Cleocatra

Cleocatra Demo

Налично на:

телефон

RTP

96%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Cleocatra

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Да
Печеливши канали40
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Джакпот:5,000 х Залога
Скатер:Да

Детайли за Cleocatra

Разработчик: Pragmatic Play
Бонус:Да
Рейтинг:10
Прогресивност:Да
Печеливши канали40
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:100,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:5,000 х Залога

Ревю за Cleocatra

 corwn  cherries  ruby  sapphire  watermelon  yellow-star  pink-dot  pink-star  pink-star  purple-dot  purple-star

Слотовете с древноегипетска тематика изглежда никога не излизат от мода. Като се има предвид, че доставчиците стават все по-изобретателни, винаги има нещо уникално, което могат да предложат на играчите. Този път Pragmatic Play представят една наистина впечатляваща слот игра – Cleocatra, която поставя  котките в центъра на вниманието. В допълнение към комичния аспект, тази игра  идва с два бонус рунда, Respins и Free Spins и основна награда до 5000 пъти х вашия залог. 

Котките са едни от най-обичаните животни в древен Египет. Древните египтяни вярвали, че отглеждането на котка ще защити дома им и ще им донесе късмет. Е, това ново издание от Pragmatic Play ни разказва история, която е представена забавно, има страхотна графика и котките са главни герои. Дизайнът на слота Cleocatra е цветен с ясна графика и високо качество. На фон може да видите египетските пирамиди и синьото небе над пустинята. От двете страни на макарите има златни стълбове и две котки, които сякаш пазят свещения храм.

Геймплеят в слота Cleocatra се извършва на решетка, съставена от пет барабана и четири реда и има 40 печеливши линии, на които можете да правите печеливши комбинации. Трябва да поставите три до пет съвпадащи символа на печеливша линия, разположена в съседство отляво надясно, за да спечелите.

По отношение на функциите, повторните завъртания и безплатните завъртания могат да направят играта още по-забавна и дори потенциално да донесат печалби до 5000 пъти х залога. Слотът също се предлага с уайлдове, кацащи на барабани 2-5, които заместват всички символи за редовно плащане в печелившите комбинации. Тези wild символи кацат с множител х2 или х3, който се прилага към печалбите. 

Що се отнася до RTP, той е зададен на 96,20%, но има и две други по-ниски стойности. Променливостта на играта е висока, което потенциално носи по-ценни, но по-редки награди. Играчите могат да правят залози между £0,20 и £100, на завъртане, което е оптимален и широк диапазон. В тази игра имате опция за закупуване на бонус рунда с безплатни завъртания, като това ще ви струва определена сума, в зависимост от залога, на който играете.

Respin функцията в Cleocatra се задейства със символи на котка в пълен стак на първия барабан. След това получавате повторно завъртане, при което всички съвпадащи котки или wild символи са заключени в позиция, докато други символи се въртят отново. Завъртането продължава, докато има предвидени печалби.

Скатерите могат да се появят на всички барабани и когато се появят 3, 4 или 5, вие печелите 5 пъти залога си и 8, 12 или 16 завъртания, в зависимост от броя на скатерите. Тук wild символите могат да кацнат на барабани 2-5 и да станат лепкави, като остават като такива за продължителността на рунда. Wild също носи множители, както и в основната игра. Можете да получите +2 безплатни завъртания, и ако купчина котки се появи на най-лявата макара.

Cleocatra в сравнение към други слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3220
Име:CleocatraHalloween Double HotFire 88TEDRainbow WildsWilly Wonka Pure Imagination
Провайдър:Pragmatic PlayCT Gaming InteractivePragmatic PlayBlueprint GamingIron Dog Studio
Печеливши канали:4040720102440-75
Бонус:ДаДаДаДаНеДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:5,000 х ЗалогаN/A888 х Залога20,000£300,000 х Залога5,000х залога

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Cleocatra

Cleocatra

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Cleocatra. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Cleocatra.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Cleocatra
1

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Cleocatra. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Cleocatra.

2

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Cleocatra. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

3

Възползвайте се от бонусите

Онлайн казината често предлагат различни бонуси и промоции, включително бонуси за добре дошли, депозитни бонуси, безплатни завъртания и др. Възползвайте се напълно от тези оферти, за да увеличите печалбите си в Cleocatra. Бонусите осигуряват допълнителни игрални кредити или безплатни завъртания, което ви позволява да удължите играта си и да спечелите, без да инвестирате допълнителни средства. Не забравяйте, обаче, винаги да прочетете внимателно и да разберете правилата и условията, свързани с всеки бонус.

Обърнете внимание на изискванията за залагане, ограниченията във времето и допустимите игри. Като използвате бонусите ефективно, можете да увеличите възможностите си за печалба и да извлечете максимума от опита си в Cleocatra.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3782

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:13 февруари,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238