Fire Archer

Fire Archer Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Fire Archer

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали25
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,25
Макс. Залог:125,00
Джакпот:4000 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Fire Archer

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали25
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,25
Макс. Залог:125,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:4000 х Залога

Ревю за Fire Archer

 corwn  cherries  ruby  sapphire  watermelon  yellow-star  pink-dot  pink-star  pink-star  purple-dot  purple-star

Емблематична шапка в стил Робин Худ, халба бира и торба с пари изпълват барабаните на Fire Archer, а към тях се присъединява символът Wild, който дава наградата Target. След като бъде улучена със стрела, тази мишена дава уайлд символи в една от осем различни посоки, които позволяват на играчите по-лесно да формират големи печалби. Fire Archer е онлайн слот, разработен от Pragmatic Play, който има 25 печеливши линии, предлага 96,07% RTP и максимална печалба от 4000 x залога.

Първата функция, която си струва да обсъдим тук, със сигурност е символът „супер уайлд“, който е представен от цел и може да добави до осем редовни уайлд символа около себе си, когато кацне на барабаните. Най-малко един супер уайлд е гарантиран при всяко завъртане по време на бонус рунда, който включва и функция за повишаване на ниво. Опцията за бонус покупка ви позволява да закупите безплатните завъртания срещу определена сума, която зависи от залога с който играете.

Робин Худ може да не се споменава по име в тази игра, но най-добре платеният символ в таблицата с печалби със сигурност много прилича на него! Той ще ви плати 20x вашия залог за пълна печеливша линия от пет еднакви символа, малко пред торбата със злато, която има възвращаемост от 12x за пет символи. Пълна печеливша линия със зелени шапки ще ви донесе 10 пъти текущия ви залог, докато каната с медовина е последният високоплатен символ с печалба от 8 пъти залога за всичките пет символа.

Уайлд символът изплаща 30 пъти текущия залог за пет от един вид. Диапазонът на залагане, предлаган в Fire Archer, е подобен на други машини на Pragmatic Play, с минимални/максимални залози съответно от €0,25 и €125,00 на завъртане. 

Комплектът барабани 5×5, използван в Fire Archer, е доста голям за машина, базирана на печеливши линии, особено такава със само 25 печеливши линии. Това неизбежно означава, че ще уцелите много комбинации, които изглеждат така, сякаш трябва да присъдят печалба, но не го правят, но символите поне се появяват в стакове, което значително улеснява геймплея. Супер wild символ се появява под формата на  мишена, заобиколена от осем стрелки за посока. Всеки път, когато символът се появи, той произволно ще маркира една или повече от тези стрелки, преди да създаде wild символи в маркираните посоки чак до края на игралното поле.

Функцията за безплатни завъртания се задейства чрез удряне на три скатер символа на барабани едно, три и пет. По време на безплатни завъртания скатер символите се появяват на всичките пет барабана. Основният бонус рунд първоначално дава пет безплатни завъртания, но допълнителни завъртания могат да бъдат спечелени чрез приземяване на два или повече скатер символа, когато функцията е активна. В този режим е гарантирано, че поне един супер уайлд символ ще падне при всяко безплатно завъртане. На супер уайлд символа се присвоява произволно ниво в началото на всеки бонус рунд, което ще определи броя на маркираните посоки при следващото завъртане. Попадането на два скатер символа ще увеличи текущото ниво до максимум осем завъртания. 

Fire Archer в сравнение към други слотове

Име:Fire ArcherCocktail RushLe BanditFishin’ ReelsInfective WildMystery Reels Megaways
Провайдър:Pragmatic PlayAmusnet (EGT) InteractiveHacksawPragmatic PlayPragmatic PlayRed Tiger Gaming
Печеливши канали:2510Cluster Pays1040117,649
Бонус:ДаНеДаДаДаНе
Безплатни завъртания:ДаНеДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:4000 х ЗалогаProgressive10,000x Залога1,200 х Залога5,000х Залога10,000£

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Fire Archer

Fire Archer

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Fire Archer. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Fire Archer.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Fire Archer
1

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Fire Archer. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

2

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Fire Archer, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Fire Archer.

3

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Fire Archer. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Fire Archer.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:27 април,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238