Sphinx Fortune Hold and Win

 • Доставчик:

  Booming Games

 • Тип:

  Много Линии

Sphinx Fortune Hold and Win Demo

Налично на:

телефон

RTP

95%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Sphinx Fortune Hold and Win

Разработчик: Booming Games
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали576
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:50,00
Джакпот:8,500 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Sphinx Fortune Hold and Win

Разработчик: Booming Games
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Не
Печеливши канали576
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,10
Макс. Залог:50,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:8,500 х Залога

Ревю за Sphinx Fortune Hold and Win

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Sphinx Fortune Hold and Win е онлайн слот, разработен от компанията Booming Games. Играта има 576 печеливши линии и пет барабана, предлага RTP от 95,32% и висока вариация. Темата е вдъхновена от Древен Египет и има бонус функции, като Wild мултипликатори, безплатни завъртания и бонус ниво с пирамиди.

Пътувайте назад във времето до египетската пустиня и се забавлявайте с древните символи в Sphinx Fortune Hold and Win. В играта има пет барабана и впечатляващите 576 начина за печалба. Въпреки че RTP е нисък, има много бонус функции, които да компенсират това. Основната награда е 8 500 пъти повече от общия ви залог.

Играта е разположена в средата на египетската пустиня пред древен храм. Самите макари са тъмночервени на цвят. Графиките са добре проектирани и детайлни и включват множество цветни икони, които прекрасно съответстват на темата. За да спечелите, трябва да завъртите барабанте и да се надявате три или повече съвпадащи символа да кацнат на печеливша линия. С 576 печеливши линии, активни при всяко завъртане, няма да чакате дълго, за да получите изплащане. 

RTP% на Sphinx Fortune Hold и Win е малко под средното ниво. Волатилността е настроена на висока, така че няма да получавате печалби много често, но когато това се случи те ще бъдат големи. Правилата на игра в този слот са много прости. Задайте общия си залог, като използвате бутоните плюс и минус в прозореца на залога, който се намира в долния ляв ъгъл на екрана. Щракнете върху големия зелен бутон за завъртане, за да завъртите барабаните. Използвайте бутона плюс до бутона за завъртане, за да настроите функцията за автоматично пускане, използвайте турбо завъртания, задайте максималния залог или превключете музиката за играта. Информацията, таблицата за заплащане и останалите настройки за играта могат да бъдат намерени във вертикалното меню в горния десен ъгъл на екрана. В слота Sphinx Fortune Hold and Win има широк диапазон от размери на залога. Можете да започнете да залагате от 0,10 монети и това може да се увеличи до максималната сума на залога от 50,00 монети. За да получите каквато и да е печалба от тази игра, ще трябва да приземите от три до пет съвпадащи символа върху барабаните отляво надясно. Има пет основни символа с ниска стойност, които представляват различни орнаменти в играта. По-високо платените символи са представени от египетските богове, скарабеи и Клеопатра. Клеопатра е най-високоплатеният символ в играта. Тя ще изплати  5-кратен множител х залога ви  за 5 символа на едно завъртане.

Wild символa на сфинкса винаги се натрупва, когато се приземи на средните три барабана. Когато такъв символ попадне на барабаните, той се измества и запълва всички позиции на барабана. Всеки Wild символ идва със собствен множител и за всеки тласък този множител  се увеличава. След като завъртането завърши всеки  множител се прилага към генерираните печалби.

Приземяването на три от символите за безплатни завъртания на средне три барабана ще ви възнагради с осем безплатни завъртания. В кръга за безплатни завъртания всички мултипликатори за тласък се събират и продължават да го правят, докато кръгът приключи. Ако бонус символа на пирамида се появи на първата и петата макара ще задействате друга бонус функция. Първо, ще получите три респина, при които ще получавате само символи на монети и празни пространства. Ако успеете да ударите символ на монета, респините ще се нулират пак до три. След като всичките ви респини са използвани, можете да събирате множителите. Колелото на късмета ще бъде задействано, което може да добави случаен множител до 10 пъти общия ви залог към вашите печалби.

Sphinx Fortune Hold and Win в сравнение към други слотове

Име:Sphinx Fortune Hold and WinNugget8th Wonder Game ChangerHockey Fever Penny RollerChibeastiesBigger Bass Bonanza
Провайдър:Booming GamesAvatarUXMicrogamingGames GlobalYggdrasil GamingPragmatic Play
Печеливши канали:576До 531,441512012
Бонус:ДаДаДаНеНеДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаНеДаДа
Wild Символ:ДаНеНеНеДаДа
Джакпот:8,500 х Залога25,000х Залога18,888 х Залога15,000£

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Sphinx Fortune Hold and Win

Sphinx Fortune Hold and Win

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Sphinx Fortune Hold and Win. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Sphinx Fortune Hold and Win.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Sphinx Fortune Hold and Win
1

Използване на техниката "Бързо спиране"

Понякога видеослотовете се държат различно, когато барабаните са спрени мигновено по време на завъртане, и Sphinx Fortune Hold and Win не е изключение. Някои разработчици на софтуер дори са включили в слотовете си опцията „Бързо въртене“ за тези, които предпочитат честото въртене и спиране.

Чрез внезапното спиране на барабаните може да увеличите шансовете си да уцелите печеливша комбинация или да задействате бонуса „Безплатни завъртания“. Препоръчваме Ви да изпробвате тази техника периодично по време на редовните завъртания, за да определите дали тя работи във Ваша полза.

2

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Sphinx Fortune Hold and Win. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

3

Учете се от другите

Включете се в динамичната общност на онлайн хазартните игри, за да получите информация и да се учите от опитни играчи. Форумите, групите в социалните медии и онлайн общностите, фокусирани върху Sphinx Fortune Hold and Win, могат да бъдат ценни източници за споделяне на стратегии, обсъждане на печеливши техники и обмен на съвети.

Участвайте в тези дискусии, задавайте въпроси и се вслушвайте в опита и съветите на другите. Като се възползвате от колективната мъдрост на хазартната общност, можете да придобиете нови гледни точки, да откриете скрити стратегии и да усъвършенствате собствения си подход, за да постигнете максимален успех в Sphinx Fortune Hold and Win.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3488

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3944