Worms Reloaded

Worms Reloaded Demo

Налично на:

телефон

RTP

93%

Волатилност

Medium/Low

Тип

Video Slot

Детайли за Worms Reloaded

Разработчик: Blueprint Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Безплатни завъртания:Не
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:500,00
Джакпот:10,000£
Скатер:Да

Детайли за Worms Reloaded

Разработчик: Blueprint Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали20
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:500,00
Безплатни завъртания:Не
Джакпот:10,000£

Ревю за Worms Reloaded

 corwn  cherries  ruby  sapphire  watermelon  yellow-star  pink-dot  pink-star  pink-star  purple-dot  purple-star

Worms Reloaded е онлайн слот, разработен от Blueprint Gaming, който използва класически 5-барабанен и 3-редов формат. В играта ще откриете 20 фиксирани линии за печалба, много интересен геймплей и страхотни бонус функции.

Няма съмнение, че тази игра се основава на класическата видео игра с атмосферната графика, която наистина улавя усещането за оригиналната тема. Ретро усещането е перфектно пресъздадено с убийствени червеи, които имат намерение да взривят врага си. Въпреки че имат анимационен дизайн, 3D изображенията наистина изскачат от екрана и ще ви накарат да се почувствате така, сякаш наистина ви трябва прикритие. Барабаните в играта са направени от индустриален метал, който контрастира на фона на зелената природа. Има 5 барабана с 20 фиксирани линии на печалба, което означава, че не можете да изберете да играете с по-малко линии на завъртане. Има широк диапазон от залози, като общият минимален залог е 0,20, а максималния достига до 500.00 £  на завъртане.

Таблицата за изплащане е мястото, което ще ви покаже какви печалби може да очаквате от различните символи. Кликнете върху бутона в долния ляв ъгъл на барабаните и ще получите цялата необходима информация за играта. За да получите награда, ще трябва да съпоставите поне три съвпадащи символа на активна линия на печалба.

Освен атрактивната базова игра на барабаните, в Worms Reloaded има цял куп допълнителни функции и бонуси. Предлагат се четири отделни бонус рунда и може да се окажете изправени пред цял набор от различни предизвикателства, които дори могат да ви изпратят в космоса!

В допълнение към дългия списък с екстри и бонус функции на барабаните, има и шанс да спечелите прогресивната награда за джакпот. Ще трябва да опитате да съберете всички символи на корона на специалните барабани, на които се появяват. Колкото повече корони успеете да натрупате, толкова по-голям е множителят, който бихте могли да вземете. Има и специално царско съкровище, от което да избирате, за да подобрите още повече изплащането си.

Wild символа в Worms Reloaded е червей в шапка за жокер. Той може да замества всички символи, освен символите за бонус. Основният бонус символ е представен от трио войници червеи. Бонус функциите започват, когато два от тези символи се комбинират с един от четирите други символа за бонус – Jet Pack Bonus, Super Sheep, Battle Ground и Blitz Blast. В зависимост от комбинацията ще получите шанс за една от фантастичните бонус функции.

Тази игра включва четири бонус функции, които могат да бъдат задействани по всяко време по време на нормално завъртане. Те включват Teleport Mayhem, която размества символите при завъртане, Concrete Donkey Wilds, който държи wilds на място за следващото завъртане, Banana Bomb Wilds, които взривяват символи на барабаните и Holy Hand Grenade, която гарантира още по-експлозивни победи. Като цяло в тази игра няма да скучаете дори и за миг, защото има осем бонус функции, в допълнение към Wild символа, които ви гарантират, че всяко едно завъртане има потенциал да ви донесе страхотни печалби.

Worms Reloaded в сравнение към други слотове

Име:Worms ReloadedDa Vinci’s TreasureShining BoomWisdom of AthenaHeroic SpinsInvaders Takeover
Провайдър:Blueprint GamingPragmatic PlayEGT DigitalPragmatic PlayPragmatic PlayLight & Wonder
Печеливши канали:2025Scatter PaysScatter Pays204,096
Бонус:ДаДаДаДаДаДа
Безплатни завъртания:НеДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаНеДаДа
Джакпот:10,000£5000 х ЗалогаПрогресивен5,000 х Залога10,000х залога14,596х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Worms Reloaded

Worms Reloaded

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Worms Reloaded. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Worms Reloaded.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Worms Reloaded
1

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

2

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Worms Reloaded. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Worms Reloaded.

3

Играйте отговорно

Отговорната игра е от решаващо значение за осигуряване на безопасно и приятно изживяване при игра. Поставяйте си ограничения, както по отношение на времето, така и на парите, за да поддържате контрол върху играта си. Определете колко време и пари можете да отделите за Worms Reloaded и се придържайте към тези ограничения. Избягвайте да преследвате загуби, тъй като това може да доведе до импулсивни решения и потенциално по-значителни финансови рискове.

Ако установите, че хазартните Ви навици стават проблематични или пречат на други области от живота Ви, потърсете помощ и подкрепа от съответните ресурси, като например линии за помощ или групи за подкрепа. Не забравяйте, че на хазарта трябва да се гледа като на развлечение, а практикуването на отговорен хазарт гарантира, че той ще остане положителна и приятна дейност.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238