Astros

Astros Demo

Налично на:

телефон

RTP

95.72%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Astros

Разработчик: Red Tiger Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Не
Печеливши каналиN/A
Безплатни завъртания:Не
Wild Символ:Да
Колони:7-6-5-4-3
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:2,00
Джакпот:25,900x your bet
Скатер:Да

Детайли за Astros

Разработчик: Red Tiger Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Не
Печеливши каналиN/A
Wild Символ:Да
Колони:7-6-5-4-3
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:2,00
Безплатни завъртания:Не
Джакпот:25,900x your bet

Ревю за Astros

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Red Tiger са решили да преосмислят традиционния формат на слот игрите с най-новото си предложение – Astros. Отказвайки се от конвенционалните въртящи се барабани, тази игра въвежда уникална пирамидална структура с редове, които се въртят независимо. Всяка печалба носи незабавни награди и проправя пътя към все по-високи печалби чрез редица множители, като кулминацията е вълнуващ максимален потенциал за печалба от 25 900 пъти залога. В съчетание с естетически приятните си визуални ефекти Astros предлага както значителни възможности за печалба, така и визуално ангажиращо изживяване, което я прави забележително допълнение към портфолиото на Red Tiger.

Функции и бонуси

В Astros мрежата на играта се състои от пет реда, подредени във формата на пирамида, съответно със 7, 6, 5, 4 и 3 барабана отдолу нагоре. Всеки ред се върти самостоятелно, като при получаване на печалби на по-ниско ниво се отключва горното.

Astros WildНапример, получаването на поне три съвпадащи символа на долния ред активира тези символи, което води до печалба от съвпадащия комплект, като допълнителните печалби от други активни символи се натрупват към общата печалба. Впоследствие се отключва следващото ниво на пирамидата, като процесът продължава. Последователността напредва нагоре, като всяко ниво изисква минимум три съвпадащи символа, за да се продължи. Ако на някое ниво няма съвпадащи символи, завъртането приключва и се присъжда общата печалба, като играта се връща в изходно положение. Wild символите, които се появяват на всяко ниво, заместват всички символи с изключение на Scatter.

Всяко ниво над основното показва множител вдясно, като нивата от 2 до 5 предлагат множители съответно x2, x5, x10 и x50. Печалба на ниво 2 или по-високо се умножава по множителя на това ниво.

Специална функция се активира, когато Scatters падне на ниво 3. Появата на поне един бонусен символ активира бонуса Seven Prizes. Наградите с множител на залога се разбъркват в седем позиции, като на всяка от тях се разкрива случайна награда. След това се присъжда общата сума на тези награди, варираща от 1х до 100х. Ако на ниво 3 се появят няколко Scatter-а, бонусната награда се умножава по броя на задействащите се Scatter-и. И накрая, достигането и съвпадението на три активни символа на ниво 5 отключва крайната награда от 5 000x, която се добавя към кумулативната печалба и се изплаща.

Дизайн и саундтрак

Astros SymbolsRed Tiger възприема египетския мотив за Astros, вероятно вдъхновен от характерната пирамидална решетка. Тази тема е очевидна в елементите на дизайна: от една страна, барабаните образуват пирамида, а на фона е изобразена друга разделена пирамида, фланкирана от две пирамиди със златни върхове в далечината. Графиките на играта са обгърнати в топло, златисто сияние, което засилва визуалната ѝ привлекателност. Това се допълва от екзотичен саундтрак, който се слива с визуалната тема, за да създаде завладяващо игрално изживяване.

Слотовете с египетска тематика са многобройни, което предлага широк избор за ентусиастите. Сред тях изпъкват заглавия като Sanctuary на Big Time Gaming и Queens of Ra POWER COMBO на All For One Studios, особено заради фокуса им върху елемента на пирамидата. Тези игри, както и много други в жанра, осигуряват богат избор за тези, които са запленени от чара на Древен Египет.

Нашето заключение

Astros от Red Tiger предлага свеж подход към класическия слот геймплей със своята пирамидална решетка. Неговите уникални многостепенни барабани отключват прогресивни нива, като увеличават потенциала за големи печалби с множители, достигащи до 50x. Играта може да се похвали със завладяваща египетска тематика, допълнена от подходящ екзотичен саундтрак. Включването на специални Wild символи и Scatter символи, както и възнаграждаващият бонус кръг Seven Prizes, добавят дълбочина и вълнение. Като цяло Astros се откроява в претъпканата сфера на египетските слотове с отличителния си дизайн и завладяващи функции.

Astros в сравнение към други слотове

Име:AstrosFaerie NightsJoker KingLegion XBig JokerJurassic Park Gold
Провайдър:Red Tiger GamingIron Dog StudioPragmatic PlayNolimit CityCT Gaming InteractiveStormcraft Studios
Печеливши канали:N/A252572540
Бонус:ДаДаНеДаДаДа
Безплатни завъртания:НеДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:25,900x your bet2,500 х Залога5,000 х Залога31,000 х Залога25,000 8,000х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Иновативен дизайн с пирамидална решетка.

 • Висок потенциал за максимална печалба (25 900x залог).

 • Прогресивното отключване на нива добавя вълнение.

Минуси:
 • Високата вариативност може да отблъсне някои играчи.

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Astros

Astros

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Astros. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Astros.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Astros
1

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Astros, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

2

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Astros. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

3

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Astros. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Astros.

Често задавани въпроси

Как влияе пирамидалната решетка в Astros на геймплея?

Пирамидалната решетка в Astros се състои от пет реда с различен брой барабани. Печалбите на по-ниските нива отключват по-високи нива, като всяка следваща печалба дава шанс за по-големи награди.

Как действат Wilds и Scatters в Astros?

В Astros Wilds могат да се появят на всяко ниво на пирамидата и да заместят всички символи с изключение на Scatter. Scatter символите задействат бонуса Seven Prizes, когато паднат на ниво 3, предлагайки възможност за значителни награди.

Какво представлява бонусът Seven Prizes в Astros?

Бонусът Seven Prizes в Astros се активира, когато на ниво 3 се появят един или повече Scatter символи. Този бонус разбърква наградите с множител на залога на седем позиции, като сумата на тези награди се предоставя на играча.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:22 декември,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3944