Mega Flip

 • Доставчик:

  Relax Gaming

 • Тип:

  Много Линии

Mega Flip Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Mega Flip

Разработчик: Relax Gaming
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали108
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:5493 x Залога
Скатер:Да

Детайли за Mega Flip

Разработчик: Relax Gaming
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали108
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:5493 x Залога

Ревю за Mega Flip

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Mega Flip е онлайн слот, разработен от Relax Gaming, който е изграден около мрежа 2х2, 2х3 и 2х4. Характеристиките включват повторни завъртания със символи за заключване и безплатни завъртания. По време на безплатните завъртания барабаните се обръщат, увеличавайки шансовете за формиране на печалби, а повторното задействане на функцията увеличава множителя.

Mega Flip има 108 линии на печалба и добре позната плодова тематика. Тази ретро машина за плодове предлага широк диапазон от залози от 0,20 монети до 100,00 монети на завъртане и най-голяма печалба на стойност над 5000 x залога.

Ротативката има процент на изплащане от 96,2%, което е в средния сектор. Това също е слот с висока променливост (5/5 по скалата на Relax Gaming), тъй като не получавате изплащания много често, но когато го направите, те са доста щедри. За да ударите печеливши комбинации на Mega Flip, трябва да поставите три или повече съвпадащи символа на някоя от 108 -те линии на играта. Отделните печалби са доста ниски, като високоплатените символи (7) изплащат награда от 2x залога за комбинация от шест по рода си. Така че, за да спечелите голямата награда от 5493 x залога, ще трябва да задействате бонус функциите.

Ще забележите малка макара, която се върти заедно с барабаните всеки рунд. Когато попадне на Respin по време на печеливш кръг, вие получавате повторно завъртане! Всички печеливши символи ще бъдат заключени на място, а респините ще продължат, докато не дойдат повече печеливши символи. Ако успеете да напълните барабана с печеливши символи, тогава множителят над барабана ще бъде активиран. Те обаче трябва да бъдат активирани по ред. Така че не можете да активирате множителя на втората макара, докато множителят на първата макара не е бил използван.

Когато приземите три диамантени символа върху барабаните, ще задействате кръговете за безплатни завъртания. Тук барабаните се обръщат с по-високите редове от лявата страна, а барабаните с по малко редове се преместват отдясно. Това увеличава шансовете ви да спечелите парични награди. По време на бонуса за безплатни завъртания се активират множители, независимо къде се появяват натрупаните печеливши символи. Така че като цяло кръгът на безплатни завъртания има потенциал да предложи невероятни парични печалби.

Mega Flip има много забавни елементи, но нестабилността е малко прекалено висока,и може бързо да загубите залозите си. Малките печалби, които постигате между завъртанията не са лоши, но потенциала на играта се крие в бонус нивата. За това, ако имате късмет с низ от реплини, можете наистина да имате приятно онлайн гейминг изживяване със страхотни резултати.

Mega Flip в сравнение към други слотове

Име:Mega FlipGiga BlastBook of OzVikings Unleashed ReloadedAvalonSparky & Shortz Hidden Joules
Провайдър:Relax GamingRed Tiger GamingMicrogamingBlueprint GamingMicrogamingPlay'N Go
Печеливши канали:1085010Up to 117,64920Cluster pays
Бонус:НеДаДаДаНеДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:5493 x Залога13,409х Залога5,000 х Залога 50,000х Залога20,000£6,000 х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Mega Flip

Mega Flip

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Mega Flip. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Mega Flip.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Mega Flip
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Mega Flip не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Mega Flip, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Mega Flip в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238