Buffalo Collector

Buffalo Collector Demo

Налично на:

телефон

RTP

95.75%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Buffalo Collector

Разработчик: Red Tiger Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали1,024
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:10,00
Джакпот:10,000х Ihr Einsatz
Скатер:Да

Детайли за Buffalo Collector

Разработчик: Red Tiger Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали1,024
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:10,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:10,000х Ihr Einsatz

Ревю за Buffalo Collector

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Buffalo Collector е онлайн слот игра, разработена от Red Tiger Gaming. Разположена на фона на суров каньон, тази игра предлага на играчите визуално завладяващо преживяване. Със своята висока волатилност и завладяващ дизайн Buffalo Collector улавя същността на Дивия запад. Buffalo Collector си заслужава да бъде разгледана, ако обичате слотове със силно тематично присъствие и завладяващи визуални ефекти.

Игрални характеристики и бонуси

Buffalo Collector е обикновен онлайн слот, разработен от Red Tiger Gaming. Тази игра се разгръща на решетка 5х4 с 1024 печеливши линии, съчетани с висока волатилност и RTP от 95,75%.

Buffalo Collector GameplayBuffalo Collect Meter: Метърът за събиране на бизони е централен за механиката на играта. Геймплеят е структуриран около цикъл от 10 завъртания; всички появили се символи на бизони се събират по време на първите девет завъртания. Тези събрани символи се разполагат на случаен принцип върху решетката при десетото завъртане, като е възможно да се припокриват. Всяко припокриване увеличава множителя за тази позиция с 1х, като символите, притежаващи множител, представляват еквивалентни множествени символи, както е посочено от стойността на множителя им.

Безплатни завъртания: Задействането на безплатните завъртания се случва, когато се паднат 3, 4 или 5 символа Scatter, като се присъждат съответно 8, 10 или 12 безплатни завъртания. Важно е да отбележим, че събраните символи на бизони не се пренасят в кръга Free Spins. Играчите продължават от мястото, където са спрели в основната игра, като започват рунда с вече събрани четири символа бивол. По време на тази функция при всяко завъртане е гарантиран символ на бивол, което увеличава вероятността за по-високи печалби. Освен това всички уайлд символи, паднали по време на тази фаза, получават произволен множител х2 или х3. Функцията може да бъде удължена, като се паднат 2 допълнителни Scatter-а, което дава 2 допълнителни завъртания.

Дизайн и саундтрак

Buffalo Collector BonusBuffalo Collector е артистично разположена в пейзаж на изоставен каньон, на чийто фон бродят бизони, което придава на играта автентично усещане за Дивия запад. Самата решетка е ярка и включва символи за плащане като редици карти, орли, вълци, пуми, мечки и бизони, всеки от които е красиво изработен, за да допълни темата. Саундтракът е спокоен и атмосферен, като подсилва спокойната, но приключенска обстановка в играта.

Ако търсите игри с подобно настроение, помислете за Buffalo King Untamed Megaways от Pragmatic Play, която предлага ясен геймплей със завладяваща тема. Алтернативно, 5 Wild Buffalo от 4ThePlayer предоставя завладяващо изживяване с уникалния си поглед върху класическия слот за бизони.

Нашето заключение

Buffalo Collector от Red Tiger Gaming се отличава с уникалния си уред за събиране на бизони и възнаграждаващата функция за безплатни завъртания. Механиката на цикъла от 10 завъртания поддържа геймплея ангажиращ, а потенциалът за увеличаване на множителите добавя вълнение. Кръгът на безплатните завъртания с гарантирани символи на бизони и случайни множители увеличава възможностите за печалба. Със своята висока волатилност и завладяващ дизайн Buffalo Collector предлага вълнуващо изживяване за любителите на слотове, които търсят динамични функции и завладяващи визуални ефекти.

Buffalo Collector в сравнение към други слотове

Име:Buffalo CollectorRujak BonanzaCoyote CrashRipe RewardsSweet Bonanza 1000Little Panda Dice
Провайдър:Red Tiger GamingPragmatic PlayHabaneroPragmatic PlayPragmatic PlayEndorphina
Печеливши канали:1,024Scatter Pays2540Scatter Pays1024
Бонус:ДаДаНеДаДаНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаНеДаДаНеДа
Джакпот:10,000х Ihr Einsatz21,100х ЗалогаProgressive Jakpot10,000х Залога25,000х Вашият залогN/A

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Функция за безплатни завъртания с гарантирани символи на бивол

 • Висока волатилност за потенциал за големи печалби

 • Уникална механика на Buffalo Collect Meter

Минуси:
 • RTP от 95,75% може да е по-нисък от някои други слотове

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Buffalo Collector

Buffalo Collector

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Buffalo Collector. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Buffalo Collector.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Buffalo Collector
1

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Buffalo Collector. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Buffalo Collector.

2

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Buffalo Collector. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

3

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Buffalo Collector, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Buffalo Collector.

Често задавани въпроси

Какви специални функции има Buffalo Collector?

Buffalo Collector включва специални функции като Buffalo Collect Meter и рунд с безплатни завъртания и множители.

Какви са RTP и волатилността на Buffalo Collector?

Buffalo Collector има коефициент на RTP от 95,75% и е слот игра с висока волатилност, която предлага потенциал за значителни печалби.

Как работи измервателният уред Buffalo Collect в Buffalo Collector?

Измервателният уред Buffalo Collect в Buffalo Collector работи с цикъл от 10 завъртания. По време на първите девет завъртания се събират символи на бизони. При десетото завъртане тези символи се разполагат на случаен принцип върху решетката, като могат да се припокрият, за да увеличат множителите.

Какво задейства безплатните завъртания в Buffalo Collector?

Безплатните завъртания в Buffalo Collector се задействат при падане на 3, 4 или 5 Scatter символа, които носят съответно 8, 10 или 12 безплатни завъртания.

Може ли Buffalo Collector да се играе на мобилни устройства?

Да, Buffalo Collector е оптимизиран за игра на настолни и мобилни устройства.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:27 май,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238