Karnak Treasure

Karnak Treasure Demo

Налично на:

телефон

RTP

95.87%

Волатилност

Medium/High

Тип

Video Slot

Детайли за Karnak Treasure

Разработчик: EGT Digital
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Да
Печеливши канали25
Безплатни завъртания:Да
Wild Символ:Да
Колони:5
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,25
Макс. Залог:5,00
Джакпот:Прогресивен
Скатер:Да

Детайли за Karnak Treasure

Разработчик: EGT Digital
Бонус:Да
Рейтинг:7
Прогресивност:Да
Печеливши канали25
Wild Символ:Да
Колони:5
Скатер:Да
Автоигра:Да
Множител:Да
Мин. Залог:0,25
Макс. Залог:5,00
Безплатни завъртания:Да
Джакпот:Прогресивен

Ревю за Karnak Treasure

 corwn cherries ruby sapphire watermelon yellow-star pink-dot pink-star pink-star purple-dot purple-star

Впуснете се в древно египетско приключение с играта Karnak Treasure, предоставена ви от EGT Digital. Тази завладяваща слот игра пренася играчите в света на фараоните и пирамидите, предлагайки богата смесица от интригуващи функции, прогресивни джакпоти и възможност да умножите печалбите си. Потопете се в мистиката на Karnak Treasure и се впуснете в търсене на скрити богатства.

Функции и бонуси

Karnak Treasure е слот игра, която се предлага със стандартна мрежа от 5 барабана, 3 реда и 25 фиксирани печеливши линии. Тя е със средно ниво на волатилност и предлага RTP (възвръщаемост на играча) от 95,87%. Потенциалът за печалба в играта е свързан с прогресивния джакпот, който може да бъде с различен размер.

Karnak Treasure Free SpinsБезплатни завъртания: Тази функция се активира при падане на 3 Scatter символа, като предоставя на играчите 8 безплатни завъртания. Ако по време на безплатните завъртания се появят още 3 Scatter символа, се дават още 8 безплатни завъртания. По време на тези Безплатни завъртания играта натрупва базови суми от символите Collect, които след това се използват във функцията Mega Spin. Тази функция Mega Spin е характерна за 5-ия барабан и ако там се появи символът Mega Spin Collect, играчът печели натрупаната сума. Важно е да отбележим, че Mega Spin не дава печалби от печеливши линии или скатер и не се активира, ако полето Mega Spin не съдържа средства.

Функция „Събиране“: Символите Collect, представляващи различни печалби, могат да бъдат открити на 1-ви, 2-ри, 3-ти и 4-ти барабан както по време на основната игра, така и по време на безплатните завъртания. По време на функцията Respin те се появяват на всички барабани.

Печалбите, свързани със символите Collect, варират от 1 до 35 пъти общия залог на играта. Съществуват пет различни вида символи Collect:

 • Жълт символ Collect: Когато се появи, този символ изплаща сумата на всички символи Collect, които се виждат на екрана.
 • Розов символ Collect: Когато се появи розов символ Collect, неговата стойност се добавя към сумите на другите символи Collect и след това се изплащат всички символи Collect на екрана. Розовият символ Collect може да носи стойност от 1 до 10 пъти общия залог на играта.
 • Син символ Collect: Когато се появи, синият символ Collect умножава стойностите на символите Collect, след което всички символи Collect на екрана се изплащат. Възможностите за умножение включват x2, x3, x5, x10 или x25.
 • Green Expand Collect Symbol: Когато този символ се появи, той кара символите Collect да се разширят и да заемат всички позиции на съответните барабани. Тези новоразширени символи придобиват случайни стойности, така че всички символи Collect на екрана се изплащат.
 • Червен Respin символ Collect: Символът Red Respin Collect има уникална функция. Когато се появи, всички символи Collect, които се намират в момента на екрана, се задържат на място и се стартира функцията Respin.

Karnak Treasure WildВажно е да отбележим, че символите Collect се намират единствено на 5-ия барабан по време на основната игра или на безплатните завъртания и че във всеки един момент на екрана може да има само един символ Collect. Тези символи Collect влизат в действие, след като всички печалби от печеливши линии и скатер са изчислени и изплатени.

Джакпот функция Clover Chance: Това е случайно действие, което може да възникне по време на основната игра или в рамките на сесия за свободна игра. Първоначално тази функция възнаграждава играчите с печалбите от рунда, който я е задействал. Впоследствие играчите влизат в самата джакпот функция Clover Chance.

По време на тази фаза играчите се сблъскват със селекция от 15 сандъка, всеки от които съдържа различни символи. Сред тези сандъци, 12 съдържат символи с перли, а цветът на всеки символ с перли съответства на определено ниво на джакпота Clover Chance. Останалите сандъци крият специални символи детелина за повишаване на нивото.

Clover Chance JackpotИграчите, които съберат някой от тези уникални символи за повишаване на нивото, преминават към следващото ниво на джакпота Clover Chance, при условие че са събрали и трите съответни символа с перли. Кулминацията на това прогресивно пътешествие настъпва, когато играчът успешно достигне едно от нивата на джакпота. Джакпот функцията се състои от четири нива, всяко от които предлага на играчите шанс за значителни награди:

 • Grand Jackpot: Тази награда от най-високо ниво се присъжда на тези, които съберат три червени перли или зелени перли и символ на зелена детелина.
 • Major Jackpot: Основният джакпот очаква тези, които съберат три символа на зелена перла или три символа на синя перла и символ на синя детелина.
 • Minor Jackpot: Постигането на малкия джакпот изисква събирането на три символа сини перли или лилави перли, придружени от символ лилава детелина.
 • Mini Jackpot: Мини джакпотът може да бъде осигурен чрез събиране на три символа лилава перла.

Всички тези джакпоти са прогресивни и е важно да отбележим, че играчите могат да получат само един от тези джакпоти по време на функцията „Шанс за детелина“.

Karnak Treasure CollectФункция Gamble: Функцията Gamble е на разположение за потенциално умножаване на печалбите ви. Ако печалбата Ви падне под 35 пъти първоначалния Ви залог, можете да кликнете върху „x2“ и да изберете между червено или черно. Правилната прогноза ще удвои сумата на залога, докато при неправилен избор сумата на залога се губи, с което играта приключва. Не забравяйте, че имате максимум пет опита във функцията Gamble.

Дизайн и саундтрак

Karnak Treasure може да се похвали с привличащ вниманието дизайн, улавящ същността на древноегипетската мистика с детайлните си символи и богата цветова палитра. Играта потапя играчите в света на фараоните и пирамидите, създавайки завладяващо визуално изживяване. В допълнение към това изразителният саундтрак пренася играчите в една отминала епоха, като подобрява цялостната атмосфера и добавя дълбочина към геймплея.

Нашето заключение

Karnak Treasure ReviewKarnak Treasure предлага завладяваща комбинация от древноегипетска естетика и завладяващ геймплей. Нейната интригуваща функция Collect, прогресивните нива на джакпота и потенциалът на функцията Gamble, която може да умножи печалбите ви, предлагат добре балансирано игрално изживяване. Завладяващият дизайн и въздействащият саундтрак пренасят играчите в една отминала епоха, което я прави привлекателен избор за тези, които търсят забавление и възможност да открият скрити съкровища.

Karnak Treasure в сравнение към други слотове

Име:Karnak TreasureRetro SweetsChilli HeatBook of Stars10 Burning HeartTemplar Tumble
Провайдър:EGT DigitalPush GamingPragmatic PlayNovomaticAmusnet (EGT) InteractiveRelax Gaming
Печеливши канали:25Cluster Pays252510No paylines
Бонус:ДаДаДаДаДаДа
Безплатни завъртания:ДаДаДаДаДаДа
Wild Символ:ДаДаДаДаДаДа
Джакпот:Прогресивен10,000х Залоганад 100,0002,000 х Залога10,00017 280 х Залога

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Разнообразни и възнаграждаващи функции

 • Потенциал за прогресивен джакпот

 • Функция Gamble за любителите на риска

Минуси:
 • Функцията Gamble може да бъде рискова

Ценни съвети и трикове за постигане на максимален успех в Karnak Treasure

Karnak Treasure

Събрахме колекция от полезни съвети и стратегии, които да ви помогнат да увеличите шансовете си за победа в Karnak Treasure. Макар да не можем да гарантираме резултати, прилагането на тези техники може да промени преживяването ви в играта и да го насочи в определена посока. В някои случаи тези съвети могат да увеличат потенциала Ви за печалба и да Ви позволят да си осигурите още по-големи награди от Karnak Treasure.

Важно е обаче да помните, че те не винаги водят до желания резултат. В такива ситуации ви съветваме да си вземете почивка и да се въздържате от упорито преследване на победата, тъй като това може да доведе до значителни загуби.

Ето какво можете да опитате:

Karnak Treasure
1

Помислете за увеличаване на залога си

Можете да обмислите постепенно увеличаване на залога, ако забележите, че играта е щедра и дава благоприятни резултати. Не препоръчваме обаче да увеличавате залога 100 пъти. Вместо това експериментирайте с няколко завъртания с по-висок номинал и преценете дали играта запазва печелившата си серия. Ако това е така, можете да продължите да играете с повишен залог или леко да го увеличите допълнително.

Не забравяйте, че тази техника не е безотказна и няма никакви гаранции. Ако резултатите от играта се променят неблагоприятно, върнете се към първоначалния си залог.

2

Определете бюджет

Един от основните принципи на отговорния хазарт е определянето на бюджет, преди да започнете да играете Karnak Treasure. Определете каква сума можете да си позволите да загубите и се придържайте към този лимит. Чрез определянето на бюджет запазвате контрола върху финансите си и свеждате до минимум риска от прекомерни разходи.

Изключително важно е да устоите на изкушението да преследвате загубите или да увеличавате залозите си над предварително определения бюджет. Не забравяйте, че хазартът трябва да бъде приятно и забавно преживяване, затова винаги играйте в рамките на възможностите си и залагайте отговорно.

3

Правете паузи

Слот игрите могат да бъдат завладяващи и е лесно да се впуснете в играта за продължителен период от време. Въпреки това редовните почивки са от съществено значение за поддържане на ясен ум и вземане на правилни решения. Определете времеви граници и се уверете, че периодично се оттегляте от Karnak Treasure. Оттеглянето ви позволява да презаредите силите си, да преоцените стратегията си и да избегнете вземането на импулсивни решения, водени от емоции.

Правенето на почивки също така помага да се предотврати умората, която може да повлияе на концентрацията ви и в крайна сметка да повлияе на играта ви. Не забравяйте, че освеженото съзнание е ключът към увеличаване на шансовете Ви за победа.

Често задавани въпроси

Как мога да задействам функцията за безплатни завъртания в Karnak Treasure?

Безплатните завъртания се задействат, като на барабаните се появят 3 Scatter символа.

Какви са нивата на прогресивния джакпот в Karnak Treasure?

Играта предлага четири нива на прогресивния джакпот: Grand, Major, Minor и Mini, като всяко от тях изисква специфични комбинации от символи на перли и детелина.

Мога ли да умножа печалбите си с функцията Gamble?

Да, ако печалбата Ви е под 35 пъти първоначалния Ви залог, можете да използвате функцията Gamble, за да удвоите печалбата си чрез игра с прогнози.

Колко опита за Gamble имам в Karnak Treasure?

Имате максимум пет опита във функцията Gamble.

За автора

author image

Ива

КАЗИНО ЕКСПЕРТ

обновено на:29 септември,2023

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Това е човека, който се грижи за общото съдържание. Тя размахва перото и превръща думите в стойност, а съдържанието в сила. Нейната основна цел е да намери всички хитови, нови или предстоящи заглавия на игри, които да предостави безплатно за игра в демо вариант.

Подобни Слотове


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rotaydzu/public_html/wp-content/themes/slotstube/templates/short-single.php on line 3944