Gorilla Gold Megaways

Gorilla Gold Megaways Demo

Налично на:

телефон

RTP

97%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Gorilla Gold Megaways

Разработчик: Blueprint Gaming
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали117,649
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:24
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,04
Макс. Залог:50,00
Джакпот:20,000 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Gorilla Gold Megaways

Разработчик: Blueprint Gaming
Бонус:Не
Рейтинг:10
Прогресивност:Не
Печеливши канали117,649
Wild Символ:Да
Колони:24
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,04
Макс. Залог:50,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:20,000 х Залога

Ревю за Gorilla Gold Megaways

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Gorilla Gold Megaways е онлайн слот, разработен от Blueprint Gaming, който предлага до 117 649 начина за печалба при всяко завъртане. Има четири комплекта барабани, а минималният залог е 0,01 кредит. Характеристиките включват бонус за безплатни завъртания с увеличаващ се множител и хазартна функция за подобряване на качеството на бонуса.

Това е игра, която носи на играчите изцяло ново онлайн гейминг изживяване с четири уникални комплекта барабани, всеки от които предлага до 117649 начина за спечелване, което прави възможни 470 596 печалби! Ще намерите и два различни кръга безплатни завъртания и впечатляваща главна награда на стойност 20 000 x залога. 

Игралното поле е разположено в джунгла с буйна зеленина като фон. Играта разполага с графика в реалистичен стил с живи цветове, така че символите да се открояват, въпреки че има четири комплекта барабани. Като цяло дизайнът на този слот е успешен, привлича вниманието и ви държи ангажирани.

Когато залагате в играта, трябва да залагате и на четирите барабана. Така че, не забравяйте, че вашият залог ще бъде умножен по четири на едно завъртане. Gorilla Gold Megaways има доста висок RTP с 97%. Повечето слот игри днес са 96,00% или по -ниски, така че тази игра наистина надминава конкуренцията. Това също е слот с висока променливост.

Печелившите комбинации се създават чрез качване на три или повече съвпадащи символа върху съседни барабани, а най-щедрият от тях е горилата, която изплаща 50x (вашият залог за комплект барабани) за комбинация от 6 по рода си. В сила са и каскадни барабани, така че можете да постигнете множество печалби на всяка макара при всяко завъртане. Всички печалби, които постигате се събират в края на завъртането.

По време на основната игра можете да задействате мистериозни символи. Всеки път, когато тези символи се появят, те ще се трансформират в един и същ символ, за да ви присъдят победи. Когато приземитр четири или повече диамантени символа, ще задействате бонуса за безплатни завъртания – където могат да бъдат спечелени до 35 безплатни завъртания. Броят на безплатните завъртания, които ще получите, зависи от броя на скаттерите, които задействат кръга:

 • 4 Scatter симола – до 20 безплатни завъртания или 15 супер завъртания
 • 5 Scatter симола – до 25 безплатни завъртания или 20 супер завъртания
 • 6 Scatter симола – до 30 безплатни завъртания или 25 супер завъртания
 • 7 Scatter симола –  до 35 безплатни завъртания или 30 супер завъртания

Ако се чудите какво представляват Супер завъртанията, това са специално подобрени безплатни завъртания, при които събирането на символи на златните горили ще отключи позициите на символи, за да увеличи общия ви брой печеливши начини за останалата част от бонусния кръг. За да активирате този бонус, ще трябва да направите Супер залог по време на основната игра, който добавя 25% върху залога ви.

Gorilla Gold Megaways е наистина вълнуващ онлайн слот, при който може да очаквате добър потенциал за печалба. Слотът идва с невероятен геймплей, тъй като има четири комплекта барабани, които предлагат всякакви възможности да спечелите големи награди, а високия RTP %, гарантира, че това изобщо няма да бъде трудно.  

Gorilla Gold Megaways в сравнение към други слотове

Име:Gorilla Gold MegawaysPearl Beauty: Hold and WinMore Unusual SuspectsRocket StarsStarlight Princess PachiSpring Heeled Jack
Провайдър:Blueprint GamingPlaysonNorthernlightsEvoplay EntertainmentPragmatic PlayBlue Guru Games
Печеливши канали:117,649243202027243
Бонус:НеДаДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаНеДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаНеНеНе
Джакпот:20,000 х Залога1,000 х Залога8,000х Залога50,000€5,000х Залога15,587х Залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Gorilla Gold Megaways

Gorilla Gold Megaways

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Gorilla Gold Megaways. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Gorilla Gold Megaways.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Gorilla Gold Megaways
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Gorilla Gold Megaways не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

3

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Gorilla Gold Megaways, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:27 април,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238