Fire Stampede

Fire Stampede Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.00%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Fire Stampede

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали1,875
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:240,00
Джакпот:4,275х Залога
Скатер:Да

Детайли за Fire Stampede

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали1,875
Wild Символ:Да
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:240,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:4,275х Залога

Ревю за Fire Stampede

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Софтуерните провайдери Pragmatic Play и Wild Streak Gaming ви канят да се впуснете в огнено приключение с най-новото им творение – Fire Stampede. Тази динамична слот игра, разположена на фона на северноамериканската пустиня, разполага с решетка 5×6 и впечатляващите 1875 начина за печалба. Пригответе се за функцията Connect & Collect, която обещава вълнуващи повторни завъртания, парични стойности, Wild допълнения и възможност за задействане на безплатни завъртания.

Функции и бонуси

Fire Stampede е слот игра с решетка 5х6 и 1 875 начина за печалба. Има две позиции за специални символи – една в горната и една в долната част на барабан 3, докато целият 6-ти барабан е посветен единствено на специални символи. Тази игра се характеризира с висока волатилност и може да се похвали с RTP от 96%.

Fire Stampede WildФункция Connect & Collect: Символът Connect & Collect може да се появи на барабани от 1 до 5 само на неспециални позиции. За да се задейства функцията, тези символи трябва да се паднат от ляво на дясно, хоризонтално или вертикално, като се започне от най-левия барабан. Накрая веригата от символи трябва да се свърже с една от специалните позиции на барабан 3 или 6. Когато това се случи, се присъжда съответната награда от достигнатата специална позиция. Ето специалните символи, които могат да попаднат на тези позиции:

 • Respins – могат да се появят само на специалната позиция на барабан 3. Когато падне, се задействат 5 повторни завъртания. Всички символи Connect & Collect, които са се паднали при първоначалното завъртане, остават на мястото си, докато всички останали позиции на барабани 1, 2, 3, 4 и 5 се завъртат отново. Всички допълнителни символи Connect & Collect, които се появят по време на повторните завъртания, също остават на място. След приключване на рунда играта изплаща всички печеливши комбинации.
 • Money Value – когато този символ се падне, той придобива произволна стойност от предварително определен набор. Когато бъде достигнат от верига от връзки, неговата стойност се присъжда. Възможните стойности включват 2х, 3х, 4х, 6х, 8х, 10х, 12х, 16х, 20х, 30х, 40х, 50х, 60х, 80х, 100х, 120х, 160х, 200х, 300х, 400х или 800х общия залог.
 • Add Wilds – Този символ влиза в действие, когато е достигнат от верига за свързване, и въвежда Wild символи в произволни позиции на барабани 2, 3, 4 или 5.
 • Безплатни завъртания – Попадането на този символ чрез свързваща верига, след като всички други награди от текущото завъртане са изплатени, задейства кръга Free Spins и дава 2 пъти общия залог. Символът Free Spins винаги показва произволен брой безплатни завъртания: 7, 10, 15, 20 или 25.
 • Minor, Major и Grand награди – тези символи, когато бъдат достигнати, осигуряват печалби от съответно 25x, 200x или невероятните 4000x от залога.

Fire Stampede WinБезплатни завъртания: Символът Scatter се появява на всички барабани. Кръгът на безплатните завъртания се активира или чрез достигане на символ за безплатни завъртания с функцията Connect & Collect, или чрез попадане на 3, 4 или 5 Scatter символа, което носи съответно 7, 10 или 15 безплатни завъртания. Общият брой на приложимите безплатни завъртания се натрупва. По време на безплатните завъртания функцията Connect & Collect остава достъпна и функционира по същия начин като основната игра. Всеки път, когато веригата за свързване достигне символите за Free Spins, се предоставят допълнителни безплатни завъртания, съответстващи на броя, показан върху символа.

Random Grand Award: На случаен принцип, след всяко завъртане в основната игра, може да бъде получена Grand Award.

Бонус покупка: За тези, които търсят по-кратък път, играчите могат да закупят кръга Free Spins за 100x залога. Когато изберете тази опция, се гарантира, че задействащото завъртане ще даде достатъчно символи Connect & Collect, за да се създаде верига, която да достигне специалните позиции на барабан 3, като поне една от позициите на барабан 6 ще съдържа изключително символите Free Spins.

Дизайн и саундтрак

Fire Stampede SymbolsПо отношение на дизайна Fire Stampede се вписва в класическата северноамериканска естетика. Комплектът от символи включва обичайните 9-A, придружени от пламтящ бизон, късче злато, орел и кактус. Отвъд барабаните в лявата част на екрана доминира огнен бизон, разположен на фона на скалисти хълмове, сухи пустинни пейзажи и други характерни северноамерикански мотиви. Що се отнася до звуковото представяне, на заден план звучи стилна рок балада, която подсилва атмосферата на играта. Комбинирането на този мелодичен саундтрак с визуално завладяващия дизайн създава среда, която въвлича играчите в сърцето на американската пустиня.

Нашето заключение

Fire Stampede предлага вълнуващо игрално изживяване с решетка 5×6 и 1875 начина за печалба. Функцията Connect & Collect с различните си символи и възнаграждаващи механики добавя дълбочина и вълнение към всяко завъртане. Освен това шансът да спечелите Minor, Major или Grand наградите държи играчите под напрежение. С визуално привлекателен северноамерикански дизайн и завладяващ рок саундтрак, Fire Stampede е задължителна игра за тези, които търсят вълнуващ геймплей.

Fire Stampede в сравнение към други слотове

Име:Fire StampedeFever Spin MegawaysThe Dead EscapeRambo StalloneMining Pots of GoldDynamite Diggin Doug
Провайдър:Pragmatic PlayiSoftBetHabaneroStakelogicGameburger StudiosPragmatic Play
Печеливши канали:1,875До 117,64930202010
Бонус:ДаДаДаНеДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаНеДаНеДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаНе
Джакпот:4,275х Залога50,000х ЗалогаProgressive Jakpot7,000 х Залога4,000х Залога3,000х залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • 1 875 начина за печалба.

 • Увлекателна функция Connect & Collect

 • Завладяващ дизайн и саундтрак

Минуси:
 • Дизайнът може да не се хареса на някои играчи

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Fire Stampede

Fire Stampede

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Fire Stampede. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Fire Stampede.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Fire Stampede
1

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

2

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Fire Stampede, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

3

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Fire Stampede, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Fire Stampede.

Често задавани въпроси

Как работи функцията Connect & Collect в Fire Stampede?

Функцията Connect & Collect в Fire Stampede позволява на символите да се свързват хоризонтално или вертикално от ляво на дясно, като задействат различни награди, когато достигнат специални позиции на барабани 3 или 6.

Какво се случва, когато се активират повторни завъртания в Fire Stampede?

Когато се активира функцията Respins, получавате пет повторни завъртания. Всички символи Connect & Collect от първоначалното завъртане остават на мястото си, докато позициите на барабани 1, 2, 3, 4 и 5 се респинират. Допълнителните символи Connect & Collect, които се появят по време на повторните завъртания, също остават на мястото си.

Какви са Minor, Major и Grand наградите в Fire Stampede?

Когато в Fire Stampede достигнете Minor, Major или Grand Awards, ще получите печалби съответно от 25x, 200x или 4000x залога.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:9 ноември,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238