Tai The Toad

 • Доставчик:

  Hacksaw

 • Тип:

  20 Линии

Налично на:

телефон

RTP

96.3%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Tai The Toad

Разработчик: Hacksaw
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Да
Печеливши канали19
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Джакпот:7,500х залога
Скатер:Да

Детайли за Tai The Toad

Разработчик: Hacksaw
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Да
Печеливши канали19
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:7,500х залога

Ревю за Tai The Toad

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Tai The Toad е онлайн слот игра, разработена от Hacksaw Gaming. Този слот се отличава с впечатляващ и детайлен дизайн, който създава завладяваща игрална среда. Освен това играта завладява играчите с множество уникални функции, които не само подобряват игровото изживяване, но и увеличават възможностите за печалба извън традиционните печеливши линии.

Игрални функции и бонуси

Tai The Toad WildTai The Toad е завладяваща онлайн слот игра, която може да се похвали с RTP от 96,30%. Играта е разположена на решетка 5х5, отличава се със средна волатилност и предлага 19 печеливши линии, като предоставя на играчите многобройни възможности за печалба.

Символи „Златни монети“: Тези скатер символи предоставят парични награди, обвързани с текущия залог на играча. Стойностите на всички символи „Златни монети“ се натрупват и след това общата сума се умножава по залога на играча, за да се изчисли размерът на печалбата. Тези символи могат да приемат стойности като x1, x2, x3, x4, x5, x10, x15, x20, x25, x50, x75, x100, x250, x500, x750 и x1 000. Символът Жаба може понякога да разкрие Scatter символ Торбичка за монети вместо златна монета.

Символи „Торбичка с монети“: Тези символи разкриват стойност на множител и я прилагат към между 1 и 5 символа на златни монети. Една купчина златни монети може да бъде засегната многократно от една и съща торбичка за монети или от различни торбички за монети. Възможните множители включват x2, x3, x4 и x5.

Жабата и Гърнето: Символът Жаба действа като разкриващ, като открива или символ Wild, или символ Златни монети, когато е задействан от символа Гърне за благоденствие. Всички символи Жаба ще разкрият един и същ вид символ по време на тази функция. При падане символът Prosperity Pot (Гърне за благоденствие) първоначално разкрива това, което символите Жаба ще покажат, след което се превръща в този символ.

Tai The Toad WinБонус „Жаба“: Тази функция се активира при едновременно падане на 3 символа FS Scatter в основната игра, което носи 10 безплатни завъртания. Освен това Scatter символите Dragon и Double Dragon помагат на играчите да трупат точки Toad над барабаните. Единичните символи Dragon добавят между 1 и 5 Toad Points към брояча над съответния барабан, докато символите Double Dragon добавят същия брой точки към всички барабани.

Когато се появи символ „Гърне за благоденствие“, той запълва произволни позиции на съответните барабани с еквивалентен брой символи „Жаба“, след което точките „Жаба“ се нулират. Пълното запълване на брояча на точките на жабите на всички барабани едновременно дава допълнителни 10 безплатни завъртания. Поставянето на 3 символа FS по време на функцията носи 4 допълнителни Free Spins, а поставянето на 4 символа FS задейства Golden Toad Bonus. Ако оставащият брой Free Spins е по-малък от 10, той се нулира на 10; в противен случай текущият брой Free Spins остава непроменен.

Бонус „Златна жаба“: За да се задейства тази функция, играчите трябва да приземят едновременно 4 символа FS Scatter в основната игра, което ще им донесе 10 безплатни завъртания. По време на тази бонусна игра точките за жаби са прогресивни и не се нулират след всяко активиране на Пот за благоденствие.

Tai The Toad GameplayБонус покупка: За играчите, които желаят да получат директен достъп до функциите, играта предоставя опция за бонус покупка, която позволява незабавен достъп до подобрените функции.

 • Функционални завъртания БонусХънт : Тази опция, налична за 3 пъти по-голям залог, прави задействането на бонус игра пет пъти по-вероятно, с RTP от 96,25% и висока волатилност.
 • Функционални завъртания „Тройна жаба“: При 20x залог всяко завъртане гарантира появата на 3 символа Жаба и 1 символ Гърне за благоденствие. Отличава се с RTP от 96,31% и висока волатилност.
 • Функционални завъртания „Толкова много жаби“: За 40x залог всяко завъртане гарантира 8 символа Toad и 1 Prosperity Pot. Тази опция има средна волатилност и RTP от 96,33%.
 • Бонус „Жаба“: Тази опция е достъпна за 100x залог, като предлага висока волатилност и RTP от 96,31%.
 • Бонус „Златна жаба“: Най-същественият, при 200x залог, този бонус поддържа RTP от 96,34% и висока волатилност.

Дизайн и саундтрак

Символи на Tai The ToadTai The Toad е онлайн слот игра, която разполага с детайлен фон на азиатски храм, със статуи на жаби от двете страни на решетката, подсилващи тематичната обстановка. Освен това решетката е украсена със символи като традиционните фигури 10-A, както и портокал, традиционен азиатски орнамент, папирус, шлем и златна купа. Придружаващият саундтрак подкрепя темата, като допълва атмосферата на играта.

За тези, които се интересуват от подобна тема и геймплей, си струва да проучат Gold of Fortune God от Play'N Go и Monkey King Rush от Pragmatic Play.

Нашето заключение

Tai The Toad предлага богат асортимент от функции, които са подходящи както за обикновени, така и за напреднали играчи на слот игри. От динамичните бонус рундове на Toad до иновативните символи „Златни монети“ и „Торбичка за монети“ – всеки елемент е проектиран така, че да засили вълнението и потенциала за печалби. Освен това опцията Bonus Buy осигурява директен достъп до тези примамливи функции, като гарантира, че играчите могат да адаптират своето преживяване. Със своите прогресивни Toad Points и множество Free Spin задействания, тази игра не само поддържа свеж геймплей, но и увеличава ангажираността на играчите чрез разнообразните си и интерактивни елементи.

Tai The Toad в сравнение към други слотове

Име:Tai The ToadDeep DescentSweet Bonanza XmasSakura FortuneLion GoldDesert Treasure
Провайдър:HacksawRelax GamingPragmatic PlayQuickspinStakelogicPlaytech
Печеливши канали:19243Cluster pays402510
Бонус:ДаДаНеНеДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаНеДаДаДа
Джакпот:7,500х залога18,750 x Залога21,000 х Залога1,000 х Залога5,300 х ЗалогаProgressive Jakpot

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Динамични бонуси

 • Възможност за закупуване на бонус

 • Съвместимост с мобилни устройства

Минуси:
 • Сложните функции могат да затрупат начинаещите

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Tai The Toad

Tai The Toad

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Tai The Toad. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Tai The Toad.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Tai The Toad
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Tai The Toad не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Tai The Toad. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

3

Присъединете се към програми за лоялност

Много онлайн казина предлагат програми за лоялност или VIP схеми за своите играчи. Възползвайте се от тези програми, за да увеличите максимално печалбите си от Tai The Toad. Програмите за лоялност често предлагат привилегии като ексклузивни бонуси, награди за връщане на пари, персонализирани промоции и дори специални мениджъри на сметки.

Присъединявайки се към тези програми, можете да се възползвате от допълнителни предимства, които подобряват играта Ви и потенциално увеличават печалбите Ви. Следете за програми за лоялност, свързани с предпочитаното от вас онлайн казино, и се възползвайте максимално от техните награди.

Често задавани въпроси

Как се задействат бонусните функции в Tai The Toad?

За да активирате бонусните функции в играта, трябва да уцелите определени Scatter символи. Бонусът Toad се активира при падане на 3 Scatter символа FS, докато 4 Scatter символа FS стартират бонуса Golden Toad, като всеки от тях предоставя уникални подобрения на геймплея и увеличени възможности за печалба.

Какви са специалните символи в Tai The Toad?

В този слот специалните символи включват златни монети и символи на торбичка за монети, които предлагат множители и парични награди, както и символите гърне за благоденствие и жаба, които разкриват допълнителни символи или се трансформират за по-големи печалби.

Има ли опция за бонус покупка в Tai The Toad?

Да, играта включва опция за закупуване на бонус, която позволява на играчите да закупят директен достъп до богатите на функции бонусни рундове на играта на предварително определена цена, което незабавно подобрява преживяването от играта.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:25 юни,2024

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238