Secret of Anubis DoubleMax

 • Доставчик:

  Reflex Gaming

 • Тип:

  25 Линии

Secret of Anubis DoubleMax Demo

Налично на:

телефон

RTP

95.05%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Secret of Anubis DoubleMax

Разработчик: Reflex Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали25
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот: 20,024х Залога
Скатер:Да

Детайли за Secret of Anubis DoubleMax

Разработчик: Reflex Gaming
Бонус:Да
Рейтинг:8
Прогресивност:Не
Печеливши канали25
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот: 20,024х Залога

Ревю за Secret of Anubis DoubleMax

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Secret of Anubis DoubleMax е слот игра на египетска тематика, разработена от Reflex Gaming, с функцията множител DoubleMax на Yggdrasil. Геймплеят е доста опростен, като все пак предлага няколко възнаграждаващи функции. Една от тях е гореспоменатият множител DoubleMax, който се увеличава с всяка каскадна печалба и остава активен по време на безплатните завъртания, без да се нулира. Нека разгледаме играта по-подробно.

Функции и бонуси

В Secret of Anubis DoubleMax действието се развива на игрална мрежа 5×3 с 25 печеливши линии. Играта предлага няколко стойности на RTP, като най-високата е 95,5%. Волатилността на играта е висока.

Secret of Anubis DoubleMax WinPop and Drop Cascade: При всяка печалба се задейства каскада „Pop and Drop“. Символите, участващи в печалбата, се отстраняват от барабаните, като се дава път на един или повече Wild символи да запълнят празнините. Всички останали празнини се запълват от съществуващите символи, които падат отгоре, за да се запазят 15 символа на полето. Интересното е, че при всяка каскада множителят удвоява стойността си, като започва от x1 за първоначалната печалба и се увеличава до x2, x4, x8, x16 и т.н., без ограничение.

Залагане на безплатни завъртания: Функцията Free Spins Gamble се активира, ако по време на основната игра се паднат 3 или 4 символа Scatter. Играчите могат да избират дали да приберат текущите си безплатни завъртания, или да играят за повече в хазартна игра „всичко или нищо“. Този залог се провежда на разделено на сегменти колело, където зелената зона представлява печалба и придвижва играча към следващото ниво, докато червената зона води до загуба и приключва игралния кръг без безплатни завъртания. Ако стартирате с 3 символа Scatter, можете да заложите до 2 пъти, а ако стартирате с 4 символа Scatter, можете да заложите само 1 път. Хазартната игра приключва, когато бъде достигнато най-високото ниво, играчът събере сумата или настъпи загуба.

Secret of Anubis DoubleMax GambleБезплатни завъртания: Попадането на 3, 4 или 5 Scatter символа задейства Free Spins, като дава съответно 7, 10 или 13 завъртания. По време на безплатните завъртания каскадите функционират подобно на основната игра, но множителят не се нулира, а се натрупва с всяка печалба и каскада.

Sand Storm: Функцията Sand Storm се задейства на случаен принцип след завъртане на барабан в основната игра. Тя включва пясък, който се разнася по барабаните, разкрива символи, премахнати от барабаните, и гарантира печалба чрез каскада.

Ante Bet: Играчите имат възможност да активират Golden Bet за 25% увеличение на залога, което удвоява шансовете им за получаване на безплатни завъртания.

Бонус покупка: Има опция Bonus Buy, при която играчите могат да получат 7 безплатни завъртания срещу 100 пъти залога. След като бъдат закупени, имате възможност да ги заложите за допълнителни безплатни завъртания.

Дизайн и саундтрак

Secret of Anubis DoubleMax ReviewSecret of Anubis DoubleMax се придържа към познатата древноегипетска тема, която се среща в много слотове. Нископлатежните символи са представени от J-A, докато високоплатежните символи включват символ на Клеопатра, символ на персонаж, приличащ на Индиана Джоунс, бижута на скарабей и маска на фараон. Фонът допринася за атмосферата на темата, като включва статуи, обграждащи барабаните, чиито очи светят в лилаво по време на кръга с безплатни завъртания. Въпреки че темата на играта не е новаторска или особено актуална, графиките са естетически приятни, а саундтракът допълва темата. Ако сте отдадени фенове на слотове с египетска тематика, цялостното представяне може да ви допадне.

Нашето заключение

Secret of Anubis DoubleMax предлага елементарно, но ангажиращо игрално изживяване. Акцентът в играта е функцията DoubleMax с нарастващия множител, особено по време на Free Spins, когато множителят не се нулира. Функциите Free Spins Gamble и Sand Storm добавят малко непредсказуемост, допринасяйки за по-вълнуващ геймплей. Въпреки че египетската тема е често срещана, визуалното оформление и саундтракът на Secret of Anubis, в комбинация с функциите ѝ, създават завладяващо преживяване за любителите на темата.

Secret of Anubis DoubleMax в сравнение към други слотове

Име:Secret of Anubis DoubleMaxPopNoirBonanza 2 Extra ChilliGunpowderSpartacus MegawaysGem Blast
Провайдър:Reflex GamingAvatarUXBig Time GamingPeter and SonsScientific GamesEndorphina
Печеливши канали:25243-32,768117,64920100000010
Бонус:ДаДаНеДаНеНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаНе
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот: 20,024х Залога20,000х Вашият залог20,000 х Залога10,000х залога12,500 х Залога500 х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Каскадни множители

 • Функцията Sand Storm гарантира печалби

 • Възможност за закупуване на бонус

Минуси:
 • Често срещана тема за Древен Египет

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Secret of Anubis DoubleMax

Secret of Anubis DoubleMax

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Secret of Anubis DoubleMax. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Secret of Anubis DoubleMax.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Secret of Anubis DoubleMax
1

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

2

Използване на режим на безплатна игра/демо версия

Преди да се впуснете в игра с истински пари, възползвайте се от безплатната игра или демо версията, която предлагат много онлайн казина. Тази функция ви позволява да се запознаете с механиката и функциите на Secret of Anubis DoubleMax, без да рискувате средствата си. Използвайте тази възможност, за да разберете правилата на играта, да изпробвате различни стратегии и да усетите цялостната ѝ динамика.

Като усъвършенствате уменията си в режим на свободна игра, можете да изградите увереност и да вземате по-информирани решения, когато преминете към игра с истински пари.

3

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Secret of Anubis DoubleMax. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

Често задавани въпроси

Какви са основните характеристики на Secret of Anubis DoubleMax?

Secret of Anubis DoubleMax предлага каскадни множители, игра с безплатни завъртания, функция Sand Storm, опция Golden Bet и функция Bonus Buy.

Какво представлява функцията Free Spins Gamble?

Играчите могат да изберат да получат безплатните си завъртания или да ги заложат за повече завъртания в хазартна игра „всичко или нищо“, която се задейства при падане на символи Bonus Scatter.

Как влияе опцията Golden Bet на играта?

Активирането на функцията Golden Bet увеличава стойността на залога с 25%, но удвоява шансовете за получаване на безплатни завъртания.

Какво прави функцията Sand Storm?

Тази функция, задействана на случаен принцип, изчиства символи от барабаните, като осигурява гарантирана печалба чрез каскада.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:6 октомври,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3944

Други казино игри на Reflex Gaming