volt Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

Medium/Low

Тип

Video Slot

Детайли за Cash Volt

Разработчик: Red Tiger Gaming
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Да
Печеливши канали20
Безплатни завъртания:Не
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:40,00
Джакпот:2,500 х Залога
Скатер:Не

Детайли за Cash Volt

Разработчик: Red Tiger Gaming
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Да
Печеливши канали20
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Не
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:40,00
Безплатни завъртания:Не
Джакпот:2,500 х Залога

Ревю за Cash Volt

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Cash Volt е онлайн слот, разработен от Red Tiger Gaming. Този 5×3 слот с 20 печеливши линии разполага със супер символи и незабавни множители за печалба,  средна волатилност и 95,71% RTP.

Проектиран първо за мобилна игра, този класически слот предлага наелектризиращо действие благодарение на специалния символ Cash Volt. Той може да се приземи навсякъде върху барабаните, като купчините символи или супер символът 2×2 и 3×3 осигуряват незабавни умножители на залога за печалба с изчислена максимална печалба от 2500 пъти х вашия залог.

В таблицата с печалби има девет плодови символа, и един специален символ – Lucky 7. Пет от един вид ви възнаграждават с 300x вашия залог. Като се има предвид, че машините за плодове съществуват от 1890 г., те не показват признаци на скорошно изчезване и всеки разработчик има поне една плодова ротативка в своето портфолио. Макарите на Cash Volt  са поставени в нещо, което изглежда като футуристична машина за плодове от 80-те години. Сладък дискотечен ритъм добавя настроение, докато лимони, череши, звънчета, и символи BAR се въртят по барабаните.

Това е слот със средна волатилност и средно  RTP от 95,71%. Преди да започнете да играете Cash Volt, задайте бюджет на сесията и времеви лимит за вашите игри. По този начин можете да се забавлявате и да играете отговорно. Бутона Помощ в горния десен ъгъл на екрана, ще ви даде информация за правилата на играта. Бутона Auto ще настрои вашите опции за автоматично завъртане – ще трябва да настроите лимит на загуба, преди да можете да използвате тази функция. Символът за бързо превъртане отляво на бутона за завъртане ускорява вашите завъртания.

Задаването на вашия залог е лесно с опции за задаване на минимален залог от 0,20 до максимален залог от 40,00 на завъртане. Red Tiger изчислява максималната печалба с множител от 2500 x вашия залог. Печалбите за функцията Cash Volt се показват над барабаните и автоматично ще се актуализират, кокато коригирате залога си, което ви дава огромна максимална възможност за печалба. Символът Cash Volt пристига подреден или като 2×2 или 3×3 супер символ.

Множителите за незабавна печалба се изплащат, както следва:

 • 6 Cash Volts плащат 5 х залога
 • 7 Cash Volts плащат 15 х залога
 • 8 Cash Volts плащат 25 х залога
 • 9 Cash Volts плащат 50 х залога
 • 10 Cash Volts плащат 100 x залога
 • 11 Cash Volts плащат 250 x залога
 • 12 Cash Volts плащат 500 x залога
 • 13 Cash Volts плащат 750 x залога
 • 14 Cash Volts плащат 1000 x залога
 • 15 Cash Volts плащат 2500 x залога

Ако търсите слот игра с бонус от типа Избери ме или безплатни завъртания, тогава това не е играта за вас. Но ако търсите забавление с високо напрежение с много възможности за преиграване и потенциал за големи награди за моментални печалби, тогава Cash Volt е точното попадение. Бързият и яростен геймплей се среща с аудиовизуализации от старата школа и някои големи потенциални изплащания, които със сигурност ще ви накарат да затаите дъх, докато въртите барабаните на тази страхотна ротативка.

Cash Volt в сравнение към други слотове

Име:Cash VoltSantaPrimate King MegawaysTomb RaiderFlaming Hot ExtremePeaky Blinders
Провайдър:Red Tiger GamingPragmatic PlayRed Tiger GamingMicrogamingAmusnet (EGT) InteractivePragmatic Play
Печеливши канали:2020До 117,649154020
Бонус:НеДаДаДаНеДа
Безплатни завъртания:НеДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:2,500 х Залога250 x Залога30,000х Залога500 х ЗалогаProgressive Jakpot2022 х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Cash Volt

Cash Volt

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Cash Volt. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Cash Volt.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Cash Volt
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Cash Volt не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Cash Volt, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

3

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Cash Volt. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3488

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3944