Tiki Tiki Hold ‘n’ Win

 • Доставчик:

  Stakelogic

 • Тип:

  Cluster Pays

Tiki Tiki Hold n Win Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.00%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Tiki Tiki Hold ‘n’ Win

Разработчик: Stakelogic
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши каналиCluster Pays
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:50,00
Джакпот:10,000х Залога
Скатер:Да

Детайли за Tiki Tiki Hold ‘n’ Win

Разработчик: Stakelogic
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши каналиCluster Pays
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Не
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:50,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:10,000х Залога

Ревю за Tiki Tiki Hold ‘n’ Win

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Изследвайте тропическия рай с творението на Stakeogic – Tiki Tiki Hold ‘n' Win. Тази завладяваща слот игра приканва играчите да се потопят в екзотично островно приключение, изпълнено със зашеметяващи визуални ефекти, вълнуващи функции и потенциал за значителни награди. Присъединете се към нас, за да се потопите в динамичния свят на Tiki Tiki Hold ‘n' Win и да откриете какви съкровища ви очакват в този завладяващ слот.

Функции и бонуси

Tiki Tiki Hold ‘n' Win разполага със стандартна игрална решетка с 5 барабана и 4 реда и клъстерна система за изплащане. При тази система печелившите комбинации се формират, когато четири или повече еднакви символа се свържат хоризонтално или вертикално. Играта предлага средно/високо ниво на волатилност, с RTP (възвръщаемост на играча) от 96% и потенциал за максимална печалба до 10 000 пъти първоначалния залог.

Tiki Tiki Hold n Win BonusБонус символи: В играта играчите ще срещнат различни бонус символи, разположени на барабани от 1 до 5. Задействането на бонус функциите е лесно: поставянето на три бонус символа активира колелото на късмета, постигането на четири активира Mega Fortune Wheel, а пет – Epic Fortune Wheel.

Символи монети: Символи на монети също присъстват на всички барабани. Когато играчите съберат пет или повече символа Монети, се стартира бонусната игра Hold ‘N' Win. Всеки символ на монета има стойност, варираща от 1х до 50х от първоначалния залог.

Символ сандък със съкровища: Символът сандък със съкровища се появява единствено на барабан 5, а когато падне, се задейства бонусната игра сандък със съкровища, която изплаща комбинираната стойност на всички символи монети, видими в конкретното завъртане.

Символ Golden Tiki Idle: В играта се появява символът Golden Tiki Idle, който се появява по време на функцията Hold ‘N' Win. Ако четири или повече символа от сандъка със съкровища се съберат заедно, те се сливат в символ Golden Tiki Idle. Този уникален символ показва натрупаната стойност на струпването на символи от сандъци със съкровища, които са допринесли за формирането му.

Колело на късмета: Играчите ще се сблъскат и с колелото на късмета, което предлага възможност да си осигурят различни бонуси, като безплатни завъртания или бонусната игра Hold ‘N' Win. Мега колелото на късмета и епичното колело на късмета осигуряват по-големи шансове за задействане на бонусната игра Hold ‘N' Win или безплатни завъртания с по-високи стойности.

Tiki Tiki Hold n Win WildБезплатни завъртания: Безплатните завъртания могат да бъдат активирани само чрез колелото на късмета. При влизане в кръга с безплатни завъртания играчите получават произволен брой безплатни завъртания, който може да варира от осем (8) до максимум петнадесет (15). Освен това безплатните завъртания могат да бъдат задействани отново, ако по време на тази функция паднат три или повече бонус символа, като по този начин отново се активира колелото на късмета.

Игра Hold ‘N' Win: Играта Hold ‘N' Win е ключова функция на играта, която започва с първоначално разпределение на три (3) респина. По време на тази функция на барабаните могат да се появят само символи на монети. Всеки път, когато падне символ, той нулира брояча на повторните завъртания на три (3). Когато четири или повече символа Монети се съберат заедно, образувайки клъстер, те се сливат в символа сандък със съкровища. След това символът „сандък със съкровища“ показва натрупаната стойност на клъстера от монети, който го е породил. Функцията Hold ‘N' Win приключва, когато на дисплея на брояча на завъртанията не остават повече завъртания.

Бонус покупка: За играчите, които търсят ускорено игрално изживяване, слотът предлага три опции за бонус купуване:

 • Fortune Wheel за 100x залога.
 • Mega Fortune Wheel за 200x залога.
 • Epic Fortune Wheel за 300x залога.

Дизайн и саундтрак

Tiki Tiki Hold n Win SymbolsTiki Tiki Hold ‘n' Win може да се похвали с визуално завладяващ дизайн с ярки графики на тропическа тематика, които пренасят играчите в екзотичен островен рай. Вниманието към детайлите във визуализацията подобрява цялостното игрално изживяване, като превръща всяко завъртане във визуално удоволствие. Завладяващият дизайн е придружен от подходящ саундтрак, който създава перфектно настроение, с ритмични звуци и тропически мелодии, допринасящи за очарованието на играта.

Тези, които оценяват Tiki Tiki Hold ‘n' Win, може да открият, че Red Hot Luck от Pragmatic Play е друг привлекателен слот с клъстерно плащане, който си заслужава да бъде разгледан.

Нашето заключение

Tiki Tiki Hold ‘n' Win предлага завладяващо слот изживяване с визуално зашеметяващ дизайн, завладяващ саундтрак и иновативни геймплейни функции като Hold ‘N' Win Feature и Fortune Wheels. С потенциала за значителни печалби и темата за тропическия рай, това е слот, който обещава както забавление, така и вълнение за играчите, търсещи приятно игрално приключение.

Tiki Tiki Hold ‘n’ Win в сравнение към други слотове

Име:Tiki Tiki Hold ‘n’ WinFluffy RangersTropical WildsStarlight PrincessDragons FireThe Deal or No Deal: Golden Game
Провайдър:StakelogicEvoplay EntertainmentRabcatPragmatic PlayRed Tiger GamingBlueprint Gaming
Печеливши канали:Cluster Pays2025Cluster Pays4020
Бонус:ДаДаНеДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:10,000х Залога938 х Залога3,000 х Залога5,000 х Залога100,000 £5,000 х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Иновативна функция Hold 'n' Win

 • Увлекателни бонуси Fortune Wheel

Минуси:
 • Опциите за купуване на бонуси може да са скъпи

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Tiki Tiki Hold ‘n’ Win

Tiki Tiki Hold ‘n’ Win

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Tiki Tiki Hold ‘n’ Win. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Tiki Tiki Hold ‘n’ Win.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Tiki Tiki Hold ‘n’ Win
1

Експериментирайте с по-малки залози

Като се има предвид, че Tiki Tiki Hold ‘n’ Win попада в категорията за волатилност Medium/High, тя може да донесе на играчите значителни награди. Въпреки това, има моменти, когато тя изчерпва средствата ви непрекъснато.

Ако предпочитате да продължите да играете Tiki Tiki Hold ‘n’ Win, вместо да преминете към друга игра, препоръчваме ви да започнете с по-малки залози, докато прецените текущата траектория на играта. Изборът на по-малки залози Ви позволява да проучите Tiki Tiki Hold ‘n’ Win с по-малък риск от значително изчерпване на банковата Ви сметка.

2

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Tiki Tiki Hold ‘n’ Win не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

3

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Tiki Tiki Hold ‘n’ Win. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Tiki Tiki Hold ‘n’ Win.

Често задавани въпроси

Какво е Tiki Tiki Hold 'n' Win?

Tiki Tiki Hold ‘n’ Win е видео слот игра, разработена от Stakeogic, чието действие се развива в тропически рай със завладяващи графики и уникални функции.

Какви са опциите за бонус покупка в Tiki Tiki Hold 'n' Win?

Играчите могат да избират измежду три опции за бонус покупка, струващи 100x, 200x или 300x залога, които осигуряват директен достъп до Fortune Wheel, Mega Fortune Wheel или Epic Fortune Wheel.

Какъв е максималният потенциал за печалба в Tiki Tiki Hold 'n' Win?

Играта предлага максимален потенциал за печалба до 10 000 пъти първоначалния залог.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:4 януари,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238