Desert Wealth

Desert Wealth Demo

Налично на:

телефон

RTP

96.4%

Волатилност

High

Тип

Video Slot

Детайли за Desert Wealth

Разработчик: EGT Digital
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Да
Печеливши каналиScatter pays
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Не
Колони:6
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:40,00
Джакпот:Прогресивен
Скатер:Да

Детайли за Desert Wealth

Разработчик: EGT Digital
Бонус:Да
Рейтинг:9
Прогресивност:Да
Печеливши каналиScatter pays
Wild Символ:Не
Колони:6
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,20
Макс. Залог:40,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:Прогресивен

Ревю за Desert Wealth

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

EGT Digital посреща играчите отново в очарователния свят на Древен Египет със слота Desert Wealth. Тази визуално зашеметяваща игра представя барабани, украсени с митични символи, които обещават богатство на тези, които се впуснат в това приключение. На играчите се предоставя вълнуващата възможност за безплатни завъртания с множители на печалбите и възможност за повторно задействане. Освен това играчите могат да закупят Free Spins или да удвоят шансовете си за тях. С каскадните печалби, които засилват вълнението, всяка награда става още по-удовлетворяваща.

Функции и бонуси

Desert Wealth е слот игра с шест барабана и пет реда, със Scatter система за изплащане. За да получите печалба, трябва да имате осем или повече съвпадащи символа на екрана в произволна позиция.

Toppling Reels: Тази функция се прилага както по време на основната игра, така и при безплатните завъртания. След като се образува печеливша комбинация, всички печеливши символи, с изключение на символите Scatter и Multiplier, се премахват. След това нови символи падат отгоре, за да запълнят свободните места. Този процес продължава, докато не се образуват нови печеливши комбинации. Печалбите от Scatter се присъждат след всяка каскада.

Desert Wealth BonusДжакпот Clover Chance: Тази вълнуваща функция може да се задейства на случаен принцип в края на завъртането, като предлага на играчите шанса да спечелят едно от четирите нива на прогресивния джакпот: Mini, Minor, Major и Grand. По време на функцията Джакпот играчите избират измежду 15 сандъка, всеки от които съдържа различни символи. Дванадесет от тези сандъци съдържат символи на перли в червено, зелено, синьо и лилаво, които съответстват на нивата на джакпота. Останалите сандъци съдържат специални символи детелина за повишаване на нивото в зелено, синьо и лилаво. Събирането на който и да е от тези специални символи детелина ви води до преминаване към следващото ниво на джакпота, при условие че сте събрали и трите съответни символа перли. Ето как се случва това:

 • Mini Jackpot: Печели се, когато съберете 3 символа лилави перли.
 • Minor Jackpot: Печели се, когато съберете 3 сини символа на перли или 3 лилави перли и лилава детелина.
 • Major Jackpot: Печели се, когато съберете 3 символа зелена перла или 3 сини перли и синя детелина.
 • Grand Jackpot: Печели се, когато съберете 3 символа червена перла или 3 зелени перли и зелена детелина.

Free Spins (Безплатни завъртания): При попадане на 4, 5 или 6 Scatter символа получавате 10 безплатни завъртания със символи с множители от x2 до x100. По време на този кръг могат да се появят до 10 множителя на случаен принцип. Ако се появят няколко множителя, техните стойности се комбинират и общата печалба се умножава съответно. Освен това, попадането на 3, 4, 5 или 6 нови Scatter-а по време на Free Spins задейства допълнителни пет безплатни завъртания.

Desert Wealth Free PlayBonus Buy: Играчите имат възможност да закупят безплатни завъртания за x100. Ако решат да го направят, те получават 4, 5 или 6 Scatter-а, които задействат десет безплатни завъртания. Имайте предвид, че тази опция не е налична, ако вместо това играчът е решил да удвои шансовете си за задействане на функцията.

Double Bonus Chance: Срещу х1,25 играчите могат да удвоят шансовете си за задействане на безплатни завъртания. Изборът на тази функция добавя повече Scatters в играта, като ефективно удвоява шанса за стартиране на Free Spins.

Gamble: Когато печалбата падне под или е равна на определена сума, играчите имат възможност да удвоят печалбата си. Като докоснат бутона x2 при достигане на определения праг на печалбата, играчите влизат в кръга Gamble. В центъра на екрана се появява обърната карта, която може да принадлежи към една от четирите бои. Играчите могат да предположат червено или черно. Правилните предположения удвояват печалбата и се разкрива нова карта. Този процес може да се повтори до 5 пъти, но рундът приключва, ако играчът се откаже от печалбата, познае грешно или изчерпи опитите си за залагане.

Дизайн и саундтрак

Desert Wealth SymbolsDesert Wealth разчупва модела с яркия си и визуално завладяващ дизайн, който се различава от обичайните приглушени цветове, срещани в слотовете с египетска тематика. Ярки нюанси на синьо, зелено, розово, червено и жълто украсяват символите, включително 10-A и тематични икони като скарабей, анх и око. Тази динамична визуална презентация отличава играта от останалите и привлича играчите, които търсят нов прочит на естетиката на египетските слотове.

Нашето заключение

Desert Wealth на EGT Digital пренася играчите в завладяващо древноегипетско царство. Нейните отличителни характеристики включват безплатни завъртания с множители и възможности за повторно задействане, както и гъвкавостта да купувате безплатни завъртания или да удвоявате шансовете за печалба. В съчетание с каскадни печалби тази игра предлага завладяваща комбинация от вдъхновени от митовете символи и вълнуващ геймплей, което я прави най-добрия избор за тези, които търсят както забавление, така и потенциални награди в света на онлайн слотовете.

Desert Wealth в сравнение към други слотове

Име:Desert WealthMr Tain’s Fury: Wild Wild GladiatorThe Magic CauldronCanny the Can and the Book of TimeNapoleon 2Peking Luck
Провайдър:EGT DigitalPragmatic PlayPragmatic PlayHacksawLucksomePragmatic Play
Печеливши канали:Scatter pays576Cluster pays204,09625
Бонус:ДаДаДаДаДаНе
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:НеДаДаДаДаДа
Джакпот:Прогресивен4,600х залога5,000 х Залога10,000 х Залога 20,000х Залога18,000£

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Ярък и завладяващ дизайн

 • Безплатни завъртания с множители и повторно задействане

 • Опция за купуване на бонус

Минуси:
 • Темата може да не се хареса на всеки

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Desert Wealth

Desert Wealth

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Desert Wealth. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Desert Wealth.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Desert Wealth
1

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

2

Проучете таблицата с печалбите

Таблицата с печалбите е вашият план за разбиране на печелившите комбинации, символи и печалби в Desert Wealth. Отделете време, за да проучите и анализирате внимателно таблицата с печалбите. Тя предоставя важна информация за механиката на играта, специалните функции и бонус кръговете.

Като се запознаете подробно с таблицата с печалбите, можете стратегически да планирате играта си, да определите най-печелившите символи или функции, към които да се насочите, и да вземате информирани решения за залозите си. Възприемайте таблицата с печалбите като стратегически инструмент за максимизиране на потенциалните си печалби в Desert Wealth.

3

Играйте в часовете извън пиковия период

Помислете дали да не играете Desert Wealth в извънпиковите часове, за да увеличите шансовете си за печалба. Когато много играчи участват активно в играта в пиковите часове, конкуренцията за награди и джакпоти може да е по-силна. Ако изберете да играете в по-тихи периоди, например късно вечер или рано сутрин, може да срещнете по-малко играчи, които се борят за същите награди.

Това може да създаде по-благоприятна среда за получаване на печеливши комбинации или задействане на бонусни функции. Не забравяйте, че тази стратегия не гарантира успех, но предлага възможността да изпитате по-малка конкуренция и да увеличите печалбите си.

Видео на Desert Wealth

Често задавани въпроси

Как работи джакпотът Clover Chance в Desert Wealth?

Играчите избират измежду 15 сандъка, като събират специални символи детелина, за да преминат през четири нива на джакпота: Mini, Minor, Major или Grand.

Има ли безплатни завъртания в Desert Wealth?

Да, при попадане на 4, 5 или 6 Scatter символа се задействат 10 Free Spins с множители до x100, с възможност за повторно задействане и комбиниране на множителите.

Възможно ли е да се закупят безплатни завъртания в Desert Wealth?

Да, играчите имат възможност да закупят 4, 5 или 6 Scatter символа, които задействат 10 безплатни завъртания с коефициент x100, освен ако не са избрали да удвоят шанса си за задействане на функцията.

Какво представлява функцията Gamble в Desert Wealth?

Функцията Gamble позволява на играчите да удвоят печалбите си, като познаят цвета на обърната карта (червена или черна). Правилните предположения удвояват печалбата, като можете да направите до 5 опита, преди да прекратите рунда.

За автора

author image

Евгени

Bonus Hunter

обновено на:15 септември,2023

Това е човека, който обстойно преглежда всички новини и събития на хазартната сцена и играе огромна роля в предоставянето на подробни ревюта за всяко казино. Но това не е всичко, защото неговата най-голяма отговорност е да следи и намира най-примамливите бонус оферти и да ги споделя с всички нас.

Това е човека, който обстойно преглежда всички новини и събития на хазартната сцена и играе огромна роля в предоставянето на подробни ревюта за всяко казино. Но това не е всичко, защото неговата най-голяма отговорност е да следи и намира най-примамливите бонус оферти и да ги споделя с всички нас.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 4238