Diamond Plus World Cup Edition

 • Доставчик:

  Amusnet (EGT) Interactive

 • Тип:

  10 Линии

Diamond Plus World Cup Edition Demo

Налично на:

телефон

RTP

97%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Diamond Plus World Cup Edition

Разработчик: Amusnet (EGT) Interactive
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Да
Печеливши канали10
Безплатни завъртания:Не
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:200,00
Джакпот:Progressive
Скатер:Не

Детайли за Diamond Plus World Cup Edition

Разработчик: Amusnet (EGT) Interactive
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Да
Печеливши канали10
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Не
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:200,00
Безплатни завъртания:Не
Джакпот:Progressive

Ревю за Diamond Plus World Cup Edition

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Участвайте в едно от най-емблематичните спортни събития на годината –  Световното първенство по футбол в Катар. Amusnet Interactive подготви специално слот издание, посветено на Световното първенство по футбол 2022 и това е Diamond Plus World Cup Edition!

Специалната версия е активирана от 15 ноември 2022 г. и ще бъде превключена обратно към оригиналните и визуализации на 20 декември 2022 г. Този видео слот с 5 барабана и 10 печеливши линии предлага вълнуващ геймплей, амбиентна музика и функции със зрелищни изплащания.

Това е поредната инициатива в изключително успешното сътрудничество между WINBET и Христо Стоичков по повод световното първенство. Diamond Plus World Cup Edition ще ви предложи класическите плодови символи, като череши, грозде, лимони, портокали и дини. На барабаните ще видите и червена седмица и футболна топка, която е wild символ.

Това заглавие с пет рила, три реда символи и десет печеливши линии има средна волатилност, RTP от 96.73% и максимална печалба от 5000 по вашия залог. Може да играете със залози вариращи от минималните 0,10 до 200,00 монети на завъртане.

Темата е класическа и плодова, а механиката е достатъчно гладка, за да поддържа изживяването забавно и ангажиращо. Също така си струва да се отбележи, че в Diamond Plus World Cup Edition печелившите линии изплащат печалба и в двете посоки – от ляво на дясно и от дясно на ляво. За да получите изплащане трябва да приземите поне 3 съвпадащи символа на активна линия за печалба.

Най – желания и очакван символ в играта е wild символа. Той може да се появи на 2ри, 3ти или 4ти барабан и да замести всички символи на същия рил. Когато wild символ топка се появи, той се разпъва на цял барабан и стартира безплатно завъртане на всички останали барабани. Ако се появи още един wild той също се задържа на място и задейства безплатно повторно завъртане на другите барабани!

Играта предлага и допълнителната функционалност „удвояване“ чрез която играчът може да опита да удвои всяка своя печалба като познае цвета на карта за игра.  Ако познаете правилния цвят – черен или червен е картата, която ще се появи пред вас, вашата печалба ще се удвои, а ако заложите на грешен цвят ще загубите сумата от последното завъртане.

Diamond Plus World Cup Edition е и част от джакпотната система Jackpot Cards, която е с четири прогресивни нива (Пика, Купа, Каро и Спатия) и се стартира на случаен принцип по време на игра. Целта на играча е да обърне три карти от един цвят, като в зависимост от цвета на трите карти може да спечели сумата, натрупана в съответното ниво на джакпота.

Diamond Plus World Cup Edition в сравнение към други слотове

Име:Diamond Plus World Cup EditionVoodooRainbow RyanGunpowderAquamanLion Dance Megaways
Провайдър:Amusnet (EGT) InteractiveEndorphinaYggdrasil GamingPeter and SonsPlaytechPragmatic Play
Печеливши канали:1010409620243До 117,649
Бонус:НеНеНеДаНеДа
Безплатни завъртания:НеДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:Progressive10,000€50,000£10,000х залогаProgressive5,000х залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Diamond Plus World Cup Edition

Diamond Plus World Cup Edition

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Diamond Plus World Cup Edition. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Diamond Plus World Cup Edition.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Diamond Plus World Cup Edition
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Diamond Plus World Cup Edition не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Diamond Plus World Cup Edition. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

3

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Diamond Plus World Cup Edition. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Diamond Plus World Cup Edition.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238