Cursed Crypt

 • Доставчик:

  Hacksaw

 • Тип:

  1024 Линии

Cursed Crypt Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.22%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Cursed Crypt

Разработчик: Hacksaw
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали1,024
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Джакпот:10,000х Вашият залог
Скатер:Да

Детайли за Cursed Crypt

Разработчик: Hacksaw
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали1,024
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:10,000х Вашият залог

Ревю за Cursed Crypt

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Cursed Crypt е разработена от Hacksaw Gaming и предлага завладяващо онлайн слот преживяване с уникален обрат в египетската тема. Действието му се развива в древен храм, който се отличава с по-мрачна и мистериозна атмосфера от типичните египетски слотове. Внимателно разработените визуални ефекти и призрачният саундтрак създават завладяващ фон, което го прави изключителен избор за играчите, търсещи нещо различно в своето игрално преживяване.

Игрални характеристики и бонуси

Cursed Crypt е завладяващ онлайн слот, разработен от Hacksaw Gaming. Той е разположен на решетка 5×4 с 1024 печеливши линии. Играта може да се похвали с RTP от 96,22% и се отличава с висока волатилност.

Прокълнати барабани: Когато в решетката се появи символ на проклятие, той разпростира проклятието нагоре към горната част на барабана, превръщайки всички засегнати места в случайни символи. Това обаче може да възпрепятства възможностите за печалба.

Cursed Crypt WildWrath of Sobek: Попадането на 3 Scatter-а по време на основната игра задейства 10 безплатни завъртания. Този кръг отразява механиката на основната игра, но увеличава вероятността за поява на символите Проклятие. Допълнителните скатери могат да удължат рунда – 2 скатера дават допълнителни 2 безплатни завъртания, а 3 скатера добавят още 4 завъртания.

Tomb of Tutankhamun: Стартирайте този кръг с безплатни завъртания, като уцелите 4 Scatter символа, които ще Ви възнаградят с 10 завъртания. Подобно на Wrath of Sobek, този рунд превръща само прокълнати символи във високоплатени символи, като има възможност за удължаване чрез допълнителни Scatters.

Бонус покупка: Играчите могат да купят рундовете Free Spins или да активират Feature Spins, което увеличава шансовете им за активиране на рундовете.

 • BonusHunt Feature Spins увеличават вероятността за активиране на бонус игра 5 пъти срещу 3 пъти по-голям залог, с RTP от 96,35% и много висока волатилност.
 • Curse of Three FeatureSpins гарантира поне 3 бонус символа на завъртане, като струва 40 пъти залога, с RTP от 96,34% и висока волатилност.
 • Curse of Five FeatureSpins гарантира поне 5 символа на проклятие на всяко завъртане, на цена 150 пъти залога, с RTP от 96,34% и много висока волатилност.
 • Wrath of Sobek струва 100 пъти залога, като предлага висока волатилност и RTP от 96,3%.
 • Tomb of Tutankhamun, на цена 200 пъти залога, предлага много висока волатилност и RTP от 96,34%.

Дизайн и саундтрак

Cursed Crypt SimvoliCursed Crypt разполага с дизайн, който се отличава с тъмната и мистериозна обстановка на храм, осветена от мистични светлини и дим. Играта предлага по-мрачен обрат в типичната египетска слот тема със своите заплашителни символи и прокълнати барабани, контрастиращи на обичайните приятелски или изследователски елементи, които се срещат в подобни игри. Присъствието на анимиран фараон, вероятно Тутанкамон, и символи, включително глифове и египетски богове, придават дълбочина на геймплея. Саундтракът допълва обстановката със своите фини, напрегнати тонове.

Играчите, които се интересуват от подобни игри, могат да се насладят на Dawn of Kings от Hacksaw Gaming, която предлага приключенски поглед към египетските теми със сходни механики. Друга привлекателна алтернатива е The Cursed King от Backseat Gaming.

Нашето заключение

Cursed Crypt предлага солидна комбинация от функции, които се харесват на широк кръг слот играчи. Иновативните механики на играта, включително прокълнатите барабани и множеството кръгове с безплатни завъртания, увеличават потенциала за големи печалби. Опциите за закупуване на бонуси осигуряват допълнителна гъвкавост, позволявайки на играчите да се ангажират директно с най-вълнуващите елементи на играта. Cursed Crypt осигурява балансирано и приятно игрално изживяване с високата си волатилност и разумния RTP.

Cursed Crypt в сравнение към други слотове

Име:Cursed CryptSquidpotGimme the Honey MegawaysChase for GloryVault Cracker MegawaysPlayboy Gold
Провайдър:HacksawBGamingiSoftBetPragmatic PlayRed Tiger GamingMicrogaming
Печеливши канали:1,02425117,64924564 up to 117,649100
Бонус:ДаДаДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаНеДа
Wild Символ:ДаДаДаДаНеДа
Джакпот:10,000х Вашият залог2,000 х Залога5,000х Залога7,887х Залога 2,484х Залога50,000£

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • 1 024 печеливши линии

 • Уникална функция Прокълнати барабани

 • Множество кръгове с безплатни завъртания

Минуси:
 • По-високи разходи за функцията Bonus Buy

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Cursed Crypt

Cursed Crypt

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Cursed Crypt. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Cursed Crypt.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Cursed Crypt
1

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Cursed Crypt. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Cursed Crypt.

2

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Cursed Crypt, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Cursed Crypt.

3

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Cursed Crypt. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Cursed Crypt.

Често задавани въпроси

Как волатилноста на Cursed Crypt влияе на геймплея?

Високата волатилност на Cursed Crypt означава, че играчите могат да печелят по-големи суми по-рядко. Това прави играта вълнуваща за тези, които търсят големи печалби, но също така води до по-дълги периоди на суша.

Как работят безплатните завъртания в Cursed Crypt?

Приземяването на три Scatter символа в Cursed Crypt задейства 10 безплатни завъртания в рунда Wrath of Sobek, а четири Scatter символа стартират рунда Tomb of Tutankhamun с 10 завъртания. И в двата кръга, ако уцелите повече Scatters, може да продължите завъртанията.

Мога ли да закупя бонус функции в Cursed Crypt?

Играта позволява на играчите да си купят незабавен достъп до Free Spins или да активират FeatureSpins, които значително увеличават шансовете за активиране на тези рундове с различни разходи и нива на волатилност.

Какъв е RTP на Cursed Crypt и какво означава той?

RTP на този слот е 96,22%, което отразява процента на заложените пари, които играта връща на играчите с течение на времето. Този коефициент на възвръщаемост се счита за добър и показва добро ниво на възвръщаемост към играчите.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:7 май,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3944